Омбудсманът: Стимулирането на съвестните шофьори е недостатъчно

Възможно е те да не достигнат до отстъпката от 23% от системата "Бонус-малус"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безплатна месечна винетка за добрите шофьори

а безплатна микица сутрин не искаш ли?

гражданската засктраховка е задължителна, но е договоар между частни лица! държавата няма право и възможност да се меси в този договор а иначе, поощрение въобще няма нужда да има, щото по закон си длъжен да спазваш закона за движение по пътищата и правелника за прилагането му! наказанието се налага за неспазването му!

Ако съм в зоната на бонуса, хич няма да ми дреме колко е наказанието в малуса. Но ако съм в малуса, все ще намеря как да се оправдавам с малкия бонус.

Пълна измешльотина, частни компании да дадат отстъпка за нещо задължително, няма нормален потребител който да го вярва. Нов начин за събиране на пари е цялата история .

Отстъпка няма да дадат, но би било редно да таксуват по-малко онези, които по-малко им ползват услугата. И обратното.

Застраховката "НА ВОДАЧ" ли е, или на "АВТОМОБИЛ". Или мазни га(р) дове ви се ще и на двеъе? Начи Пешо има нарушение и плаща по2, жена му няма, но и тя по 2 щото той може да се наложи да И кара колата. Е, Пешо ЕДНОВРЕМЕННО две коли ли кара? Айде, честито да ви е,... свещи само от църквата, иначе не" работят".... ПФУУ!

ТАЯ СИСТЕМА БОНУС -МАЛУС Е ЗА ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ,СЪЩАТА РАБОТА КАТО ПРИ БАНКИТЕ- БИТИЯ БИТ ,ТАКОВАНИЯ ТАКОВАН! А ДА СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА?

Новата омбудсманка е направо чудесна на снимката, тоалета и напълно в неин стил още от когато беше министърка.

Незнам къде има такова нещо за едно провинение да ти налагат два пъти парична глоба както го мислят у нас.. Ами тогава да махнат глобите дето събират от кат след като ще ни завишават за тях гражданската...

Да бе, Ще ти се да е два пъти. И женати ще плаща, щото можело да и караш колата....

Ами то по твоята логика хайде да ти е без пари застраховката, че иначе я виждаш като глоба. Иначе жалко, че застрахователите у нас са лакоми и не отказват да застраховат. Щото на запад ако не се научиш да спазваш в един момент може да ти откажат застраховка, па тогава те видя как ще караш. Те и в банката като видят че си неблагонадежден ще ти откажат кредит. Та не би било зле като виждат, че караш опасно да ти откажат да те застраховат, ама лакомията им е голяма.

Застраховката е да ти изплащат някакви повреди евентуално в някакви мижави размери при птп а не за това че си направил нарушение на закона по пътищата където те санкционират надлежно и няма нищо общо със застраховката...На запад като нарушиш закона си плащаш както трябва за разлика у нас където няма нито законност нито справедливост, защото някой си е ''повече'' от другия...Гражданската е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА а не концерт пожелание така че о писанията ви се разбира че понятие си нямате ама се тикате да писателствате..