17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно и Румънците искат да отидат на море в Гърция. Предполагам и тях пускат без карантина. Хубавото е че няма много нови кромид случаи. По 100-200 е нищо . Тук излизат по 1000-2000.

Pумънците са наѝ долните типове които съм виждал.Убиѝци....

Нека всички мамалиги да си плащат 100% пътните такси и винетките. Така ще е коректно, а и те вземат от нас също така такси в Румъния. Защото се оказва, че над 60% от чуждите автомобили си минават транзит към Турция и Гърция без никакво плащане, освен ако някой наш милиционер не им прибира тихомълком на джоб по нещичко...

мостове,кво се мотате? С европейски,пари,това са важни коридори,няма проблем с финансирането.Скоро магистралата стига Плевен,там горе някъде направете мост.При Никопол,Белене.

Опашката е от напускащи Бъгария рекетирани шофьори, принудително плащащи рекета си към КАТ. По разпореждане на Т'иквата. Трябва да се пълни хазната, че откъде иначе пари за втора заплата за милиционерите и за 20-те заплати при пенсионирането им. ТрЕбва тик'вениците да се грижат за милицията. Утре, като почне да гладува народа и да напада палатите на тик'вениците, миицията ще викат да ги пази от народната "обич".

Абсолютно не си в час. КАТ няма нищо общо с опашките от тирове.КАТ се опитват да внасят ред в движението, щото тираджиите са всичко друго, но не и хора, спазващи правилата!