Огромна скала падна на пътя София-Самоков (снимки)

Срутището е малко след Кокаляне, камионите са отбити и не се движат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам какви колони са се образували в двете ленти... а тази скала едва ли е била само една на склона. Ако сега тръгне друга подобна - и мазалото е готово. Вторият път ще има пострадали, почти сигурно.

Спешно да се сложат мантинели от язовира надолу!На най-страшните завои няма такива,а долу на равното преди пасарел са непрекъснати и по-безопасни!Някой трябва да започне да мисли в тая държава!

Колко години стои пътят непокътнат да бяха по една мрежа опъвали,досега целия да са го опаковали!

Каква мрежа би спряла камъка от снимката!?

Надявам се,всички,които пътуваме често по този страшен път и всички,които ходят на ски през зимата и на язовира през лятото да протестираме за безхаберието на тези,които отчитат милиони за ремонти и нищо накрая!

Пътят е опасен и с надвисналите дървета,които няколко години висят над минаващите и никой не ги премахва!

Да се надяваме,че няма да има жертви. А за мантинели на най-опасните места и за маркировка да не говорим !

Подобна по размер скала падна на същото място преди 2-3 седмици. Склонът вдясно трябваше вече да е старателно обрушен. Какво чакат - да стане беля ли? Наистина са престъпно небрежни. Не знам кой отговаря за това - АПИ или друга институция, карат си ден да мине друг да дойде. При това това е единственият път до Самоков.

Тя инфраструктурата се прави с пари. Като сте тарикати и не плащате данъци пари няма.

#КОЙ ти каза, че не плащаме!?

ТакивА проектите такива тия които ги съгласуват такива и пьтищата

добре, че тази скала не е размазала някого...

Си е проблемен от десетилетия - срутища, камъни, скали, замръзва гадно и идиотите се пребиват като кучета. Преди доста години го лъснаха и изглеждаше добре, но без укрепване на скалите става на гъс след първата зима. Нека позная какво ще се случи през следващите 20 години - точно така - НИЩО ! Ще се молим скалите да не премажат някой нещастник !

Тази новина от битов характер ли е по-важна или протеста в София днес, който не отразявате, платени мишки!

Ами ти защо не отразяваш ? Кой ти пречи?

Тиквата краде 12 години и резултатът е налице.

Кирчо.Скрил се .ха ха!!!Сега пеша ....

Видях Бойко Борисов през ноща, който бутна скалата на пътя! Веднага да се намеси Рашков!

Му го налапа...

жив късмет без жертви,но до кога?!.... трябва ли да се случи най-лошото и да се вайкаме тогава

Всичкото Пасарелци на протест!

Преминаването по пътя се превръща в игра на руска ролетка.

Цяло лято едни сдружения на шофьорите и още няколко (не им помня имената) говореха, че не се извършва НИКАКВА подготовка на пътищата за зимния сезон... Но кой да чуе?? Баба Комитова беше Стара и глуха, освен това чакаше 9ти Септември. Май трябваше да чегъркаме ушна кал от нечии уши. Сега идете да се оплачете на Злия Борисов в Банкя. Поне ще ви изслуша

Злия Борисов щял да ме изслуша? И какво от това? Ще ми плати ли ремонта на колата? Или живота на някой? А гербаджийски тъпигьоз? Борисов и шайката му 12 години крадоха пари от пътища, разправяха как слагали асфалт, а си слагаха кинти по джобовете и чекмеджетата! Пътищата ни са в плачевно състояние, нямаме една читава магистрала, дупки и кръпки навсякъде! Айде стига троли - няма да се върне бащицата да ви осигури лапачка!

Ами иди се оплачи на новите, ве тъпигьоз! Ако не друго, може едно бустерче да ти дадат!

АПИ в момента пестят от маркировка и мантинели вие чакате проекти за пътища или превенция на проблеми по пътищата, хаха

Нека позная - Боко е виновен ??

Боко е косвено виновен, а че окрадоха милиони и не направиха читави пътища лъжа ли е?

Малииии, а новите от Май до Декември две тухли една върху друга, сложиха ли? Аз не видях! А в Декември пръснаха панаира с 9млрд за 10 дни.... И даже за маркировка не намериха някой лев. А аз си мислех, че даже спасителен хеликоптер ще купят, нали Баце така и не купи..

Интересно ми е още колко време мислите че тоя номер ще минава ? :)

Дванайсет години. Толкова му бяха виновни на мутрата Станишев и Орешарски.

С идването на Виолета Комитова държавата абдикира от задълженията за превенция на проблеми по пътищата. Всичко, което направи беше да приключи няколко ремонта, които бяха започнати и толкова. В тази връзка мога само да спомена, че по пътя Шумен - Търново има два участъка след ремонт и от Октомври нямат маркировка. АПИ дали може да даде съвет на шофьорите как да карат в мъгла без маркировка?

Просто всички политици в България да спрат да коментират темата. Ясно е какво искаме. Нито искам да го слушам макета нито да ги виждам. Когато мамута осъзнае че не е опусум да се обадят. До тогава пълно мълчание по темата от бг страна ако ще Х Мустава палатков лагер с Байгън да направят до фонтана пред президентството

Някой май е объркал тимата която коментира ?

Мьйекащите провинциали тИма ли казвате?

То имаше сигнал още преди месец, че там се активизира срутище. Тогава камънак, сега цяла скала. Докога ще се чака, докато следваща скала размаже някой автомобил ли?? Аз лично отдавна избягвам главния път София-Самоков. Имам перфектен алтернативен маршрут-спокоен и приятен.

апи чака нареждане .

Не ни разбивай пътя през селото. Каеай си по царския път.