17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРАТА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ... Всичко е перфектно, 15 глоби , амфетамини и убийство...а за рушветите да не говорим! ЕС ! Той ще ни оправи! Така ни оправя! Френския посланик цял ден е в БТВ , за да протестира по този случай!

Този е от "новите българи". Децата на "демокрацията"! Парвенюта с пари. Точно такива като този би следвало да отворят очите на българина що за "демократично" общество е построил. Та то не става за нищо. Има убит човек, а господинът продължава да си кара както си знае и пет пари не дава за обществото. Отврат!

Това е подигравка. Как може да има 15 глоби и да е карал дрогиран и само 3,5 години в затвора, от които сигурно ще лежи 1,5 години. Нямам думи, що за правосъдие, Все едно казва: карайте си, трепете си хора, няма проблем.

В тази загиваща и загниваща България правосъдие няма. Да караш МПС пиян, дрогиран и с непозволена скорост и убиеш човек ,за мен това си е чиста проба умишлено убийство.3,5 затвор и излиза след 1.5 за добро поведение и отново на МПС.

Трябва да му убият и на него баща му.

Няма право да управлява автомобил след излежаване на присъдата или едновременно с нея?

Много сте му дали. Лато му приспаднат домашния арест ще му се наложи да лежи 1-2 месеца в затвора. Как можахте.

Човешкия живот е евтин в България. а от друга страна нямаме и хора вече ...

Наказанието е прекалено малко. Прокуратурата трябва да протестира. И при тези нарушения в рецидив, не трябва да бъде допускан да шофира.

Знам, че не трябва, но от чувство на безсилие пожелавам и на съдията с Хамър ( или с каквото и да е ) му сгазят някой от родителите. И да оцени живота на баща си на 3 и половина години. Как можа прекрасната ни Родина да се падне в толкова шибана държава !

Един човешки живот е отнен ,а наказанието е едва 3,5 години ,що за присъда е това ?

Скоро четох за един, дето го осъдили на толкова, защото се опитал да открадне GSM на циганин. Та долу-горе, излиза, престъплението е съизмеримо по тежест. Всички проблеми на тази държава идват от съдебната система.

Смъртна присъда за това КОПЕЛЕНЦЕ!

Евтин е човешкият живот в китната ни държава. На колко години затвор щяха да го осъдят ако беше помлял гения от Банкя?

След 3 годи съдебни саги,с 15 нарушения преди това убийство и "справедливият"български съд му дава 3,5 год.ще го пъснат след най-много 1,5 година за добро поведение. В Тиквостан цари беззаконие. Държавата преследва и мачкане тези които изобличават мръсотията в управлението а за убийство присъжда смешните 3,5 години.

не мисля че съда е виновен - такива са законите.

3 години и половина?!? Би звучало адекватно, ако беше някой с чисто минало, не рецидивист. У нас наказания за нарушения се дават рядко, а този имал цели 15.

А фигуриста с хамъра, си плати където трябва и се спаси ...

в US всяко съдебно решение има силата на закон. след това всеки съд може да се позове на него като мотив. та решението по делото стависки е нещо като закон на който адвокатите парадират/пардон пледират, а съда се позовава в подобни случаи

Как спирачния път е 106 метра, а се е движил със 84 км в час ? Дори 20 годишни коли спират от 100 км/ч за 40 метра ...

И аз си го помислих, но на 18 декември би могло да е на мокро, на мазно или дори на сняг.

mirosllaw

В момента на удара се е движел с 84 км/ч. До момента в който е видял пешеходеца и е започнал да спира се е движел с много повече.

Хамър е военен джип, а не лек автомобил. Докога ще се разрешава на всякакяи мутри и мутреси да газят с него?

Хамър е цивилното изпълнение на Хъмвито.

С опел да те убият по-малко ли боли?

Пенсионерът и без това е "пътник", който по-рано или по-късно ще си замине от този свят, но виж, този собственик на "Хамър" е къде, къде по-млад от прегазения и от него пенсионер, пък и има пари, и то не малко пари и тогава защо да го тикаме за дълго в затвора за отнет човешки, извинете, пенсионерски, живот?! Да, "справедлива" присъда, само че и този убиец и адвоката, адвокатите, му и постановяващият/те тази присъда съдия, или съдебен състав, рано или късно също ще станат пенсионери и остава открит въпросът дали ще мислят по същият начин ако прегазят тях или някой техен много близък на сърцето им пенсионер!

"имал над 15 наказания защото карал дрогиран, убил човек" 3.5 годинки Булгаротиквистан няма управия ...

на фона на ставийски тоя направо са го закопали, да припомня че той се размина с условна, и то за две жертви

Искам да попитам следното: какви са тия български закони, според които, наглото убийство на човек се наказва с 3,5 години затвор? А в същото време Елена Йончева можело да лежи между 15 и 20 години в затвора, защото знаела, че през 2012 година Цветан Василев я е спонсорирал с "пари от престъпна дейност"? Има ли някой здравомислещ в правосъдната система или всичко е на парче и в зависимост от човека?

главатар на наркоразпространителите в Пазарджик и сега след 3 години ще го пуснат!!! Какви процесуални пропуски, какъв е тоя хамър, какви превишения на скоростта...??? Този е за 20 години строг тъмничен затвор!

Не ми останаха думи в речника ми, за да коментирам поредна лигавщина на закона и гавра с жертвата чрез смехотворна присъда. На тоя, ако му бяха взели книжка след да речем трето провинение, нямаше да кара кола и дядото щеше да е жив. Законите са такива, че дават възможност за намаляване на присъди дори когато има убити, все едно виновникът е много специален човек, а жертвите нямат значение. Това е неморално и гнусно.

Има една приказка - "книжка кола не кара". Демек тоя наглец и без книжка ще си кара, изобщо няма да се спре...Щом за убит човек му дават 3,5 години, за без книжка да не би да му дадат 20??? Ще мине с 20, ама кинта катаджията дето го спре, а тоя боклук ще си продължи...

В Щатите за такова деяние присъдата е от 12 години нагоре.

Къв съд, кви съдии,! Колко ви платиха за 106 метра спирачен път?!

Как така ще го съдят за "причиняване на смърт по непредпазливост" при положение, че има превишение на скоростта? И то в населено място. Просто недоумявам. За мен превишаването на максимално разрешената скорост в населено място е утежняващо вината обстоятелство, което трябва директно да води до "предумишлено убийство" или поне "умишлено убийство" в случай на пътен инцидент със смърт. Тия прокурори не знам как ги разбират нещата, за да повдигнат такова обвинение...

прокурорите и съдиите добре ги разбират нещата. Срещу скромни суми около 3 хиляди на калпак в случая /съдии, адвокат, прокурор/ един наркоман, рецидивист и убиец влиза за три години в затвор, от които реално ще лежи по-малко от половината. Тука е така!

Абсолютно! Този е трябвало да бъде съден за предумишлено убийство! Още повече предвид, че поведението му е по-скоро правило, от колкото изключение!

няма лошо съдът го е усъдил, но няма значение каква е колата, тази паплач журналистите мислят че когато пишат марката на колата новината е по голяма...смешници

е отнета за няколко години" ....... докато е в затвора......

а за една цигара с марихуана може да ти дадат 7 години.

И това ако е правосъдие... на тоя трябва да му вземат книжката доживот, 15 нарушения имал, амфетамини, човек утрепал - с две думи голяма корупция, голямо нещо. Ако нямаш пари търкаш нара, ако имаш - дори човек да си убил след година две излизаш...

Браво на съдии, прокурори и т.н. ........ а бе гадове, ако прегазят така ваш близък същата ли ще е присъдата????

2 години е прекарал в ареста и 1 му остава в затвора ииии готовооо

дано съдиите дали такава смешна присъда ,да ги прегази някой хамър

Трябва промяна в закона, не може надрусан да кара като луд и да ми обясняват за непредпазливост, това е съвкупност от умишлени действия къде е непредпазливостта. Но от нашата Тиква няма да дочакаме свестни закони, те дори сегашните не им утърват, че се налага от време на време да ги заобикалят.

Истинското лице на българския бизнес...

Не че се съмнявам във вещото лице, но повечето автомобили спират от 100км/ч до към 70 метра.... този карал с 84 км/ч ама спрял след 106 метра ...No comment

виж, колко тежи хамър

Спирачните системи на автомобилите са изчислени така, че да може да се спре след натискане на педала в рамките на 40 м при 100км/ч.

Повечето автомобили не са с тегло от около 2,5 тона като Хамър-а,също се взима и предвид състоянието на пътната настилка и ред други фактори.Това което си написал за 100 км/ч. 70 метра спирачен път е в идеални условия на сцепление на гумите с асфалта, сигурен съм че в България такива условия няма по пътищата.

Толкова ли струва човешки живот - три години и половина?И този ще лежи не повече от две.Ха дано, като излезе да отнесе с още по-голяма кола бащата на някой съдия!

Особено като се има предвид, че това не е случаен инцидент, а логично следствие от тенденциозно незачитане на правилата! За такова нещо трябва да е максималната възможна присъда.

Какво е виновен баща му, съдията да намаже гумите а после колегите му ако искат да пуснат непредпазливия шофьор с условна присъда.

На Максим Ставийски и толкова не му дадоха! Пуснаха го на свобода!

Надявам се децата на съдията да бъдат смазани от някой друг хамър.

Съдебната система си прави гавра. Трява да има и снимка на тези дето са взели решението, да има запис които да се пази 20 години, ако един ден властта се смени и се вземе решение делото да се гледа заедно със съдиите. Убил е човек - да му се вземе книжката за цял живот, онзи дето е мъртъв да не би да може да кара кола сега? Как може 3,5 години да ги дават за съвсем леко престъпление, имал 2 грама трева и толкова за убит човек?