По-скъпи са захарта и млечните продукти

Захарта и млечните продукти в България вече струват по-скъпо, отколкото в навечерието на финансовата криза през есента на 2008 г.

Обратно в новината

Коментари - По-скъпи са захарта и млечните продукти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как може немски стоки да са на цени наполовина по-ниски от прозиведените в България, при положение, че тук се влагат нискокачествени продукти при по-ниски заплати?

Майстор Миро(найденов),леко полека става като Сталин и Хитлер. Шеф на Хранителната Мафия. Ще изяде хляба на това Правителство и на Борисов.

стига вече с тези увеличения поне управлявящите да намалят нещо...например заплатите

Не бе, правилно е да вдигат цените - още трябва. Така ще уморим от глад пенсионерите и печалбата ще е тройна - хем няма да им плащаме пенсиите, хем нямада ни харчат парите за здравеопазване, хем няма да има кой да гласува за БСП. Геноцид му е майката!

Всичките си пари давам в Турция или Европа,но не и тук!Тук всичко е ужасно скъпо и некачествено!Проклети да са всички,които погубиха тоя народ!!!Трагедията на българина е,че го убива българин.

Цените наистина са безобразно високи ! Конкретно за в Германия мога да споделя, че там цените на хранителните стоки са или като тези в БГ или са по-ниски. Доживях мои познати да ми поръчват да им донеса от там захар, олио ... Захарта в Германия е 0,69 цента, а олиото е 1,10 евро.

искат да свалят бойко, комунягите.

По-скоро Бойко иска да умори комунягите от глад!

Да обясним по изборите на господа управляващите как се вдигат 2 години цени при спад на доходите. 16 лева за кашкавал - ненормалници. От месеци не съм купувал - имам пари, но няма да купувам нищо. Протест. Само хляб и най необходимото ако може по промоции в големите вериги. Да ви видя мошеници, тургаши и управляващи - всички са в един кюп. Геноцид а. Ни лев не давам. И колата си карам по-малко - нарочно.

Аман от поръчкови статии!!! Как тогава кило кашкавал Гауда в Белгия струва 4-4.50евро??? На борсата в Бг бил 10.56 та нямало как да е под 14 лева??? А как при 50-70 стотинки изкупна цена на млякото става на тази ??? Тук в Белгия да не би храната за животните да е по-евтина , за труда няма и да коментирам!!! В Турския квартал Сирене на което Маджаров може да завиди е по 5 евро , как се е получило да го докарат от Турция да платят митата и пак да е по - евтино??? Явно в БГ ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СА МАРОДЕРИ , ТУК НЕСЪМ ВИДЯЛ ЕДИН ДА ТАКЪВ ДА КАРА ПОРШЕ , МЕРЦЕДЕС ИЛИ НЕЩО ТАКОВА А В БГ???

Пътувам всеки месец до Германия. От там си купувам Гауда за 3.99 евро и салами. Първо, цената им е значително по-ниска, а качеството значително по-високо. Купувах и шоколадови бонбони и други лакомства, но сега ги намирам в Лидл.

ама внимавайте, че тези "лакомства" вече ги тъпчат с хидрогенирани ртастителни мазнини (маргарин) и подсладители (аспартам, цикламат и пр.) и др. отрови, от които българите станахме най-болната и умираща нация в Европа. Дали това е случайно, а?

Ще доживеем ли новина от типа "хранителните продукти трайно свалят цените си и подобряват качеството си"??

емигрирайте!!!това е геноцид над българите!!!

Нали това е целта им. Да ни уморят, а по-бездушните да емигрират и да им оставим родната си райска земя. Борба е нужна, а не капитулация. Дедите ни са оставяли семейства, нарамвали са пушките и са давали живота си за отечеството, а ти, подлецо, ще ни приканваш да бягаме!!!

Ако не можеш да си храниш децата, сигурно трябва да си адски бездушен за да емигрираш... От форума лесно се говори...