Омбудсманът свиква публично обсъждане на проектозакона за личната помощ

За мен проблемът на майките е над всичко и той не може да бъде употребен за ничии политически, неполитически или други лични амбиции и цели, заяви Манолова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога разбра, че проблемите на децата са най-важни! Защо чак сега? Най-големият ти проблем е личната ти облага! НИЩО ДРУГО! Заради това е твоята свръхактивност!

западната цивилизация се е хързурнала много лошо по пътя на слабащината, и после "ама някой да направи нещо, цигани и муслими ни завладяват" еми могат, завладяват,

Може би единственият държавен служител, който работи нещо смислено.

Тези деца поне имат майки, но има хора в тежко състояние вследствие на лоши обстоятелства, които никого си нямат дори кой да ги обслужва нямат майки нито средства.За тези хора трябва обществена подкрепа, но те не протестират защото не могат.Защо никой не говори за наистина нуждаещите се хора.Възмутително е това. Ето защо съм против протестите и съм против непрекъснатите двойни стандарти.

това е прекрасно! мая най накрая се сети, че имало майки с деца дето.... манолова е родена 1965г била е депутат от бсп в 40 и 41 нс в 42 нс е заместник председател била е член на безброй редовни и извънредни парламентарни комисии има внесени безброй изменения на закони, от закона за лов и риболов, та до изборният закон! 2015г е избрана за омбудсман и ето, сега мая най накрая се сети какво е изключително важно за оцеляването на народа, нацията , майките, и най вече на майките с деца с увреждания!!

Да беше внесла и закон за правопис, че тогава такива като теб щяха да се научат на нещо! Но уви, толкова ни е неграмотен народа, но пък не му пречи да изказва мнение с повод и без повод! А, що се касае до това колко пъти е била народен представител Мая Манолова, колко закона има внесени, поне нещо прави, за разлика от доста хора, които само дремят в народното събрание и си прибират парите, кои явно, кои под масата!

Горанов ще ви каже. Добре че е пич.

Много смели. Решават да си гледат децата, не си преценяват силите, праз, натрисат ги на обществото. Така и баба знае.

Ти не си у ред! Ами то тогава и баба ти и дедо ти ги натрисат на обществото, защото и за тях се дават помощи! И много интересно, като ги дадат в разни домове не им ли помага пак обществото или понеже там толкова и ги гледат, та не го и разбираме!