17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"детето излезе в 23.00" за съжаление казвавсичко за циганската култура.

След 5-10 години ще има само новини за роми и помаци това чака нашата майка България.

По време на комунизма този щеше да чука камъни в Белене и момичето щеше да си е живо и здрво! Разбираме ли защо на държава като нашата е необходимо Белене?

В Белене бяха затваряни политически опоненти и несъгласните с режима.

Тоз мешерето вече го е осъдило, не го жалете!

Циганите не ги жаля. По никакъв повод. Дори и без повод. Примати. Точка.

Долен мръсник си ти. И гнусно влечуго.

обаче снимките са етнически нетолерантни, поради което няма да бъдат публикувани...

Добре де, кой нормален родител ще си пусне непълнолетното дете да излезе "на заведение" в този час? Ей, хубаа ралта, ма сиганска...

В коментарът е изразено мнението, че "детето" е проституирало. Явно клиентът не е искал да плаща. На тази въраст в този етнос вече имат по 2 деца, тя доста е изостанала. БХК, защита на детето няма ли да се самосезират и да "предупредят" родителите?

А защо е проституирало това дете ? Така ли правят децата по време на демокрацията ? Пази Боже !

Аман от опасни боклуци като тоя примат по улиците ни. По улиците на демокрацията...хахаха Но пък банани да искаш, навсякъде са. Няма вече опашки за благодатния за булгаристанския катил плод. Айде сега някой олигофрен да ни разкаже демократичната врсия за затвора в Белене, пълен с такива криминални типове, извършители на тежки криминални престъпления...

Блъскай минуси, пишман демократе, радетел за истанбулския парцал... Утре твоите деца ще избиват по улиците. Да ви имам гладните алчни гъзове по НПО-тата и липсата на елементарна ценностна система. Както и либерастката овча представа за демокрация.

Мурджо, сегашните "демократи" са децата на твоите дръгари и дръгарки...

Яяяя, колко защитници имал тоя изперкал боклук, убиец на деца. Блъскайте минуси и сънувайте Белене.

Точно с такива опасни престъпници е бил пълен затвора в Белене. Все извършители на тежки криминални престъпления. Но друга е демократичната версия на нашенските пишман демократи, все изперкали от демокрацията, безумни овце.

+ 100000000000000

Затвора в Белене беше пълен с политически опоненти, глупако. А тая любов към комунизма е психическо разтройство, породено от послушност, защото ако през онова време бяха влизали у вас, нямаше да съществува. Колкото до демокрацията у нас, още не е пристигнала, защото на власт са бившите комунисти и техните деца, които осраха всичко.

Бе, не ме занимавайте с глупости, бе!

Добре, де, като има двойни стандарти за българи и цигани, що възрастовите граници са приравнени? За българка 16 годишна може и да е непълнолетна, но за циганските е жена, гонеща последния влак, ако вече няма две чавета. Ако на 30 години не е баба - язък.

"Детето излезе в 23:00 ч. Отишла е в едно заведение и след това се срещат. Започва борба между двамата", разказва Тошко Димчев, баща на убитата." Ето го първият и основен виновник за това тежко престъпление! Момиче на 16 отива само посред нощ "в едно заведение" - сигурно му се е допила лимонада на "дтетео" - и родителите са спокойни?!

"детето" - ядосан съм!

Онзи ден едно българско дете на 16 години загина по тъмно в колата на приятеля си.

В стиле на дир.бг. не е детето, а детенцето.

По закон е дете И българските деца също ходят на тази възраст по заведения, в тези часове Спрете се с омразата си, бог да прости

Вие набожни сте най-гполемите сатанисти! Нормално било детето в 23.00...да ходи където и да било!

Каквото търсило, това намерило. За съжаление по селата това е избора на девойките.. наркомани крадци и пияндета. Родителите не са по малко виновни

Живот за живот! Това да стане практика!

Изродът да се вее на някой стълб поне месец!!! До кога престъпниците ще обикалят територията на свобода!?!

Въпреки евролиберастията искам да може да се публикуват снимки на извършителите и дори на заподозрените в тежки престъпления.

Не може те са бъдещето. Но се публукуват снимки на професори набедени за 200лв подкуп и после оправдани от съда.

В репортажа има.

""Той се дрогира. Беше в затвора за година. Да не го бяха пускали", споделя една от местните жителки на квартала." Пуредната жертва на фашизма/демократизма. Пу Бай Тошу тоя утдавна да са гу изяли прасетата ф затвора.

Да, излизане в 23 часа на непълнолетни не е хубаво. И да, родителите трябва да се замислят. Но, това не означава, че някой изрод може да ги насилва и убива. Трябва защитата от насилие да намери място най-серне в законодалството и присъдите да бъдат тежки, за да има превенция. А не да се измества темата с глупости за джендърстео.

Нали имаше един ялов закон, ама особено в малките градове всеки може да ти е "придружител" и да си стоиш до 2-3 ч., нищо че си на 15-16. Кой ги мисли тия закони, не знам.

Прост народ, слаба държава...

Излязла е в 23:00... Море и бащата е за трепанье.

"Детето излезе в 23:00 ч. Отишла е в едно заведение и след това се срещат. " Коментарите са излишни.

напълно нормално - 16 годишна проститутка, убита от свой клиент, дай да я жалим, сядам да рева от вълнение..