17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарантирано от ГЕРБ... всяко нещо е предпоследно... Няма 1 (един) направен проект или ремонт по тяхно време, който да не се нуждае от ремонт, осъвременяване, ползване на гаранцията и т.н.

На есен ще го затворят за ремонт.

И от какъв зор се хвалеха че го пускат като ''не са настроили'' светлините???? Герберската работа няма да е такава ако днеска не откриваме а от утре ремонтираме.

На Витиня тия "колци" дето ги набиха най отдясно върху асфалта са доста гадни - стесняват изкуствено лентата и шофирането е леко притеснително. Особено ако си зад волана на камион, че дори и по-голям бус. полека лека ще заминат, давам им максимум 1 година

Тръбата е кръгла и нгоре се стеснява. Затова голямата грижа за големия камион е да не задере с горната си част стената. С колчетата, ако са поставени добре, ще си гледа пътя, вместо да зяпа по таваните.

Главата ти е кръгла. Камион си виждал само на монитор.

3евзек

Тролче, Ти май тунел си виждало само на монитор? Специално на Витиня камионите карат в средната лента, защото дясната е аварийна, а лявата имат право д я ползват само за изпреварване. Какви колци, какви домати?

Бойко се разсърди, че циганския му номер да пусне Вития 5 дни преди изборите не сработи. И сега го затварят пак ... до следващите избори есента.