Омикрон срещу Делта - битката на мутантите е ключова

Много важни въпроси за Омикрон остават без отговор, включително дали той причинява по-леко, или по-тежко заболяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутантите сте от дира....аман от глухарчета!!

Такаааа... значи: 1. Ясно е, че уж има нов щам, ама нищо не е ясно и не се знае дали е много нов, и не се знае как протича, като цяло - нищо не се знае. 2. Обаче. Пропагандата казва: новият щам (за който нищо не се знае) - е много заразен и много опасен. Абе... важното е щамове да има.

Ама то искаш ли, или не искаш си има - факт.

Кво има?? А?? Тъпанар

Хонорарецът няма да избяга. Но и ти няма да избягаш от кармата си.

настинката и грипа.

Жалки сте. Да ви приседнат париците.

Ама то грип няма! Грипът също е измислен от лекарите и аптекарите за да вземат повече пари от балъците. И така. Леката настинка са я нарекли още навремето настинка. А тежката настинка са я нарекли грип.

Вие какво се надяват да постигнете, като триете коментарите, които казват истината, а именно, че вече идват доказателства от ЮАР и други страни, че Омикрон е по-заразен, но се кара по-леко, което е най-важното. Имам странното чувство, че на вас май ви хареса цялата история с пандемията и не искате да свършва. Но искате или не, този момент ще дойде. Естественият ход на вируса не може да се промени. За каква свобода на словото говорим изобщо.

.

Няма никакви гаранции, че щом се е появила по-леката форма на ковид, тя автоматично ще измести по-тежката форма. И хората ще започнат да боледуват вече от омикрон, а не от Делта. Гаранция-Франция!

Има много въпроси, а няма отговори!!! Нима ви успокоява тази стагнация на чистата демокрация, свобода на словото, изразяване на лична позиция, открита дискусия по такива глобални въпроси и обсъждане в откровен разговор по всички плюсове и минуси по темата Корона вирус??? Няма само бяло или черно... Има всякакви нюанси и точно различните мнения и противоречия в експертизата, ще доведат до правилната ситуация и точните решения. Ясно е, че с т.н. ваксини ситуацията никак не е добре, дори и с много "ура" и надуване на фанфари, е очевадно, че няма ефект и не е безопасно, така както е по закона на добрата медицинска практика. И защо е този натиск, защо се купува съвест и квалификация на някои наши отдавна приключили професионалния си път баби и дядовци, като Мира, Радка, Богдан, Кантара, Кунчо... Та те отдавта са забравили модерната медицина, окопани десетилетия в чиновнически кабинети... Резил и срам, това е вече налице, и е време за анализ на Корона-та, но от млади, начетени и честни наши и чужди учени, без спонсорство на Пфайзер и фарма мафията...

Ясно че си поредния "загрижен" за демокрацията, свободите и здравето на хората антивакс трол. Ваксините може и да ме са 100% ама вършат доста много и доста добра работа. Да не говорим, че от една страна с нищо по-добро не разполагаме в момента, а от друга малко несправедливо ги сравнявате с другите ваксини с които са ваксинирани почти всички от години и на повечето места по света. Естествено че успехите срещу болестите срещу които са традиционните ваксини ще са повече. Освен това ваксините са безопасни. Въпреки всички напъни на троловете продължавате да я карате на голи твърдения без покритие. А дето се казва половината човечество се ваксинира вече, ако имаше проблеми нямаше само троловете да ги приказвате тези. Много лекари познавам, интересувам се от темата и никой от тях не е виждал проблем от ваксина. А някои от приятелите ми работят в страни с много ваксинирани. А относно мнението ти за лекарите дето споделяш като знам че Мангъров ви е кумира...

Абсолютно тъпа и безполезна статия от типа "този, казал, онзи чул-недочул, трети предположил" ... Цялата ковид истерия е от такъв тип медийна промивка.

Важното е да има страх и паника и ваксините да вървят ! Другото са подробности.

Ще победи този който кажат престъпниците политици които ръководят тази лудост с цел печалба

Нашият лидер влмчк Борисов ни даде посоката !! Само бустери са спасението хораааа

Първо да открият Ковид 19,после да обявят пандемия.

Зашо днеска у дирника нема на 1 страница ваксинална пропаганда !!! Why бе джанъм?!

Хард-феновете отдавна са трижди набодените, а на останалите IQ-то не им го позволява... Така че - нема смисъл!

А мишките да ходят да се набодат, докато не са се усетили, че става въпрос за поредната превъзнесена настинка!

Следват вариантите Оптимис Прайм и Мегатрон.

Обръщайте внимание на детайлите, а не на това което се опитват да ви внушават. Цели се насаждане на панически страх, за да може хората да се бодат през пет-шест месеца...

Кажи сега кви са детайлите/

"Редактор: Лора Унгар и Андю Мелдръм от Асошиейтед прес" Браво бе! Значи некви кирливи чужденци могат да пишат по български медии, а българинът не може да пише мнения, понеже бива системно цензуриран и/или банван. Продажни копеленца!!! п.п. Ама аз няма да се откажа. VPN-и бол. Успех с банването на целия Интернет!

Без да омаловажавам опасността от Делта варианта (който за малко да ме завлече в гроба), Омикрон изглежда доста по-безопасен (макар и доста по-заразен). Погледнах данни от ЮАР, които за момента показват много случаи, но много по-малко хоспитализирани. Бог да помага и дано наистина края на епидемията да се вижда вече!

Да ви занимават с глупости и да ви разсейват с тъпотии, а реалността е че днес обявиха над 200 починали българи. Това очевидно е много по-малък проблем на държавата от 46 македонци, но точно затова е още по-голям проблем за вас. Понеже тези 200 са хора също като вас и като тези на които държите. И да не забравяме при близо 30% ваксинирани у нас починалите ваксинирани са средно 7%. Ваксините намаляват смъртността 4 пъти. Правете си изводите защото не се ли погрижите сами за себе си друг няма да го направи. Очевидно.

НЕкои твърдения относно Омикрона... Министърът на здравеопазването на ЮАР твърди че вирусът не се е появил у тях, те само са успели да го идентифицират защото са добри генетици, В Италия и Словакия Омикрон е открит в хора без никаква връзка с хора имащи каквато и да била връзка с която и да е част на Африка. Омикрон се открива толкова лесно защото и за него са приложими използваните към момента тестове, което пък пречи да се направи някаква достоверна статистика за поведението му. Делтата си направи сепуку когато стъпи в Япония, японците още не знаят дали за това е виновен Омикрон, само подозират че причината е фатална мутация.

Цяла статия за да кажат нещо, което може да се каже с две думи. Не знаят.

Новият филм за супергерои. Мутантите срещу нормалните, епизод 726-ти.

Изглежда че тия драсканици са нахвърляни на някой бой без правила и тия двамата са били крушите за тренировка

Убави, цветни рисунки, колко платихте на Художника?!

и аз това се чудя - що тия Вируси, все рисувани или Компютърни графика, ако са истински, що не ги Заснемат - Електронни микроскопи има от 1 век вече, ама снимки на Вируси - няма?!

верно ли бе? а стига бе... коя баба ти каза това?

Това не е просто графика. Това е скрита реклама на RTX серията.

Само минавам да нагледам тролите бачкат ли... То други няма тук.

Твоят Родител2 май ще яде тролския...

Ще успее ли конят да надпърди прасето и чия пръдня ще мирише по-гадно?

"Искаме да уверим, че хората имат възможно най-голям имунитет чрез ваксинация ... и да правят всички други неща, за които знаем, че са ефективни за ограничаването на трансмисивността". Първо, благодаря за новата българска думичка "трансмисивност" и второ - ваксината не е ефективна за ограничаване на разпространението.

Все едно чета коментари на боксов мач.

Зане се , знае се Фармаците трябва още да печелят.

Омикрон, момикрон, супер, мупер, дупер сертификати, ама днес Радев не изгони Възраждане /без маски/ от преговорите, мигаше, клепаше и кимаше- какъв мъж, скала, не го е стах от вируса!

от вирус не го е срах, ма от игла..... кат 5 годишно момиченце

Не няма да се ваксинирам.

Йеее, браво, невероятно, супер! Дреме ми на к..о какво ще правиш!

1. Това е подвариант на Бета - който е предимно разпространен в Африка 2. Нормално е Бета-вариянт разпространен в Африка да се разпространява по-силно в Африка 3. До сега няма умрял от Омикрон ИЗВЪН Африка. 4. До сега няма умрял от Омикрон в Африка 5. Антителата от Модерна и Бионтек ваксините го ловят на 80% какво всеки Б-та вариянт 6. Дори Спутник и Джонсъна хваща Бета на 40% това са суровите факти за сега. Останалото е едно африканче което се опитва да завърти пресата около себе си като нарича Бета вариянт с мутации Омикрон.

И накрая ще доде Мегатрон и ще ... мамата на всички.

тия са прекалили с дрогата когато са писали този словесен бъркоч.

Дир-а, чупите тъпомера с това заглавие като на холивудски - марвел филм.....

Като цяло новият мутант е толкова непознат, че нито е ясно по-бързо ли ще се разпространява, нито дали е по-опасен, нито дали експерименталните препарати, наречени ваксини ще предпазват и досегашните 20-30%, но със сигурност може да се каже, че е много полезно да си сложиш от експерименталните препарати, наречени ваксини. Как да не вярваш в тази нова наука просто се чудя...

"Той посочва още, че вирусът изглежда инфектира млади хора, повечето от които са неваксинирани" Ако приемем че е така, тогава защо западните държави наложиха локдауни и мерки, след като там са 80-85% с вакса ??!

Не откривам разликите на картинката. Изключение само са различните цветове на вариантите.

Целия ковид цирк е холивудски сценарий. Очакваме на големия екран филм по истински събития от пландемията..

Суперзеленият сертификат ще ни спаси!

Не и преди четвъртата доза, боц боц

Без четвърта доза никакъв суперзелен сертификат не е. Най-много бледа резеда.

С две думи - не се знае , знае ли се ! А ако се знае - не е сигурно !

!

Свободни съчинения!!!!!!!!!!!!!!Ала, бала ,портокала ,вече толкова много се омотаха ,че вече не знаят какви ги плещат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я раздайте и по някое пликче с пуканки