17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се забравят някои неща.

ТОВА НЯМА ЛИ ДА ГО МАХАТЕ ВЕЧЕ ИЛИ НЕ СА ВИ НАРЕДИЛИ ОЩЕ

stiga s tozi prezident !

Чак пък да отдавате от ДИР-а такова значение на един пътен инцидент. Малко неправилно зададен въпрос. Ясно е, че проверката изпратена от София е трябвало да установи, че полицаят, съставил акт за извършено нарушение е виновен. И той е уволнен. И след като обжалва уволнението си, съдът напълно правилно ще отмени уволнението. И всички ние ще плащаме за това, че някакво си чиновниче е изпълнило заповедта на министъра да бъде очернен косвено Президента. Пошло, пошло и глупаво герберско поведение. Крайно време е чиновниците да носят отговорност за своето престъпно изпълнение или неизпълнение на своите служебни задължения. Ха да видим, след като съдът върне на работа уволнения полицай дали ще бъде потърсена отговорност на проверяващия и виновника за уволнението. Ако той плати обезщетението на полицая друг път няма да изпълнява политическа поръчка. Крайно време е в тази страна виновния чиновник да носи отговорност. Като му бръкнат в джоба да видим дали ще изпълнява политически поръчки.

gen1O

Абсолютно вярно и точно така и ще стане, готов съм да се басирам. Но всичко тогава ще си мине тихомълком, както винаги ...

аз продължавам да не разбирам как може да си на пътя с триколка и да не си нарушител?

И хайде да го бутнем .... добре, че човекът е здрав

акта е на инвалида

След като се явиха на "поправителен" и промениха началната си версия, означава, че искат да го оправдаят, въпреки , че е виновен. Лошото е, че Георги Радев не се чувства виновен. Лично на мен щеше да ми се издигне в очите, ако беше казал, че много съжалява, сгрешил е, дано никога повече не попада в такава ситуация.

ЯВНО НЕ СЛУШАТЕ ТОЙ КАЗА КОЛКО ПЪТИ ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВА А И "ИНВАЛИДА" СЪЩО

Schilo

Да, натиск е оказван за раздухване на този случай.

След като кметът лично е пристигнал, няма какво да обсъждаме, пределно ясно е за всеки.

Дребнотемие-ненужно,на фона на по-големите проблеми! Жалко за журналистите- отново демонстрират поклонничество и липса на мисъл!

Един Джендър Вифаджия, които дори не е бил спортист се подиграва с ДЪРЖАВНОСТТА. Колко пъти съдиха България заради него? Педераста Цветанов нарече БЪЛГАРСКАТА полиция "Импотентен орган на неговата власт" в Народното Събрание! какво искате от такива И*Зроди?

Разбира се, че е оказан натиск върху полицаите, ама не от този за когото си мислите! В тоя случай от километри си личи мазният пръст на Цв.Цв. и то в посока да се раздуха случаят, който вероятно дори в рапортите на полицаите не влиза! Явно физкултурника много го сърби г..а, че падна до там да разпалва "неутралните и обективни" медии да плюят по Президента за нещо, което се случва всяка седмица поне по стотина пъти! За един ожулен лакът и една изкривена ламарина вдигнаха врява до бога, че за малко да заглуши несравнимо по-тежкото ПТП край Своге със 17 загинали...Идиоти, сър...

а-а-а-, не, бе - един обикновен човек вече щеше да е в пандиза

Schilo

по какво обвинение?

Хайде стига, не ви ли писна!

хората на село още ги е страх от големците с бели чорапи и потници - радев и бойко

Ало смешниците , засрамете се. В страната ежедневно стават по 20-30 леки ПТП , на кое от тях обърнахте толкова внимание и енергия,ели това е защото е с бащата на президента. Това което се случи с бащата на президента не може да омаловажи всичките ви гафове в последния месец. Може би нямаше и да се разбере ако беше президента от вашето котило , но па.онеже народа си го избра , сега всички се включиха да плюят , засрамете се , много сте първични,да не кажа ограничени.

нарушението е леко, но проблема е в това че опитаха да "покрят" случая, типично за всички от Позитано 20!

Искат да ни отвлекът вниманието ,че всеки друг е виновен и трябва да се накаже а най виновния потулен.Жалко виновните невинни ,а невините виновни е това е България

Пределно ясно е ,че има натиск върху ченгетата от Цв Цв , но нали не по умен от гуменките си, пак не му се получи! А уволнения полицай е прав : " инвалидът" е завил на ляво и се блъска странично в колата, което се вижда и на видеото от камерата т. е. Той догонва колата и затова няма тежки последици. Ако тази почти 2тона кола го беше "блъснала" , "инвалидът" щеше да е " мургав инвалид" .

мъртъв инвалид

Ако не сиот Герб не ставаш за полицай. Пълна политизация на полицията. Върнахме се във времето на социализма-ако не си член БКП не ставаш за милицонер. Мракобесие Ако сичлен на БСП не трябва да спираш ако видиш ПТП че току те изкарали политическо лице. От днес нататък псвен шофьорски трябва всекида си носи и партийна книжка. А полицая вече като съдиите от футбола трябва да взема решение след намеса на ВАР система.

Бахти и анкетата... Да анкетират неосведомени непрофесионалисти - читатели на сайта - за мнение по факти и обстоятелства, които трябва да са достоверни и оригинални и освен това да се коментират от професионалити в областта... Пълна свинщина - затова сме на това дередже - понеже всеки си мисли, че разбира то всичко.

В случаят е очевадно та за това тъй .

тотален натиск. Министър на МВР с 3 г. стаж изгони катаджия с 26 г. стаж

Ако е имало натиск, изобщо нямаше да се разбере за случая. Единственият натиск е от страна на ГЕРБ за уволнението на служителя, който "не бил разгледал видеозаписите"?!?!?

Какви записи, какви пет лева? Ей това, че ти си от 80% в твоята партия, не означава, че и останалите имаме нещо общо с тебе! Имаш кръгово кръстовище с предимство на тези в него. Всяко ПТП между влизащо и движещо се в кръговото МПС е по вина на влизащото! Отделно, че това не е МПС, а инвалидна количка и се приравнява на пешеходец. А пешеходците са винаги с предимство! Ай бегай на раздухаш на другите.

...инвалидна количка и се приравнява на пешеходец. А пешеходците са винаги с предимство...!!!! Демек да тръгнем по средата на кръстовищата?Тъпанар партиен.Гуменка.

Той отговорът е ясен. Ще го даде съдът, като възстанови на работа полицая, заради неправомерното му уволнение. Неправомерно, защото написаният на триколкаджията акт е основателен. Най-малкото защото променя посоката си на движение, без да подава сигнал. А министър кадрува на много ниско ниво, грубо намесвайки се в работата на професионалните ръководства на няколко нива на управление в министерството. Ама като не може да провежда политики, какво да прави, освен да политиканства.

Аз на оная си работа нямам доверие, макар че толкова години е покрай г...а ми, но не е влизала вътре, че на това кой какво казал. От чуто до видяно разликата е огромна а и освен показваният запис от тази камера има и от друга камера на който не се вижда триколката да е променяла нещо в посоките. От там нататък всичко е алабализми!

Малко си я опъвал когато му е било времето, затова не стига. Друг е въпросът защо подхващаш темата. Да не би да те гони мерак?

Една малка но съществена подробност и на времето както и сега не ставаше само с опъване, а и с "микрофона е ваш" -питай родителката си. Другата съществена подробност е че преди да коментираш -трябва и да проумееш прочетеното. Както казваше обаче моят приятел Гаро Такиворов Акъла не е член да ти го вкарам.... Или както е казал лудият ОТ ЧУТО ДО ВИДЯНО РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА! Аз ще кажа ОЧЕВАДНА! Има записи не само от тази камера, от която дори партийният фунционер и бивш кмет е "кастриран"....

Дънки бой, такива като теб, дето като малки не са си играли с пи.ките, ама после са почнали да ги вадят и вкарват къде ли не, правят голяма грешка, защото обикновено не знаят как да ги ползват. Пък дали фантазиите ти са били свързани с Гаро или и с други, хич не ме интересува. Не мога да ти вляза в положение, най-малкото не одобрявам такъв вид мъжка дружба.

но реално никой не може да отговори

Значи доказано е вече, че министъра на вътрешните работи е оказвал натиск по този дребен инцидент. Но те от ГЕРБ са такива - вече почти десет години само с натиск управляват, т.е. крадат, защото това тяхното не е управление!

Направиха от мухата слон. Война на правителството срещу президента, при която целта оправдава средствата.

... свиквайте! Защото каквото повикал - такова се обадило!

Натиска явно се оказва върху медиите ,за да се заглуши ТОТАЛНИЯ разпад в държавата последния месец.

Като абсолютен лаик си позволявам да отбележа следното: 1.Възможно ли е да има ПТП между две МПС,които са влезли в кръговото без да отнемат предимството си? 2.Досега не съм видял поне в София, при ПТП да се слагат ограничителни полицейски ленти. 3.Повече от очевидно е,че триколката настига л.кола и се блъска в нея странично. С леката забележка,че при записа се прави малко спестяване в кадрите,вероятно поради партиина лоялност. 4Когато в силата на правото се набърка правото на силата логиката е безмислена.

Лапна го, ама не сте прав. Погледнете ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ И КОЙ СПОРЕД ТЯХ Е С ПРЕДИМСВО! тРИКОЛКАТА Е БЛЪСНАТА СЛЕД ЗНАКА КОЙТО И ДАВА ПРЕДИМСТВО, ДОКАТО МЕРДЖАНА НА ПРЕЦЕДЕНТСКИЯТ ТАТКО ВСЕ ОЩЕ Е В ЗОНАТА НА "ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО" Що не разгледата това е...ано кръгоно -единсктвено в Харманли. що все какво що и веднага ГЕРБ и ББ. При което дори местен фактор на БСП окозва "съдействие"

Абсолютен факт е , че ИМА съставен акт на Триколкаджията , НО НЯМА такъв на бащата на президента ! И в такъв случай КАКВО има да се крие ??? И какво и ЗАЩО да се покрива ??? Нито има жертви , материалните щети са незначителни , пострадали и осакатени също няма ! И КАКЪВ им е проблема на Каунчовците в този случай ??? На всичкото отгоре , човечецът с триколката , който казионните медии етикираха като "инвалид" , без изобщо той да е такъв - ЛИЧНО ДАДЕ ИНТЕРВЮ НА ЖИВО МО МЕДИИТЕ , и каза съвсем ясно , че няма НИКАКВИ претенции към Радев Старши ! Това обаче явно никак не се хареса на властта , и те освен , че уволниха полицая абсолютно неправомерно, ами сега даже се мъчат и да търсят в л*ната СЕМКИ ! Е Не им се получи ! И ме извинете за прямотата , но Цветан Цветановщината вече втръсна на всички !

не е оказван натиск! те фуражките са си мас..тии доброволци!

Научете се най-после да членувате в правилната партия и да си плащате където трябва ако не искате да ви закачат.Свеки сам сикове съдбта

и има ли правомощия на следовател да изисква видео записи от камери или е само констататор на фактическа обстановка която "снема" по обяснения на участвалите на ПТП-то и личен оглед при установяване на видими, а не евентуални, факти?!

Не е проблемът катастрофата, а реакцията на Радев и БСП. Но това социалист не може да го разбере.

Полицаят е изготвил документ с невярно съдържание при и по повод изпълнение на служебните си задължения с цел облага на трето лице! Случаят е за прокуратурата, а не за адмистративно наказание. Защо полицаи те

Основният проблем на държавата. Що някой от Вас не се опита да получи запис от камери. Спретнаха история. Страха е голям. Рейтингът е кошмарен на Радев.

Радев има рейтинг?

сега правителството да преасфалтират кръговото и после да поставят мантинела, че някой наш мерцедес или роус може пак да пострада!

И да се забранят инвалидните колички да се движат. Пречат на нашите другари да си карат спокойно мерцедесите, бентлитата, Ролс ройсовете и майбахите. Да спирам че станах за е.... си .... ната.

Инспектор Рапчев, ти на луд си правиш или си мислиш, че ние сме! Кой от тия дето УЖ си ги разпитвал ще ти каже, че е имало натиск??? Защо не обясниш компетентно на нас некомпетентните по кой точно член, точка, алинея от ЗДП, са виновни и двамата участници в ПТП-то!!! Ти, тъпунгер, трябваше да дадеш отговор, не само защо е съставен неправомерен акт на инвалида, а да кажеш, защо е скрит този инцидент, което е най-същественото в този случай!!!!!!

Искаш за този случай повече публичност от онзи, при който бивш служител на МВР в Самоков уби жена и две деца ли?

Да се чуди човек аз ли съм луд или... Значи ти не виждаш разликата между един битов инцидент (престъпление) и един пътен инцидент който е яхнат политически

окажат натиск, а? Нали в момента пише акта и това е?

Станаха банални с тоя смешен инцидент , който не мога да го нарека и катастрофа , а вече уволняват и кой ли палячо не се изказа неподготвен , аре стига демагогия , хора се избиват по пътищата всеки ден , а те направиха от мухата слон .

Малоумник, инцидента е банален, но дали е банално укриването му, това питат всички нормални хора, но ти как ще го разбереш, като не си такъв!!!

Платен балък си ти , миняшки гепаджии мекерета

И кой го е укрил? Някой от съветниците на Радев ли? Що се излагате така.

От МВР сега твърдят, че трябвало да се състави акт и на бащата на президента. Това е всичко - един ненсъставен акт. Много ли е и струва ли колкото всички погубени животи заради безумните пътища на Боко?

Натиск е окзван от бившия кмет от БСП(ДС),който "СЛУЧАЙНО" е на местопроизшествието."СЛУЧАЙНО" се среща Бечо с Мито очото, "СЛУЧАЙНА"е кражбата на ТЕХНОИМПЕКС от КОРНИ. " СЛУЧАЙНО" ....

шайка какво са откраднали, че там нещата са страшни!

"Палави очички как да се въртят работа е също,то е занаят.Хлътни ли по тебе сам се е туширал,вече е по гръб".

общо има съпругата на президента със случая,или ей така по навик си тролиш?

Защото не познава здп и не е за тая работа сега разбра ли?

Питайте този с триколката. Той без всякакъв натиск се натиска да стане приятел с бащата на т.н. президент. Затова му е ударил мерцедеса - за да се спиятелят по-лесно! Ако искате и вие да се сближите с Румчо и Деси, опраскайте по-яко колата на Гошо Радев и бързо съобщете на харманлийските катаджии! За инвалиди (умствени) - чувствителни облекчения! Първите ударили се, ще получат коледна картичка от гл. инспектор Росен Рапчев с автограф от Румбата.

Президента не е т.н., а е избран за такъв. А ти, че си дебил е вън от съмнение.

Стига с тоя нелеп инцидент от мухата слон направихте и защо се уволнили полицая той закакво обра пешкира човека

Не му мисли ти за полицая - него го очаква преместване в София и служба в Президенството! Ще пази някоя от пъвите дами!

Ще пази Първата дама да не стане втора!

Нищо няма да пази плаче човека той излезе виновен

Като научи правилата за движение , нека го върнат на работа .