17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми още бомбички и липси на очи ще има. В нормална държава тоя щеше да лежи минимум 5-6 години...

Магисратите раздадоха поредната присъда над жертвата.Защо въобще хората ходят на съд след като има Стар Завет?

Да се извади с тирбушон окото на съдията дето е ”измъдрил” присъдата и да му се обясни че е станало случайно.

Говежда работа. Тоя си плаче за бомбичка отзад, да не може да седне дълго време

пуснете го след като му извадите едното око на този имбецил.

Амчи може и награда да му дадете на тоя. Не ви е срам . Как спите нощем!?

Ако бе ослепил котка ще го осъдят на три години. Но в БГ хората не се броят Да хвърлил бомба стред хората и да предвидиш какво ще се случи? Съвсем за дебили ни вземат

Да ви таковам правосъдието

Kакво порицаване?Какви са тия закони?Счупете му двете ръце да не може никога да хвърля бомбички .

Ще бъде организирано ...жената има колеги.

Подигравка..... Малко са му!!! Защо не се приеме закон като в Англия... Там сравняват такива дебили като убийци така ги съдят и им се забранява да стъпват на стадиони!!! Но да ние живеем в държавата на абсурдите!!!

Сега разбрахте ли защо полицаите ни са некачествени? Защото качествен човек НИКОГА НЕ БИ РИСКУВАЛ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ В ЗАЩИТА НА ВЛАСТ И НАРОД ,КОИТО СРЕЩУ "ЕДНА ШАПКА ПАРИ /ХАРТИЙКИ/" СЕ ПОДИГРАВАТ С НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ ! ! ! Въобще няма да се учудя ,когато кандидатите за такава длъжност ще бъдат 2-3% от свободните места!

Малко му е на гамена осакатил момичето! Трябва и поправителен труд за тия марди. Само не е ясно защо шефовете които изпращат полицаите на подобни мисии не им осигуряват предпазни очила или маски, при положение че рисковете са известни!?

С тези присъди и новини насърчавате хулиганите, а иначе жми градо. Задайте си въпроса в Англия, Германия, Франция, Испания, Чехия и много други страни от ЕС какво ще стане ако си направя самоделна бомбичка колкото яйце, внеса я на футболен мач и я хвърля, раня полицай и ще обясня, че не съм могъл да предположа, че може да има последствия за някого.

Да бе, отрепката взела чуда дреха и от сектор Б се опитал да хвърля към сактор А. А пък луната е от сирене. И шест години са му малко на такъв изрод, а те ще го приберат там за 2-3 месеца, колкото да има с какво да с ехвали пред аверчетата. Дано пукнеш от новия вирус мръснико!

Единствената утеха в случая е, че на отрепката ще и порят задника 8 месеца. Надявам се.

малко е за това, което е причинил

Браво бе. Ако беше в Америка говедото да беше предало богу дух.

да гние в ада, изчадието първобитно, заедно с човеконенавистните български магистрати - техните деца да ослепеят от подобно влечуго и техен колега да издаде присъда-гавра с жертвата, за да видят кокво е да отсъждат винаги с мисълта "да не провалят живота на злосторника, че този на жертвата и без това вече е провален"

неумилен бе що не му извадят и на него окото?

Cops Lives Matters някой ?

къде е главния тулуп от Банкя да обяснява как се грижи за хората, как се раздава. почти 3 мандата управлява той миндил и съда и прокуратурата стават все по жалки.

Ти нещо за разделението на властите чувал ли си ?

Ъхъ

Чувал.съм,че цялата власт е в ръцете на Слънцето от Банкя.

Тоя ултрас бих го окачил в гората някъде да изсъхне като суджук.

ВИНОВНИ са собствениците на тия маймунски фирми за ритане на ТОпка..ТИя мошеници и разни КРАДЦИ, които се въртят около тях, пускат зрители без да плащат, за да могат да вземат пари от наградни фондове... СОствениците на футболни фирми ползват зрителите , да плашат фирмите от други градове и другите зрители. Най- добре да СПРАТ футбола за 1 година... И да ЗАБРАНЯТ, вдигането на шум по време на футболен мач, както в театъра, или киното.. Тоя дето е взривил бомбичката е пълен Идиот, като някъв наркоман...

Още една подигравка... порицание във вестник и домашен арест. Няма да влиза в затвора, а момичето е осакатено от тоя червей за цял живот.

"Строгият но справедлив български съд" - ако това нещо се беше случило във държава със нормално правосъдие, олиговрена ослепил полицайката щеше да гние поне 15 години в затвор със особено строг режим. 8 месеца - дано и на вас "строги но справедливи съдии" ви се случи подобно нещо за да осъзнаете това което сте направили със тази смехотворна присъда. Жалко за момичето полицай.

Дано другия път такава бомбичка ослепи децата или внуците на този съдия които е осъдил този ненормалник на осем месеца само и негов колега осъди извършителя на четири месеца

Направил бомба и я хвърлил към живи хора. Нямало е как да предположи, че бомбата ще нарани някой и затова не е умишлено. Тия олигофрени... Такава простотия не може да има. Това е нереално.

Имам 30 дни отпуска да взимам, ще отида да изкълча глезена на полицай и да му хвърля палката и служебния патлак, който води за оръжие в някоя шахта. Може и да го фрасна с тръба през коляното. Защитата ми ще твърди, че не съм бил маскиран и съм се предал. И че тръбата е намерена в несортиран боклук. Зелените ще протестират и ще отвлекат вниманието.

Горкото момиче... Изпратили я да пази една купина оскотели изроди, а някакъв червей хвърля "случайно" граната и "случайно" ѝ вади окото... думи нямам, то все-едно да хасочиш пистолет "без умисъл" и той да гръмна, и да убие "без умисъл" този, по когото стреляш... МИ ТОЙ, ПИСТОЛЕТЪТ, ТОВА ПРАВИ, УБИВА, ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ЗА ТОВА, ТОВА МУ Е ОСНОВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, там би били "случайно" ако не убие този отсреща... Абсолютна подигравка, държавата трябва да защитава случителите си МНОГО ДОБРЕ, това е основно правило навсякъде по света...

Да, основно правило навсякъде по света, където има държава, е да си пази органите, инструментите и служителите в тях. Тук, обаче, няма държава. Тук има мафия. Тук има чуждестранни интереси за поддържане на слаба, неработеща, лесно манипулирана, полу организация, която да се опитва да играе ролята на държава и да бъде крепена като такава. България трябва да е слаба. Това се иска отвън.

повече нямам какво да кажа.

Не се съмнявайте, другия път този ще убие.

palno besobrasie

Има наказателни съдии, които напълно оправдават квалификацията "гнили ябълки". Заради тях нещата в България са такива каквито са.

Тоя в щатите щяха да го флойднат. Но у нас го влачат няколко години първо, щото един "много добро момче", както всички ултрас мършички. Не си правих труд да чета дали ще обжалва че да не се ядосвам още.

След такава присъда е редно да се намеси мъжката рода на полицайката, а защо не и колегите ѝ ... по почина на бащата стрелял за да защити дъщеря си. Когато няма правосъдие ... се появява анархията!!!

Толко ли е трудно да го застреляте този?

Съдията ли?

"нито е могъл да предполага какво ще се случи след взрива и счупването на стъклото " Е, това вече е пълна поигравка. Той затова се е преоблякъл и си е сложил маска. Щото не е могъл да предположи какво ще се случи като хвърли бомбичка с размерите на яйце. Накой му бил дал бомбичка. Ами тоя някой ако я беше напълнил със съчми ? Ей, прости "фенове".

как 8 месеца ..как 8 месеца бе...10 години да чука камъни в Белене за една паничка леща и филия хляб...изроди

БХК ще го обяви за Човек на годината. Той е активист, борец за права и свободи. Срам и позор за страната ни! За какво им плащаме на съдиите чрез данъците ни?

Кошмар... Този човек ще бъде и вечно безработен, за да не изплати парите. Макар че глобата няма да върне окото на тази млада жена.

Дава му се 3 годишен срок за изплащане на всички задължения към потърпевшата.След този срок се разфасова и продава на части за покриване на предходното.

Едното око се присажда на полицайката.

I da mu dadat orden Stara Planina.

Осем години - ДА, осем месеца - НЕ! Смешни съдии, като на мачовете!

С тия смешни присъди - направо са насърчителни

Браво господине. Преоблякъл се е, сложил маска, ама не искал да нарани никой?! Браво! Даже му платете, че е "лежал" повече. Забравих! Помним, че искахте да го изкарате, че е метнато от А сектор. "Сами срещу всички", нали? Уахахаха

обявете имената на съдебните състави , че да ги линчуваме ...то бива, бива ама това вече на нищо не прилича.Трабва май да се преместя в София, че тук всички като чуят за мен и ги е страх и няма такива присъди

няма и нужда от тях...От такава държава-толкова...Румънката правилно ни го каза преди време-"Оправете си правосъдието,то ще оправи всичко останало".Забравете за всякакъв шанс да се случи нещо хубаво поне в близките 20-25 години...Съдебната система е толкова прогнила,че може би единствено някакви крайни действия биха я променили към по-добро...

Няма справесливост