17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето... 1981 година, за да се започне курс за шофьор категория "В", се изискваше психическо освидетелстване...... И не всеки започваше курса. Понастоящем, всеки куцо и сакато, невменяеми и недотам, щом може да си плати започва и никой не е наясно с психическото му състояние, с"вътрешния му мир".....

Съгласен съм. Идиотът се е залепил за задницата на предния автомобил и сам се е лишил от възможност за бърза реакция.

Карам си Шкодата с120 към Бургас Започва да ме задминава една Нива да ама един кавал с Пасат започва да му свири отзад и тойзадминава И Ко стана кавала с нивата се навря на два метра пред мен

Извода е карай със 100 да могат кавали те да те задминават спокойно

Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно (това, което си написал)...!?!?!? Защото мо еда се случи и на теб.....

земете да кажете кога нема катастрофа... тва ше е новина

Малко след като се набутах във въпросното задръстване съобщиха по радиото за катастрофата. споменаха и за загинал. Малко странно ми беше като преминавах покрай автомобилите, защото не бяха толкова смачкани и се зачудих в коя от колите е загиналия. А сега чета, че е в задната и ми е още по-странно.

Без колан и с 40кмч можеш да се удариш лошо.

Toя отзад винаги е виновен - да е спазвал дистанция/видимост/съобразена скорост. Дали е магистрала или третокласен път, няма значение.

още един многознайко... а ко оня отпред по стар обичай му е натепал спирачките за да му покаже да не му се вре в гъза точно това става.... определено е бил я сърбин я мамалигар

Я пробвай на немски аутобан същия фокус ... И оня набил не набил спирачки този отзад трябва да внимава винаги. То у нас щото сте все разбирачи, за това изпреварвате отдясно през аварийната, щом някой изпревари друг със 140-150 и вече сте отзаде му с клаксон и дълги че ви пречи на полета... Да не говорим за безбройните случаи при тесен път и трафик, все някой ще се натика с мръсна газ в колоната, щото е бързащ а останалите са говеда та се влачат.. И после четем статистики.. Имаш ли представа колко народ годишно у нас бева осакатен или загинал само от такава мега неадекватност на пътя и колко в Швейцария или скандинавието!?!

Явно си от гъзонсвреците , дебнещи да задминат като на рали... 25м е дистанцията при 120кмч

Наш Ганьо не е чувАл за дистанция. Той иска на всяка цена да мине пръв. А дали има възможност това няма значение. Натиска газта до ламарината и това е. Безсмъртен.

Снимка на колата на загинала в катастрофа е върха на рабар некинга. Жалко че на български нямаме точен израз за това

за късмет има пояснит. статия а в руск. версия на сайта уикипедия https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B3 ; може би е удачно да се ползва разяснит. израз: гледат вторачено/застинало\хипнотизирано/унесено, умната, живи + здрави

ГаN ьо вци, всички нормални хора по света ви презираме !

Както да въртите и сучете задния е виновен и вероятно е карал с доста над 130.

Много е важно смотаните да разберат и запомнят следните неща: 1. Магистралата е място, ня което колите се деижат с по-висока скорост. 2 Магистралата е място, на което ограничението е 140 км/ч. , не 130, не 120, не 100 3. Магистралата е място, на което автомобилите се движат с по-висока скорост понякога значително по-висока спрямо дясна лента, да кажем в лява 140 в дясна с 80. 4. Магистралата е място , където когато изпреварваш ускоряваш, а не се движиш с 100 в лява лента. 5. Магистралата е място, на което се престрояваш от дясна в лява лента, единствено, когато си пропуснал движещите се в лява лента автомобили. Магистралата не е място, на което просто изскачаш с 90 в лява лента, без да се вълнуваш как задния ще намали. 6. Магистралата е място, на което се движиш с достатъчно висока скорст, такава, която не предизвиква опасност от птп. Всичко написано е заложено в ЗДП и правилника лум него. Не е лошо да се ограмотите. За хората, които не се чувстват сигурни у уверени - да си кютат в дясна лента с 80 или да хващат подбалканския път. Бабаитите, мислещи си че като пречат в лява лента със 100 , са голямата работа, са просто едни комплексирани мишоци и нищо повече.

Сългасен съм. Пропуснал си само да споменеш "бабаитите", които летейки с 200 ми пресвяткат отзат когато карам 140 в ляво и изпреварвам колоната в дясно. И не говоря само за Софиянци и Бургазлии, които си мислят че са в Германия, но и колите с CD номера на външното, за които законите също не важат.

Всичко описано - добре. Ама изводите ти са наопаки. Ако не си съгласен, събирай черва и ламарини от асфалта (или теб да събират) само защото някой не те е видял навреме, автомобилът му не е успял да набере навреме за да се престрои, или в дясно не са му оставили място да го направи. Мислете бре, дебили!! Само такива като вас ще ви мотаят нарочно в лява лента ;)

Тонка - винаги съм се чудил откъде тъпаци като теб имат самочувствие да дават акъл на другите? Давам ти пример - това, че някъде максималната скорост разрешена е 140 не означава, че трябва всички да карат със 140 - стопляш ли? Не означава и че трябва ти да караш със 140 без да се съобразяваш със ситуацията.

На Тонката акъл не давай, той е умен. Той е толкова умен, че и на училище не е ходил, защото не е имало, какво да научи. Умен ти казвам, ама умен.

140 е максимална, а не задължителна скорост. Минималната е 40. Кажи, кога ще минаваш по магистралата, да направя едно изпреварване с TIR-а. Ще изпреварвам колегата десет минути, блъскай ме отзад, колкото искаш. Предварително моля всички нормални шофьори, на които ше създам неудобство, да ме извинят! Кола ударена отпред понася по-скъпи шети от кола ударена отзад. И накрая, очевидно не си осъзнал написаното, всички пострадали са от колата на бързака.

Тъпак! Това не е задължителна скорост за движение по магистралата. Мога да карам с колкото си искам между 50 и 140. Може да съм уморена може да возя болен или бременна жена. Всеки е длъжен да се съобразява с движението.

Ама не в лявата лента! Като си уморена, карай в дясната с тировете и няма някой спайдермен да те настигне и отвее…

баща ти когато е правил ти е налел само сп*рма в главата, разбираш ли. Сега ти е свършила ,ела да ми духнеш да те заредя, че започна глупости да ръсиш.

Тебе като гледам те е събрал от дивана или от мивката

Но ела да видиш как немските малоумници карат по магистралите! Мигача му дава предимство, нищо че изпреварва с 95 км/ч и нищо че ти идваш отзад с 200 км/ч. То проблема си е твой, нали ти си отзад… но и докато изпреварва с 95 км/ч никой отзад няма да му присветне, да му свирне, нищо че е малоумник!!! Ако някой го направи, ще е турчин, българин или поляк…

Малоумник ли е? Щото е дал мигач и се престроява в лявата лента за да изпревари? Кой ти даде книжка на тебе?!? Предимство има ВИНАГИ КОЙТО Е ОТПРЕД! Набийте си го в тиквите! Никой не е длъжен да се съобразява, че ти си си присвоил лявата лента и искаш да караш в нея с 200! Пътя не е твой - има и други на него! Как да изпреварват хората, ако в лявата лента непрекъснато летят тъмни балкански субекти бабаити с 200 и светкат с фаровете?!? Аре да се кротнете малко и да си знаете мястото - не сте велики!

Пропуснал си да напишеш, че магистралата е място, където лявата лента се използва САМО за ИЗПРЕВАРВАНЕ, а не за естествен хабитат на отворковци като теб. Справка: чл. 97 от Правилника за прилагане на ЗДП.

ни стига чи е скъпо ми са пекат и църкат кат джумерки на асфалта! Луда работа Булгаристан нещо у гена е у дифект

В колата отзад има загинали и пострадали. Във втората кола няма пострадали. Тази отзад не е ли втора. Колата пред задната не е ли първа?

От къде,го измислихте ....на задръстване...да му викате..."Тапа"....бре Мисирки недоклатени! Затапени сте от простотия бре Главанци....само Толупа ви оправя...Опрасква ви,защото наистина сте Лош..Матрял и е бил Прав!! ;),

Никой няма право да ви се лепи зад задната броня, да ви присветква, да ви задминава отдясно и т.н. Ако имате такива случаи, където и да е в България, просто ги снимайте с видеорегистратор, както правим ние с фирмените си коли. Ако нямате видеорегистратор, снимайте ги с телефона си. Същото е. И после подговете служителите си да свидетелствате ЛИЧНО пред КАТ. Получава се. Доста извинения и обезщетения получихме. Съвременното поколение не го е страх от коли в черно, нито от трудноразтегаеми татуирани бицепси. То не е бито. Не знае какво е бой. Нито как да бие! c(8-D

Миналата седмица имах следния случай на Тракия в участъка Стара Загора - Пловдив. Късно посред нощ. Кола се движи в най-дясното платно с 100км/ч. Аз я застигам, но не желая да се лепна зад нея за да не стане ситуация и карам на около 20 метра зад нея в средното платно. Тоз юнак или юначка продължава да заема изпреварващата лента и си кара там без никакво намерение да я напусне, нищо, че няма други коли освен мен. След 10 мин се преместих лентата зад нея и се доближих, пак нищо. Присветнах и едва тогава се премести в дясната лента. Ти как би постъпил?

В този участък дясната лента е цялата с дупки от тировете, затова всички карат в ляво - особено когато няма коли.

Как да се постъпи ли? Обаждаш се на 112 и го докладваш. Щото тези, които карат странно бавно винаги са напушени и гузни. Бил съм зам. директор по сигурността на компания с 500 души персонал. Купувахме тестовете и дрегер устройства, откъдето и сега ги купува полицията. Офисът на фирмата е... Няма да може. c(8-D

Едно уточнение/въпрос. Ако "Бабичка" кара със 120/130 в лявата лента, а аз карам със 140 в дясната, това задминаване ли е?

Глупости, има нулев ефект. Първо нищо в малоумното БГ законодателство не забранява карането на задна броня, нито засичането и набиването на спирачки, нито останалите малоумия, за които в белите страни се лежи в затвора. Второ, никой не знае къде и как се пращат клипчета, за да стигнат до КАТ. По-миналата година имаше неква кампания с некъв email, на който да пращаш линкове от тубата. Е, пратих им поне 10, отговор имаше само в 1 случай, защото олигофрена дето бях снимал изпревари потока през аварийната и това вече е нарушение.

Напоследък гледам едни клипчета в тубата на на спорни, супер коли как ги тестват по магистралите в Западна Европа. Вдигат по 300 + км. Шофьора е с камера на главата, и на малко прозорче се вижда непрекъснато и километража. Но най-силно впечатление ми прави не скоростта, а това, че като настигнат някой в най-лявата лента, въобще не го притискат, а остават на поне десетина метра зад него и изчакват спокойно да се прибере. Някъде чакат и повече време, без изобщо да се правят на интересни. При това говорим за аутобани без ограничения в скоростта. И не се правят на толерантни, заради клипове, а наистина там се спазват правилата!

Зависи къде караш. Безброй народ кара в ляво с 120 и не прави път на колите отзад, защото го мързи да иде за 20 секунди в дясно докато застигне следващият камион.

Само на определени участъци в германия никъде другаде не е разрешено това

Там това се тълкува като хулиганство на пътя и се наказва жестоко. Всъщност, във всички "нормални" страни това е така. Но в БГ е... нищо, няма нарушение.

За починалта жена. Да почива в мир! Тя вина няма че шофьора в нейната кола, противно на вдякакви правила се е деижил с 80-90 в лява лента. Редовно ми се случва по тракия, когато карам със 140 в лява лента, някой от дясна да реши да изпреварва тир, изнасяйки се в лява лента, без да ме изчака, при положение че зад мен коли няма, и почти без да ускорява започва изпреварване. Идиоти и бавноразвиващи се ганета, това е магистрала, МАГИСТРАЛА, в лява лента нямате работа с 80 -90 кч /ч. Иматв ли идея че колата отзад се двцжи с 140 което прави разлика от 50-60 им ч . Все да сте спрели у някой да ви тресне отзад с 60 . Жалко че го научавате по фаталния начин. Запомнетв - това е магистрала. В лява лента с 80-90-100 пречите.

В лява лента карам, с колкото мога. Ти си карай отзад и ти с колкото можеш, но спазвай дистанция. Аз съм пред тебе, значи вече съм с предимство. Даже и да изпреварвам със 100, аз с толкова мога. Не ми се прави на интересен, щото като си със 140 нямаш повече права от мене! Това го пише и в закон и в правилник за движение.

Така, и от време на време на време четем за такива като тебе, които толкова си могат , но са станали жертва на собственото си можене. Жалко е че близките ви го разбират по трудноя начин, храната за червеи не разбира

Той трябва да спазва дистанция от минумум 2 секунди. Ако ти излезеш го принуждаваш да спира и му взимаш предимството. Пред закона си виновен за отнемане на предимсто.

Размазаха се тия

Турчина е дал ляв мигач с 110 и се е престроил в лява лента и те така стават белите.

И с 10км/ч разлика има загинал?

си нямам от конкретния случай, само мога да предполагам… Но ако наистина става въпрос за турски гастербайтери, ами аман вече! Масово карат с 90-100 в лява лента, криволичат, излизат от платното си без мигачи и без да са се огледали и са все в колони от по 75337533 автомобила, тъпкани догоре с торбички. Лека й пръст на жената и съболезнования на близките!

Пресвяткащи педераси сър = българи с нови коли на магистралата

Или с Бе Ен Ве пак трябва да святкаш

Абе ако се кара внимателно и се спазват правилата... Ама за жалост полицията си бърка в ушите. Днес намалявам да спазя ограничение от 50 км, и то намалявам на около 60, отзад някакъв тираджия ми бибитка, че му преча, залепил се на 3 метра от мен... Къде е КАТ?

От морето файда няма, ние така или иначе от басейна на хотела не мърдаме. Понякога се чудя що пътуваме по пе'стин километра е тъй да сме и ние барабар Петко... то има хотели с басейни и на 15 минути от вкъщи.

Стига да не те е гнус от басейните.

Повече ме е гнус от морето...

Колкото повече, толкова повече... казал мечо пух

Това, че ти си ленив и скучен дебил, не значи, че всички са такива.

Каква е разликата къде ще сложите дебелите си гъзове - в хотелското легло или в панелката. Така и така не излизате от тях.

Щатските ограничения и наказанията за нарушаването им Нали всичко искаме да ни е като в САЩ...

Ганьовци, всички нормални хора по света ви презираме !

1. Турските и други гастербайтери, които шофират по 1000 км. на ден и не са в кондиция. Половината се влачат в лявата лента със 120, другата половина летят с 180. 2. Тировете. Но тук няма решение. Те превозват лекарства, храна, вода. 3. Хората, които вадят колата от гаража един път в годината - за да отидат на море. Загубили са навици, не се справят с шофирането. А най-паче магистралата е претоварена и това изнервя. Отделно ако си с две деца и съпруга/съпругата в колата... Ако можете ползвайте си самолета София-Варна. По-евтино ще ви излезе.

Вече не знам,колко десетки хиляди км съм навъртял по магистрали у нас и в чужбина.Трудно си представям описаното-да застигнеш автомобил,така щото да го блъснеш отзад,посред бял,слънчев ден. Жалко за загиналата жена.Както и за невинните в тапата.

Преди 7 години ми се случи същото, но в мен се спря отзад пишман рокер на 23 години… платната на Хемус в посока Варна пълни, а между колите на един от завоите изпреварват 6-7 на мотори, е последния не успя и се вряза в мен. В колата съм с жената и детето. Взеха ми колата за един месец, докато се разбере дали ще оживее младокът или не. Господ го погали и му даде втори шанс! Извади късмет, че колата зад мен не го прегази…

Ето как заради един единствен ТЪПАК, хиляди висят в задръстване с часове.

Точно!И не само-живот е отишъл,заради един тотален тъпак.

Загиналата да почива в мир! Крайно време е всички охлюви, гастарбайтери и неможачи да разберат че в лява лента на магистрала не се кара с 90-100. Като искате да се движите бавно, плътно в дясно или подбалканслия път. Тези са били турски гастарбайтери , стоят в лява лента с 90 и правят тапа зад тях. Българските оглюво са ясни.

Абе келеш, като искаш високи скорости, ходи на писта.

Баси, това да удариш някой отзад значи си идиот по рождение.

той е Ганьо с Октавия, или аУди (туй селското произношение)

Няма по-дебилно племе от тази издънка на историята, няма!!

Не знам каква е причината. не съм експерт. За това само факти. Миналия месец ходих до Лариса, в Гърция. Уцелихме гадно време. Още от сутринта започна да вали. На Тракия от Пловдив до София за час и нещо в нашата лента станаха три катастрофи, и още две в обратната. Влезнахме в Гърция, дъжда не спря. В района на Солун беше истински порой. На другия ден разбрахме че се е изсипало рекордно количество дъжд. Е, от границата до Лариса са грубо към 300 километра. Не видяхме нито една катастрофирала кола. Не знам. До манталитет на хората ли е, до автомобилния парк ли е, до състояние на пътя ли е, но факта си е факт. В България за сто и петдесет километра пет катастрофи, в Гърция за триста нито една.

Интересна констатация. На какво ли се дължи. Да не би да е, че там е хилядолетна, автентична и чистокръвна цивилизация, за разлика от северните им съседи - мелези между дивашки племена и шкарта на разпадащия се Рим..

Някакси така, ми е трудно да не се съглася. А, да, и един + от мен.

ходил си до Гърция, снимки в Лариса направи ли си, пусна ли ги във фейса... дай линк

В Гърция ходя вече над 10 години та за тия години съм попаднал на една единствена катастрофа със 1 загинал. Катастрофата беше миналата година накрая на Никити на един завой две български коли или едната българска другата македонска. Едната от причините освен, че се спазват ограниченията, е че там са по-широки пътищата дори и да са две платна то те са 1,50 от едната страна и същото от другата и да тръгне някой тарикат трудно да може да се удари ако се дръпнат другите коли в ъглите. Миналото лято ми направи лошо впечатление за много гръцки коли с изтъркани номера да не ги засичат камерите тази не видях да е така. Полиция спре ли те не е на добре.

Разликата е, че Гърция е държава и има полиция. В България има мафия и полицията е за ремонт, основен.

Лява лента не е за движение, тя е за изпреварване. Ако зад теб идва кола и е по-бърза на момента биеш в дясно и сторваш път. Така е по цял свят. Само тука Ганьо се инати и не дава път. И ей го резултата.

Ето един човек, който ме е разбрал какво съм казал в предния си коментар...

Пълни глупости

Ами ако и ти в момента изпреварваш и си изравнил колата в дясната лента?!? Този зад теб трябва като започне изпреварването, да е преценил ситуацията и да е сигурен, че може да завърши предприетата маневра, без да притеснява изпреварвания.

Само първото изрещение ганчо. Никой не трябва да седи без причина в лявата лента.а реак а причи а да е в лявата е само като изпреварва.

Да те е-а в некадърника.Един път тръгнах да изпреварвам най-нормално с 120 на магистралата и някъв боклук отдалече се беше засилил отдалече с 160 и повече и като ме наближи взе да дава зор с фаровете и трябваше да му правя място между колите които изпреварвах. Ей за такива не ми пука да се убиват на пътя , лошото е че завличат други жертви покрай себе .

Минусите под този коментар са показателни за нивото на шофьорите в у нас..

Сега, да ви го обясня, защото явно тука никой освен мене нищо не разбира от движение по магистрали... Значи, ние сме в колата... ОК? Ние се движим бързо, защото колата ни е хубава и можем да си го позволим... ОК? Е, ОК, ама има някакви си хорица с някакви си бавни колици, които идея си нямат от това и видиш ли много искат да ни се покажат как видите ли можели да карат и те като нас... Еми, ОК, казвам аз, ама като не могат, аз с нищо не мога да им помогна... ОК, ама видиш ли карат те в лявата лента... Е, ОК, казвам аз, но това не им е мястото!!!!!! Там трябва да сме ние, защото сме с по-бързата кола... ОК?!?!?! Е, ОК, ама те не искат да се дръпнат, защото видиш ли, голямото им его не дава... Е, ОК, но аз няма да си намаля скоростта, само и само, защото трябва да изчеткам нечие его!!!!! Това си е моята кола и ще си я карам както си искам, защото без друго само аз си я познавам достатъчно добре... ОК, ама ония продължават да не разбират... Е, после защо ставали подобни катастрофи... Всяка жаба да си знае гьола!!!! ОК?!!??!

Невероятно т*п си

но ще обереш минусите точно от тези, за които иде реч

Напиши книга, кръсти я ОК, ще се продава, ОК?

ей го Ганьо с Октавията! И като има 5 тира вдясно с 80, пък моята кола вкара добре със 120, това значи ли, че трябва да карам непрекъснато с 80, че Ганьо лет с 250? Бурсуци!

A ти знаеш ли къде е педалът на спирачката? Като го застигаш, що не намалиш? Щото си мноо як и караш в лявата лента и трябва да се наточиш едно яко... проблемът е, че докато се точиш, си го застигнал и вече и да натискаш спирачката - кел файда.. Аз обикновено карам със 100-110 на магистралата, защото не обичам да изпреварвам там. Та веднъж, от Бургас, някъде между Бургас и Карнобат, застигам един по-бавно движещ се. Гледам назад, идва някакъв, ама далеч. Давам газ и започвам да изпреварвам със 130, тоя обаче идва, и то с бясна скорост! Продължавам и аз да набирам, защото тоя явно като теб наточен и не му достига умствен капацитет да обработи информацията и да намали. Та, изпреварвам аз със 170, ама със 170 не мога да се прибера, защото ги застигам всичките в дясната лента, а между тях няма достатъчно разстояние да се мушна, а оня продължава да ме застига... та на 185 успях да мина в дясната лента, а наточения ме задмина като спрял.... те така - не си мисли, че твоята кола като върви със 160, тоя, дето кара със 100 не може да те задмине с 200... просто тоя, дето кара безопасно, има по-голям умствен капацитет да обработи информацията и да вдене, че да си жив е по-важно от това да си наточен!

Подобен случай ,само че имаше място да се навра между колите , които изпреварвах.

И се набиваш в колата отпред? ОК!! И убиваш човека до теб? ОК!!

Станаха гробище за нормалните хора. КОГА кат ще заработи по тези теритотии.

никога, докато философията е "Ей ти тоя знак 30, отивай работи".

пропаднала държава...

Боклуци, никога няма да ви направя място в изпреварващата лента!!! Умрете зад мен.

ама е загинала жена в колата от пред дето искаш да си ти

не е направила и са я шибнали отзад. Най-доброто решение срещу педера.ите в лява лента е да им се махнеш от пътя да се трепят!

Ей за такива изпълнения книжка да се взема до живот и глоба до фалит! Бурсуците в лявата лента мигат, светкат, и накрая ти се качват на багажника. Последната 1-2 години стана хептен страшно и се чувстват съвсем безнаказани. КАТ се чешат зад знаците 60, а навсякъде е касапница! Даже оня ден бяха извадили един знак 30 като във вица.

Взета ли й е натривка за райска газ ?

Значи първата кола се е движела отзод.Неук съм затова нищо не разбрах.

Пътничката е била на задната седалка. Верно си тъп

Марихуанатаааа!

Неграмотни и некадърни ганьовци!

Ганьо не можа да се въздържи да се изкаже.

"Първата кола движеща се отзад ..." СУ - факултет журналистика

вика един, аз съм си включил темпомата/спийд контрола/ и не го барам. Лично познавам такива и знам че са опасни и за здравето на околните! Малоумието расте на воля по ширините ни! За голямо съжаление...

то и аз имам темпомат, ама като видя, че настигам тоя отпред, натискам спирачка и той се изключва

Пилетата имат повече мозък и интелект от българския мутро-джигит.

И със сигурност е карал в ограничението... Почти цяла Европа е с ограничение 120 (на места 130) и се спазва масово. .. но ние на това подобие на магистрала - 140 и мислим че е нормално да се кара със 150-160... И като добавиш слабо подготвени шофьори и не поддържани коли - резултатът е всичко друго, но не и изненадващ.

И не само Европа - почти целия нормален свят!

През 90те слушах пред едно посолство, как едни момчета се хвалеха, че на магистралата натискали колите с джипа. Сега тия пичлета са към 50 годишни. И не не бяха мутри. Пичлета бяха.

га пак намеси старите коли бе смешник!?!??! В лява лента натискат и мигат и светкат, и свирят и катастрофират бурсуци с нови и относително нови аудита, бмв-та, всякакви тузарски марки, джипки и лайняри със Шкода октавия. Последните са ми особено неприятни, понеже хем не са имали кинти за нещо по-така, хем натискат и се дървят все едно са хванали да не казвам кой за шлифера!

Карам сравнително нова и сравнително скъпа кола... По магистралата я карам бавно (по българските разбирания) с ~120. 90%от от случаите когато са ми светкали с фаровете са били шофьори на 10+годишни коли (да не кажем 15+) за

За

За първи път от 3 години карам в България и досега са ни изпреварвали само немски коли - Ауди, Мерцедес, БМВ. Ние винаги караме около нормата, те са с поне +30 км отгоре. Най-много ги привличат завои без видимост да изпреварват. При всяко сядане в колата съм на нокти и чакам да свърши възможно най-скоро. Бях забравила какъв стрес е, не завиждам на нормалните шофьори с техните ежедневни придвижвания из българските пътища :(

Каква тапа към морето при това прескъпо гориво? Тази година няма туристи по морето, хотелите са празни, собственици на къщи по черноморието също реват, че няма келепир тази година. Ами при тези зашеметяващи цени на хранителни стоки, нощувки, чадъри шезлонги, няма как да дойдат много туристи. Малко ще има, щот и хора с пари има, но колко са те, тук - таме.

Хора с пари има бол, само дето никой не иска да си ги харчи по българското море, по очевидни причини. Говорят в каква посока се е случило.

Познати дето не са богати два пъти ходиха в Гърция вече и пак ще ходят някъде.

Понякога е добре да оставиш овцете и да слезеш от балкана в града, селски.

От лични впечатления Слънчака или Сънито, както го наричат бургазлии си беше достта пълен. Е скъпичко е, но в Гърция определено е по-скъпо, каквото и да ми говорят разни надувковци. Отишли веднъж в Гърция и все едно са покорили Еверест.

Ганчо е летял и е присвятквал като си е мислил, че това му дава предимство и си е мислил, че ще му направят път, ама не се е получило

За умствения капацитет на виновния шофьор знаем, но каква е възрастта му и какви са резултатите от аклохолния и наркоманския тест?

Съдейки по снимката, някой е преценил, че на задната седалка, няма нужда от колан.

Ако снимката на блъснатата кола е актуална, то пораженията не са големи. Най-вероятно бабата не е имало облегалка за врата и при камшичния удар ...