17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като те стигна-и почвам да те ритам с кубинки в тъпата наркоманска кратуна,бате.И да ти завирам тоя телефон в задника,бате;)

Ех... дрисльо пикльо... искаме нещо хубаво да има а ние сер..м там където ядем После що държавата била такава....??!

Много активни граждани-полицаи коментират тук.

Малък измекяр! Сега да глобят и родителите на тоя боклук

Що за идиот е авторът на клипа. Браво на полицая, че не позволява да се поръгават с авторитета му!

Какъв авторитет бе, бате? Облегнал се на колата като таксиджия на централна гара.

Виждам че тук е пълно с провинциални умове, който грам не разбират от градски фолклор!!!

Келеша няма да го коментирам. Какво значи: има регистрация за кражба и наркотици? В нормалните държави за кражба и дрога дават присъда, а не регистрация....

Доста тъпо, подхожда на българската действителност , бате, бате , с по три думи в речника , мъжкарче е , защо бяга ?

Ето тази интернет сензация утре ще ни гази децата по тротоарите.

Много тъпи парчета има сред младите. Като му гледам изражението си личи, че е кухчо.

... имал криминални регистрации и продавал наркотици ???? ... а за униформените какво ще ни кажете, че са честни калудки ли???

Сто процента скоро ще вкарат клипа в песен:)

Много е смешно:):):)

Имал регистрации за кражби и наркотици казали от МВР.Да вземат да ги покажат пред медиите тези регистрации.Щото ако се окаже ,че няма регистрации става интересно...

Батеее, слабо бегаш - дава се яко газззз ... не кат тебе :)))

Всеки който мисли, че нашите милиционери НЕ изкарват яко бакшиши, да удари по един минус!

Тоя шушляк, след почвам да бегам бате трябва да откара поне седмица у гарнизонния арест, да прай секи ден по две сапунки на пода. После ще го видим колко е ербап пред полицията.

Знаеш ли, че това хлапе ви храни с данъците си и теб и майките дето взимат по 2 хил лв месечно, без да имате и един трудов ден в живота си. И така ще бъде докато сте живи, ще лежите на гърба на това дете! Айде стига плюнки, че ви се стича по брадичката вече!

В грешка си! Аз, с моите данъци хрантутя такива малки келеши, които нямат уважение към нищо. И да - прав е предишния - една седмица в ареста ще му се отрази така, че после няма да си помисли да си прави п*шки с който и да е. Ето затова трябва да има задължителна казарма - да превъзпитава малките лайненца, когато семействата им са се провалили.

Ако мислиш, че типче с криминални регистрации за кражби и наркотици плаща някакви данъци...

Този изсулен шушляк ли заслужява внимание?! От дира сте много прости- проводници на кич, ниски ценности и траш суб-култура.

Кефишшшш

е тоя клип трябва българската милиция да си го направи рекламен...

Ако тази идиотия е геройство и този малоумния е средно статистически младеж. Няма как да забогатеем като нация.

Абе тук само някакви сдухани пенсии ли епистоларничат? В кухите им кратуни има само бой от милицията, казарма и изобщо жалба по онова робско време, когато не можеше са си различен. Абе каскети, свършиха ония времена бре. Осъзнайте го.

Абе? Какво е това "абе". Някой искаш да ти сцепи хастара ми се струва.

Само кажи къде. Аз сам ще дойда да ми цепиш хастара. Честно, камо кажи къде !

Понеже си по отверен, ела до Хамбруг. Нали си пич, няма начин да нямаш повече кинти от мен. :)) Централна гара до Ханс Хумел номер 93. Ще ме познаеш по усмивката. Иначе нищо особено 178, 74 килограма. Плешив. :)) Вторник има полет на Райън Еър. Значи ще те чакам в 10 вечерта, че самолета каца в 7 и 10 и не знам колко време ще ти трябва да се оправиш на непознато място. :)) Носи си европейска здравна карта. Кой знае, може и да ти потрябва, ако се подхлъзеш на заледено или се натровиш с глювайн. :)

Дражетто с "ЯМБО-О-О-О-ОЛ Е ГРАДА!!!"

Всъщност видеото е свежо и забавно. И хайде прекалено моралните да се замислят, че популярността на клипчето не е заради художествените му или други качества, а е следствие, резултат от общественото мнение за българската полиция изобщо.

Пополярността е заради простотията на келешите и въобще обществото. Необразована неандерталска сган - няка как да не се харесва това!

Гледам и се чудя какъв родител трябва да си, за да допуснеш детето ти да се превърне в това? А "това" е толкова зле, че и 3 години казарма няма да го вкарат в пътя ... абсолютна деградация. Щом е звезда, вкарайте го в "брадъра" и моля, не го изкарвайте от там НИКОГА. Полицаите не искам да ги коментирам, те са друга тема ...

Мдаа заснеха рибарите!

Тоя ще да е от новото поколения българи. Най-вероятно телефона и обувките му са крадени. А и полицията една, да тичат по примат само защото ги снима.

Простотия.

Дебили се радват на полуидиот.

Разни Арабски Башибозуци дават Подкупи на Борисов да стават Полицаи и да следят Българите през Интернет. Тия трябва да бягат ОБРАТНО към Турция , за да я има България.

По-голяма тъпотия не бях гледал. И тоя оръфляк е звезда и го дават по шиттв???

Счупена от какво лична карта?

А колко е спечелил от гледанията???

Колко мислиш се печели от 800 000 гледания? И мислиш ли, че този е направил необходимото, че да вземе тези 800 смешни долара.

Tипичен white trash, който живота ще изхвърли скоро, или след 2-3-9-20 години. Няма 2 лева, не се е къпал близките дни, живее при майка си и баща си, готвят му боб, мама пържи картофи, купила е кока-кола, има интернет, не плаща никакви сметки, дадат му 5 лева за днес да има за 1 кафе, за Коледа смартфон на изплащане /от мама/ и готово.. Жив-умрял, само дето не е погребан и се мотае тук сред хората, пречи.

Ми ти какъв си, бе анонимнико? Нали и ти си същия, но си смел само когато си между клавиатурата и монитора!

Аз се грижа за семейство и плащам данъци за 3ма като теб! Смел съм с или без клавиатура. Утайката си остава утайка и отглежда/възпитава не по-различни.

Снимал е служители на пътна полиция в най- корумпираната държава в Европа.

По- точно се е гаврил със служители на пътна полиция в най -корумпираната държава в Европейския съюз.

гаврил ?! За Коледа си купи тълковен речник, или си спри интернета неграмотен австралопитек.

Даже им е пожелал, да изкарат "яки бакшиши"! Какво лошо има в това, те нали за това висат там по цял ден. По-долу, гледам, че някои даже са са се възпалили като циреи. Нищо лошо не е станало.

голяма сензация. един келеш се прави на отворен. в друга държава щеше да получи набързо сериозна глоба и да полежи по арестите

милиционера щеше да бъде съден за незаконен арест, уволнен и длъжен да плати солена глоба, ама русоробите нали сте си фашисти...

поне тоя дето тръгва да го гони, трябва да бъдат уволнени, без 20 заплатки...

защо ? в правото на всеки полицай е да поиска лична карта за удостоверяване на самоличността, ако нямаш - глоба, ако пък бягаш, очевидно нещо криеш, не изпълняваш полицейско разпореждане, кой си ти палячо или просто пишеш от телефона докато cepeш ?!

Комунде недоклатено, ти изобщо закона прочете ли го преди да се правиш на много умен? Полицаите могат да проверят личните ми документи в няколко конкретни случая: ако има данни, че съм извършил престъпление; когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление; при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната; когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията. Това, че си им пожелал да изкарат яки бакшиши не е причини нито за задържане, нито за искане на лична карта. А неправомерно изискване на документи и неправомерно съставяне на акт е подсъдно. Всеки полуграмотен адвокат ще ги осъди, неграмотния мангал облегнал се на патрулката ще го уволнят, а "келеша" ще си получи обезщетение ;)

Фейсбук - зомбта, сър!

Фейсбук - зомбта, сър!

Ей чукови комунистически... Първо - на публично място всеки може да снима квото и когото си иска.... Второ - тия облекналите се на патрулката са на работа... Трето - не виждам причина да го гонят и блъскат... Жалко че тоя е безпаричен... Иначе съд и и разжалване.... А забравих - щом са стигнали дотам да им се подиграват , значи са го заслужили... Аз мога да се трепя цял ден за заплата , а тия висят като прани гащи и дай двайсе лева...

tonk11

Ми стани полицай бе бе отворко. Кой те спира? И места има в полицията и курсове провеждат. Що не си станал полицайи да висиш и ти за 20 лева а ходиш на работа?

Тоя пък тръгнал да ми казва какъв да ставам... Хе хе хе Да си чувал че някой има и морал ?

На този му трябва една хубава казарма от 2 години, падни за, остави!

bokluk

tonk11

Де е хита всъщност?

Човекът не е виновен. Глупостта е тиражирана от редакцията на Дир.

На това мило момченце някой разрешил ли му е да се прави на репортер? И какво толкова има да се занимава обществото с очевидно предизвикателното му поведение. Дали в друга европейска държава ще се позволи някое гражданче да дразни с поведение и реплики органите на реда и после да не си понесе последиците?

то па голем праз е станало

Този се прави на палячо, а не на репортер.

Дори на палячо не му се удава да се прави. За нищо не става - функционално излишен член на обществото.

Колко е изпаднала държавата ни...този дришльо е поредното доказателство.Наркоман с елементарно мислене и липса на култура става медийна звезда с милион гледания и излъчване по БТВ.Как може да занимавате хората с един малоумен пубер,представител на едно поколение,което чака всичко да се случи на готово.Ама така се отвлича вниманието на хората от съществените проблеми в една страна- като ги занимаваш с безмислени тъпотии по телевизията.Така още повече се вменява на хората затъпяване.

Адвокат на мързелкиовците ли си?????

Ами таква е пропагандата в демокрацията. Насаждат подобни случаи за НОРМА. и воала . След 30г. вече имаме норма !

такава е пропагандата през комунизЪма - няма нужда да работиш, вуйчо ти е партиен секретар, ще те уреди началник. След '89-а вуйчо им купи заводи и взе парите на хората, като напрви 1 долар 2000 лева, а вуйчо с партийното куфарче купи заводите в лева, на смешни цени Нещо да изкоментираш ?!

Е какво му се кефите на тоя дрислив наркоман? От къде на къде ще снима служителите на реда и ще ги качва в интернет? Ако снима някой от вас ще опищите света, че не сте съгласни. Един хубаво бой му трябва на тоя келеш, първо в полицията да го посъветват, а след това и техните да му обяснят някои неща с шамарната система. Тогава може и да се научи малкото лайно да уважава държавата и личното пространство на другите хора.

Чудно е друго - защо не са му изтрили клипа, елементарно е. Дори можело да му конфискуват SD картата - аз бих го направил, откъде накъде някакъв пръдльо ще ми се подиграва и да ми вика - дано изкараш бакшиши ?

И защо да го трият? Това е България в момента! Ти спомняш ли си онзи запис, в който един се обажда на Борисов по телефона и се прави на ущипан, и какво му казва премиерът ти? Да рти припомня: "Не се обаждай повече на този телефон! Знаеш кой съм, ще те намеря!... МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!? И този запис е много от преди Борисов да стане главен секретар на МВР или изобщо фактор в държавата! Е, и този ли запис да го изтрият и покрият? И онзи, в който става ясно, че Борисов си е назначил и главния прокурор, и е заплашвал основен свидетел на аерогарата по разследването срещу авера му, министър тогава Мирослав Найденов, и ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА ЗНАЕЛА И САМО ЗА ТОВА ГОВОРЕЛА.... Да не говорим за онези записи на "двете каки", или за "махленските свади за паркомясто" на Митъо Очите и онзи, другия юнак, "редовни бизнесмени" и според тогавашният вътрешен министър и шеф на кабинета на Борисов сега, Бъчварова... Това е България, бе колега!

Ако не ти харесва, може би повредата не е в телевизора ти, в клипа...а в действителността! Тоест, и да го изтриеш, действителността си остава!

България! България на Бойко Борисов и кукловодите на прехода!

Тъпооооо тъпотия тъпотии!!!!!