Унгария строи втора ”умна” ограда по границата със Сърбия

Унгария започна да строи по границата със Сърбия втора "умна" ограда, снабдена с топлинни сензори и камери за нощно виждане.

Обратно в новината

Коментари - Унгария строи втора ”умна” ограда по границата със Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Умна" в случая е евфемизъм на непристъпна или друга по-подходяща дума. Колко да е умна тази ограда? Колкото минно поле. Хората градят непристъпни съоръжения по границите си, а нашите спят и се правят на по-правоверни от мюфтията. Е така се превръща една суверенна държава в територия, при това буферна.

Нашите безправници се правят че една мрежа не можели да опънат за 2 години, при толкова раздут бюджет по проекта. Даже и за големи родолюбци искат да минат по случай случката. В същото време ни натрисат перманентно някакви пренасящи зарази рейпфуджийс и се оправдават че болестите им не били кой знае колко страшни. То на чужд гръб нищо не е кой знае колко страшно.... Ама надуха един балон - че било успешно управлението, че било патриотично, че света ги подкрепял, че били много ентелегентни... и така здраво ще се пръсне този балон, че ще отнесе всичко свързано с общонационалната разсипия през най-новата ни история.

И ЗАМИРИСА НА ПЕЧЕНА МАЙМУНА :)

Точно така,герб една телена ограда не можа да построи.Или крадат парите за оградата или са некадърни да я построят.А навлеците си влизат ли ,влизат....И след като излезат от центровете,къде ще отидат тия хора,пак на нашите глави ли,благодарение на герб!

А ние тук строим бежански центрове и изискваме от кметовете да приемат"бежанци".

А вие тук се дърлите кой бил про-европеец про-натовец и ред глупости. Пука му на Запада за вас. От историята ни не взиматели поука. 500 години робство под крака на мохамед! Е не ви ли идва така да се сетите че пак ще се повтори ситуацията. Просто санитарна зона тук ще си стоят мигрантите, тук ще се фърлят гюбеците, а про-европейците ще дърдорят глупости. Е ГЕРБ ОСВЕН ДА ИЗС€€€€ едно ЛАй.... друго не направи! Начело с голямата тиква!

Интересно е да се види колко струва унгарската ограда и колко нашата. Ако нашата не е няколко пъти по-скъпа, ще се очудя :) Че даже и не сме я свършили

Глупакът Борисов как да построи умна ограда като самия той няма капка мозък в голямата си кратуна. На нашите кавали в управлението им дай само далавери - и понеже Тиквата проста в момента е в оставка какво се случва - първо спряха санирането, а уж имаше много пари, но хората се дърпали от саниране, и второ засега - Лазаров, вярното магистрално куче на тиквата, подаде оставка от АПИ.

ОГРАДА Е ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ които решат да я преодоляват.Защо да се хабят с прескачания като си има легални пътечки "магистрали" по които се прекаеват орките за да им е по- удобно. След оставката на кабинета на герб няма преминали бежанци.Какво ли означава това? ЕДНО!ПРЕДАТЕЛСТВО!

Тия две огради опънаха, нашите за три пъти повече време, една не могат да завършат.

Орбан ми звучи малко турски ама май не е така. Евала Орбан ефенди, ние оставаме в България!!!!

Единствения политик с мозък и мислещ за народа си. Респект!

Боко, Боко, е затуй никога повече няма да спечелиш избори. Купи си вазелин и бягай при Ердоган.

A Боко покани чужденци да но "пазят" границата и правата на нашествениците да минават откъдето си искат. И даже ги пази да не би да решат да излязат, че то за всеки нашественик му дават европарички и шмеркел го мили по главата.

Единственият политик с трезвен разсъдък е Орбан!

Унгария строи ВТОРА ограда, а ГЕРБ първата не успя да построи. Нищо, че дадохме 100 повече пари от унгарците и стената ни трябва 100 пъти повече. Помнете делата на Предателят Боко от Банкя.

Има нещо , което кой знае защо повечето го забравят, а то е защо бяха огромни заеми 18 милиарда евро, къде са , а и за какво са взети,може и в не този порядък.А да, къде се намира златния резерв

""Унгария строи втора умна ограда по границата"" .Както се казваше в един стар виц,нека строят , нека се пазят ,а ни е ще ги гледаме ,ще цъкаме с език и ще чакаме Брюксел да реши какво да правим.Ама то си е ясно ,нашето присъединяване ,/без допитване до народа/, е просто България да бъде нещо като санитарна зона ,както за доближаване до Русия ,/във военно отношение/ , също,а и като зона за задържане на разни нежелани от стара Европа мигранти.Нещо , което може лесно да жертвуваш без угризения,нещо евтиничко.А през останалото време ще бъдат подхвърляни трохички на сервилния"елит",провеждащ последователна, предателска политика

Умните огради,бяха по нашите граници по бай Тошово време,тогава през границите и пиле не можеше да прехвръкне.

Да така си беше.Алгоритъма беше отигран, шлифован и изключително ефикасен

Е, и нашата ограда се брои за втора, след като разрушихме изградените при Т.Живков огради по границите.

Санкции за Унгария. Как може да не изпълняват нарежданията на баба Шмеркел.

Тиквени ластуни с тубички вазелин на Турската граница

И това при положение ,че нашествениците са задържани всички у нас !

ако ние едно време бяхме строили ограда, скапаните маджари щяха да си седят в азя при путин още. ама ги пуснахме в задния си двор да безчинстват.

malum на малоумен ли е съкращение?

В ред ли си? Забравяш ,че точно в Банат приютиха изселниците /бежанци/ след Чипровското възстание /тъй наречените Баначени/ ,които след освобождението ни от турското РОБСТВО са се върнали и наследниците им още са сред нас.

Пропуснах! Приютили са ги ,НО ПРИ УСЛОВИЕ, че ще приемат за религия католицизма. А дали такова условие не трябва да бъде поставяно и на новите бежанци? Дали пък кралете на бивша Австро Унгария не са оставили знак на баба Меркел как да постъпи? Знае ли човек? А истината е някъде там. Преди години ходих в Германия за коли. Автокъща на Турско говорящи. Сутринта в 9,00 часа фургона смърдеше на мастика ,а "чорбаджията" успя да се събуди и да дойде към 10,15 /при УГОВОРЕНА СРЕЩА В 9,00/ Видях как са се интегрирали в едно от най-точните общества в Европа!