Огромни опашки и хаос на "Дунав мост", МВР спира част от камионите заради задръстванията

Хората от близкия град Мартен и от крайните квартали на Русе са принудени да търсят алтернативни маршрути през други населени места, за да стигнат до работата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го резултата от глупостите на Боко ! Ако беше оправил железницата тези камиони нямаше да ги има ! Сега берем плодовете на дръвника от Банкя !

Русе заедно със Силистра - са най-отдалечените места от София. За 30 г. - в цяла Северна България - няма построен нито 1 км - нов път - изключвам - някакви км - 50-80 от Хемус. Всеки 1 министър - особено финансов , всяко 1 правителство - го боли фара за проблемите на Русе , просто защото не живее там и не пътува по тези пътища. Голяма част от по-нормалните хора напуснаха града още преди 25 - 30 год. От 200 хил. град - сега сме 70-80 хил. Напълни се с всякаква гмеш от селата - незнаещи да си напишат правилно името на български... Аз съм на 55 г. и пътувам всяка седмица по пътя Русе - Търново. Всеки път - си мечтая - някой да хване тези министри , министър председатели , шефове на АПИ и т.н. - хората от които зависеше да се построят пътищата в България , да им даде 1 кола - и да ги накара в рамките на 1 месец да карат всеки ден Русе = Търново и обратно. Но това си остава мечта... Пишем си глупости по форумите , а хората си клатят шлифера - както казваше ББ....

нали предният министър беше от Русе. Идете до еконта и го питайте какво направи за транспорта и специално за Русе.

Абе важното е че има магистрали от София до Гърция и Черноморието. Северна България, кучета я яли. А и спряха поръчката за скоростният път Русе - В.Търново. Който оцелее , ще разправя.

Тия проблеми ги има от години...всеки си затваря очите Не само е нечовешко това, което се причинява на водачите...щетите за икономиката, за здравето на хората, под чиито тераси бучат денонощно камионите, а шофьорите си вършат нуждите. Трябва да има протести и да се обяви бедствено положение. Не е нормално години наред да не се вземат мерки, а българските власти искаха да правят и ремонти на моста, посред най- натоварените месеци. Минах преди седмица през мястото и още оттогава беше отчайващо..

Chefo77

Надали някъде в нормалния свят има такава простотия - международен път да минава през областен град. При нас го има тъкмо в два - Русе и Велико Търново.