Главболгарстрой най-близо до Южната дъга

Отворени са ценовите оферти за строителство на южната дъга на Околовръстния път на София, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура“.

Обратно в новината

Коментари - Главболгарстрой най-близо до Южната дъга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предвид, че на ГБС е най-ниската оферта, явно другите съвсем са искали да се "презастраховат" с цената. Питайте не те колко ще спечелят, а другите колко са искали да вземат.

добре бе хора заваршил съм ТРАНСПОРТНО СТРОИТЕЛСТВО и за една година немога да си намеря работа по тази специалност но интересното е че нито един от 20 колеги не е започнал работа по нея е тогава какви хора строят тези патища бе но тосе вижда в какво състояние са и новите пътища де ))))))

Пак ли ще направят кръстовище без детелина като на Симеоновското шосе със светофар????Някой минавал ли е да види сутрин какво чудо става отдолу , какво задръстване е !!!!!!По малоумно нещо-здраве му кажи!!!!!!!!!!!

Разтоянието е 2,6 км.Можее да го проверите ха Google maps. Заначи излиза около 14 000 000 на километър.Браво !!!

За колко време ще направят тази НИЩОЖНА отсечка??? Кога най-накрая тази дъга ще я дубутат до Магистрала ТРАКИЯ??????? Кога ще правят дъгата посока магистрала ЛЮЛИН??? Дотогава СОФИЯ ще е ад защото няма разтоварване на движението докато няма НОРМАЛНО ОКОЛОВРЪСТНО!!!!!!!!!!!!!!

Е тва с тия оферти селска работа значи. Кви оферти бе?! Тук във Варна си има готови фирми, само пари им дайте, за какво да си играем на оферти?!

Докога ще ни баламосват с тези оферти? то е ясно пак крадливия комунист Симеон Пешов ще лапне парите на данъкоплатците. Така ще докато има балъци и не скочат срещу тоя дето раздава баницата!!!

Абе... тия дружества не са ли регистрирани по ДДС та да подават оферти без включен ДДС. Най вероятно не са :) и ще се регистрират по ДДС след като вземат първите милиони та да проберат некое деуго лев. Баси, ако са регистрирани по ДДС, що не офертират с ДДС.

явно никога не си работил със стоки на едро или във фирма, която е регистрирана по ДДС. Тогава щеше да знаеш, че офертите се получават с цени без ДДС. А с ДДС са стоките по магазините за крайния потребител. Айде със здраве!

Те си бяха,са и пак ще пребъдат.Даже бих се учудил,ако не са те.Нали през късната пролет пуснаха едно знаково кръгово кръстовище по Южната дъга,дето го отнесе първия порой....Ама то си е така-най-ниската политически сформирана цена е задължително най-солената за данъкоплатеца.Бинго за ГБС,честито на печелившите от нас.

и какво като го отнесе? все пак си беше голям порой. не го ли поправиха??? поправиха го и в момента е на 6

хахаха, не отнесе кръстовището, а наруши настилката на пътя от драгалевци към кръстовището друг път чети повече!

Порадния реверанс към ГБС. Не се наядоха тия! За разстояние 4 км. -34 млн. ! Евала Бате Бойко - а плюеше по Станишев, че километъра е по 4,5 млн, Тук е двойно, за да има за ОБРЪЧИте И нашите хора!!! СРАМОТА!!!!!!

абе я първо разбери как се прави пътно строителство в градски условия и после говори. аман от "разбирачи"

за 2,2 км става дума

Аз все си мислех, че проститутките от околовръстното ще дадат най-ниската оферта - това им е офисът все пак ...

Нищо чудно,че Главболгарстрой са предложили най-ниска цена.Те са наши хора.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

абе хора кои ги строи тези патихта като от 20 човека завархили транспортно строителство нито един не си намери работа е тогава кои ги строи тези патихта ама то се и вижда и новите патихта колко са патихте де )))

Всички потърпевши знаем за какво става въпрос. Крайно време е това околовръстно да се направи изцяло. Стига са ни пускали глътка по глътка въздух... Не е мужно пътуващи за Пловдив или Варна да се борят с тези чудовищни задръствания...!

Да ГБС почва, после се оказва че са се натъкнали на непреодолими обективни пречки, поправят проекта, цената скача и готово. Ами все пак хората цяла зала строят за някого без грам печалба

За колко километра става въпрос? Обединение "Южна дъга","СОП - Южна дъга" "Дружество "Южна дъга"Не са ли много тези дъги? Да не се окаже,че са обръчи???

Я има километр я не. Това е разстоянито от широката част пред кино Арена до Симеоновско шосе