Окончателно: Всички ученици от тъмночервените зони минават на онлайн обучение

МОН е изпратило запитване до МЗ за удължаване на присъственото обучение от първи до четвърти клас, но то не е било одобрено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей най-накрая се сбъдва мечтата на всички учители Да лежат вкъщи по цял ден , да лапат заплата и да произвеждат неграмотници. А тези неграмотници след години ще ни управляват и ще бъдем супер

Из цял свят в нормалните държави отварят училищата, само в България затварят. Чудя се, дали учителите са виновни или родителите.

До това да са неграмотни доведе скапаната демокрация от 30 години насам, ни ковида.

На ОНЛАЙН обучение може да ходи САМО министъра, пред ида го изгоним. Децата и учениците в БЪлгариа, за да НАУЧАТ нещо в училиеще, трявба да ходят в самото училище и в час с други ученци да ги ИЗПИТВАТ... А Интренет е САМО за Хакери.. Някакви Турски Хакери писали на сайта Wikipedia, че НЯМАЛО Турско Робство и ИЗТРИВАТ всичко, което пишат други българи, за да ДОКАЖАР че имало робство... За да НЕ се ЗАРАЗЯВАТ малките българчета, трябва всякакви чужци ШПИОНИ- араби, негри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от българчетата и българсктие училища !!!

Децата в училище!!! Боклуците в затвора!!!

Като ти заболели децата и ти донесат болестта у вас да умреш. Тогава горките ти деца, ще останат без родители. Егати утрепките сте значи

До Stricercho, абе абдал, при кого започна набедената пандемия, при смотаната ти майка и баща ли? Да беше се изпразнил дъртият ти непрокопсаник на някой храст, а не в пияната ти майка. Шибан гербер , дано да изсъхнеш час по-скоро!

Това е резултата от малък, но много прост народ, избрал си Муньо Крадев за президент и неговото управление. За 6 месеца успяха да осерат всичко, започнато от ГЕРБ и да доведат икономиката до ръба. За 4-ти път в новата история. Ганьо пак да си го избере ноември, а? О, чакай, той сега се е юрнал да се ваксинира, щото 6 месеца яде и пърдя…

и на общо събрание на вход не могат да вземат решение

Ако тази криза беше по времето на ГЕРБ, министър Денков барабар с Кацаров и другите производни на Зеления чорап Мунчо така щяха да вият, та чак в Кремъл джуджето щеше да ги чуе ...

Тук разни тъпи герберуги, които не са ваксинирани и ходят по кръчми и дискотеки, за да ръсят вируса, обвиняват Радев за епидемията !? Ха !

Народът прост. Животът тежък.

но никой не споменава "народа" всички говорят "държавата"

Това ви е резултата от политическата пропаганда срещу вирус мерки и ваксини. Избрахте си тези и им ръкопляскахте до вчера именно защото бяха против ваксини мерки и вирус. Така че Сега остава само да им се радвате. Вие си го поискахте.

+1

Oт колко време разправям, че чрез Радев в България идва фашизъм, идва диктатура, а вие не ми вярвахте. Е, сега повярвахте ли ми?

Радев и хунтата съвсем пощръкляха. Ако не ги изгоним през ноември от властта, държавата ще затвори.

Как ще се учи да пише буквите онлайн? Ние сме на работа. Кой ще го гледа? Тога да затворят всичко за 2 седмици!

Гарентирано от БСП/РАДЕФ

Казват, че ако отрежеш главата на змията, тя загива. Дали ако премахнем тези 10-15 глОпаци, марионетки на набедената пандемия, няма и ограниченията да спрат, че и за ковид да спре да се говори? Трябва да се опитаме, иначе животът ни ще стане Ад!

Над 3 милиарда ваксинирани. И тях ли ще ги махнеш

Те сами ще умрат глупако

Майка умира в болница. Гледам татко. Дъщеря ми в депресия ,че не може да ходи на училище. И тук продължавате да се изхождате безнаказано. Доста

Абе някой в тая държава мисли ли??? Как децата първи клас ще учат онлайн?? Кой ще седи с тях?? Как ще работят родителите?? Нещастници долни!!!

пак да си го избереш тоя. да не забравиш бюлетинката за него или па въобще не ходи, има кой да го избере

Както и аз, както и мн други родители! Никой не е казал, че е лесно да си родител! Работя до 19.00 след това учим с 5класник. По-добре здрави, отколкото болни!

На ви сега. Заради АНТИВАКСЪРИТЕ всички в къщи. Хората с малки деца няма да могат да работят. Децата ще са пред мониторите. Гнусни антиваксъчета надявам се сте доволни.

на ковидясалите хипохондрици сме в тази ситуация. Не разбрахте,че със затвор нищо не се постига освен още затвор.

Идиоти, съвсем затъват в кашата. Родителите и учители ще стават отново. Нищо добро не ни чака с таз паплач ръководна.

Проблема е в паплачта, която не се ваксинира

Колко му е, рървокласниците нали немогат да излязат на протест като ресторантьорите

Чудесна мярка!

След здравната криза, преЦедента организира и образователна криза. Не, че му пука на избирателя на БСП-ДПС дружината, дори сигурно се кефят на това. Колкото по-тъпи хората - толкова по-лесни за манипулация. Няма вирус бееееееееееееее Аре на Шипка бееееееееееееееее УстаФка бееееееееееееееее

пфууу, след дъжд качулка...

Часовете на чорапа са преброени. Да влезе в учебниците по история като Румен Разединителя!

Той пък каква вина има, че ти не си се ваксинирал и ходиш да ръсиш вируси навсякъде ? Ей, това гробарите сте много тъпо племе !

Явно не те е огрявало скоро, като те гледам колко си докачлива

Тъпако, Радев има основна вина! Насъскваше хората срещу вируса и всксинацията! Тъпо селско племе!

Това е правилното решение затваряне на училищата, те са развъдници! Зеленият сертификат трябва да отпадне, това не работи, няма контрол!

Фашисти