Огнян Минчев: Сбъркахме с очакванията от референдума в Македония

Македонците гласуваха по класически балкански посткомунистически маниер, коментира Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свинчев, вие поначало сте сбъркани и обратни. Соросоидта. Но ще ви оправим.

А защо ни занимавате с мнението такива соросоидни отрепки като този палячо на снимката ? Те ли ще дават акъл на македонците ? Обикновено щом такива мекотели се покажат по медиите - значи нещо е накърнило соросоидните интереси !

Анти

Поне тоя не лъже за успеха на референдума и на Заев.И поне той акцентира на албанците-те осигуриха 80% от гласувалите "за" и Минчев не го крие като другите шматки.

Не гласуваха за име ,ЕС и НАТО , защото ни виждат нас в какво положение сме Ч

трябва да си вадиш хляба по начин различен от този,който упражняваш, Бога ми, ще умреш от глад!

Сбъркахте, защото страдате от wishful thinking и защото слушате и предавате информация само от “правилните” медии. Общо взето както при последните президентски избори в САЩ. Хубавото е, че от истината човек не може да избяга - в крайна сметка тя го удря като чук по главата.

Ами като си прасе как ще очакваш!

Се беше вразумил сега пак соросоидни лай на ам истински лай на! Кой си ти бе да обиждаш хората и тяхното мнение я се виж в огледалото на какво приличаш и после наричай другите примати!

Демби, ти и другите "умняци" , като тебе от кафенето в мазето на Фиолосфския може и да сте сбъркали, но аз не съм. Макетата много правилно не си смениха името за нищо. Офертата беше, смяна на името сега, бързо яхане на дупарите им в НАТО, отрязване от Русия за едното нищо насреща и лъготене още 20-30 години за влизане в ЕС.

"От тази неунищожима балканска порода на дебелоглавия примат, който не вярва на никого и на нищо и гледа с подозрение на всяка работа, която изисква сътрудничество, убеждение, вяра в общия успех." Абе и Огнян Минчев не е с тънък врат и си върти ханша навред с вяра в собствения успех. И то с успех. :)

Бъркат само платените социолози...

Огнян Минчев: Сбъркахме с очакванията от референдума в Македония Тоз` "анализатор" пък кога е познал?! Когато лансираше Кристалина за ООН-то като "безспорно много стойностна алтернатива на кандидатурата на Бокова" ли?! Умните се различават от глупаците по това как губят. Първите с достойнство, вторите се правят на маймуни. "От тази неунищожима балканска порода на ДЕБЕЛОГЛАВИЯ ПРИМАТ, който не вярва на никого и на нищо и гледа с подозрение на всяка работа, която изисква сътрудничество, убеждение, вяра в общия успех, отказ от подозрението, че някой се готви "да те прекара"." Кефя се как ДЕБЕЛОГЛАВИТЕ СОРОСОИДНИ ПРИМАТИ със зъби и нокти защитават социалиста Зайко Байко. Ах-леле, станаха за мезе..

Тоя ме изкефи, не бях чувал за дебелоглав примат, ама е напълно прав!!! На Балканите всички си патим от този вид!!!

е той понеже е дебелогъз примат, дебелоглавите примати не ги харесва нещо...

Вий тотално сте объркани у главата! А макетата просто се оказаха и показаха повече патриоти на измислената си държавица и не си дадоха правото да се наричат както те си искат срещу мъгливи обещания за мъгливо бъдеще...

Не си виновен ти мой човек, стават грешки в природата, появяват се и такива истърсаци като теб

Не само бие, Минчев. Не само....И онези от които зависеше да се проведе, и те като вас сбъркаха:) В БГ защо нямаше референдум, а? Ами да не стават грешки -затова:)

Абе как пуснахте тази статия бе дирници? Статията е обидна за мнозинството балканци, откъде накъде стои тук бе балъци некадърни, кенефи глупави, манафи недоклатени.

Македонците имат пред очите примера за икономически , социален и биологически разпад на "европска Бугария". Е, за подобно бъдеще ли да гласуват?? За да си създадат и те олигархия пръкнала се от грабежа на Еврофондовете???

Май за първи път се вижда такава наглост в световната история. На некакви си, та би ли те и тъпи макета, некой друг да им налага как да им се нарича кочината! Ами както те си искат така ще си я наричат! Имат си пълното право, те си живеят в нея!

Колко хубаво щеше да е да се казва Евгени.

Престанете да ни сервирате мнението на тлъсти толуми , като ал.йорданов и огнян минчев за Македония! По какъв принцип ги подбирате------по кг.гживо тегло?:)))))))))))))))))))

Аз драсканиците на тая соросоидна държанка не чета!

Огняне, хората гласуват както са преценили, а терминът "посткомунистически" вземи си го заври отзад!!!

Тъмносиният ,крайно десен Огнян Минчев е Типичният Безроден,Всепартиен Антихрист Соросоид . Тук той с удоволствие подкрепя Лявата Соросоидна партия на Заев в Македония. И оплюва дясната ВМРО-дпмн ... въпреки че Минчев се самопределя за Десен!!?? Соросоидите от всички страни се съединяват/купляват .

интересно тоя соросоид ко е очаквал?

Сбъркахте Минчев,защото сте сбъркани. Ще сбъркате и п о отношение на Русия,точно така както сбъркаха и нацистите едно време. Да го запомниш. Пак ще сбъркате и ти много бъркаш. Да го знаеш от сега .да не се оправдавате после,защото няма да има, "извинявайте сбъркахме"- тая приказка няма да върви. Да го знаете и да го помните. А Денят за всичко това ще дойде. Походът на изток ще завърши печално и грешката ще е необратимо тотална !

Прочете му на този автобиографията и тогава се наслаждавайте на писанията му за ПОСТКОМУНИЗМА!! Какъв морал,да си асистент в катедра Научен комунизъм,а сега първи антикомунист??

Адмирации г-н Минчев! Чета своевременно-адекватните Ви коментари с преголяма доза удоволствие, накъсана задъханост и безкрайно-шуртяща благодарност! Благодарност към безконечно-задълбочените Ви (по)знания, благодарност към острата Ви като бръснарски бръснач мисъл, преклонение пред богато-разностранния Ви опит, поклон пред нестихващо-яркия ви Професионализъм с главно "П"!!!! Но най-вече се прекланям доземи пред красотата, лекотата, разчупеността, живеца на Вашето пламенно перо и Вашия невероятно-художествен стил на писане - един блестящо-светъл морски фал, който показва правилната посока на мизерно-западналите булгаристански корабокрушенци в бурното море-клоака на тяхната психическа неврастения, духовна западналост и физическо-интелектуално блато!!! Държа да подчертая, че дори и най-бавноразвиващият се джендър знае, че македонската нация е една велика нация, една древна нация, дала писмената, науките и културата както на целия световен елит, така и на пролетарско-путиноидните скотове, въргалящи из мизерната си кочина се с разпенени плювалници оъзавист и изплезени груби езици-камшици! Славните, великите и борбени македонци, владели Балканския Полуостров и целия свят хилядолетия наред, нямат нищо общо с българите - едно номадско племе, прогонено от други диваци-човекоядци от монголските пустини, нахълтало в Земята на славните македонци, клатушкайки се върху куци кранти, ревящи магарета и спънати катъри! Срам не е да го кажа, но ние българите, крадем маниашки, вероломно, брутално македонскарта история! Вместо да се преклоним пред великите македонски революционери, дали живота си и целия си интелект за развитието и проспериттета на нищожна Българийка, то ние се плезим, зверим, блещи с изцъклени зъркели пред невярващите древно-антични сурати на съвременните македонци, обиждаме ги с гнусни определения и ги обсиняваме за всички наши превратности в тежко-нелепата ни съдба! Стигаме дори дотам да твърдим, че повечето македонски народни песни били български, че нямало македонски език, а в скверното си заслепение, в наглостта и психо-паталогичното си превъртане твърдим като бесни ешеци и дърто-скопени нереза, че македонците били българи! Как е възможно такова падение!!!! ИЗвинявам се от името на моите невежо-неграмотни сънародници на всички потомци на славния бисексуален Александър Македонски!!!! Да сведем глава пред тази древна нация! Махнете си ръцето от името Македония! Никой няма право да налага на най-великата страна в света как да се зове!!! Никой!

Ма те са лустросани продажни комсомолци. Щом Станишев поздравява Заев ,какво може да очаквате. Нормално е такива другарчета д а са днес най големите натовчета. Това е правило,готови са н а всичко и крещят най много , п о това ще ги познаете двуличниците и лицемерните продажни души. нормално е, нали злото е княз на този свят и любимото му занимание е да се преструва на ангел небесен.

Така си е,една изстискана за 30 години държава и нейните пишман "соцолози" се чудят защо друга държава не иска да следва техния път към нищото.

Не се ли замисляте ,че това измислено име Северна Македония може да устройва донякъде гърците и македонците ,но географски погледнато нашата пиринска Македония също е северна спрямо егейската и това име е вредно за нас и е предпоставка за бъдещи проблеми.

Типично по СДСарски - тъпак

макетата са по-мъдри от нас...

Макетата са по-добрите българи. .

Тая дума "комунизъм" води до спазми, лумбаго и съклет една групичка квичалници.

Мани ги ракетата. Я по-добре кажи какво стана с референдума на Слави!? Че мина повече от година, но още не е влязъл за разглеждане от парламента? Т.е. - поредното погазване на Конституцията от тиквите!

А дебелоглавия примат има и голям и огромен любовен мускул и е вреден за здравето на задните части на соросоиди демонократи и социолози с грешни прогнози.

Балкански.....защото само по наште ширини някои нямат проблеми да заспят като върли комунисти и да се събудят като върли демократи.

вече е ясно чв 1/3 от макетата са западни агенти и зомбита! и че ако не го озаптят ще превърнат измислената им държава от посмешище в бардак! като българия!

Ще берат ядове с шиптърите за тази си позиция. Говедарника ще им разплаче майката.

Мелиха, разпенила си се нещо:-)) Все пак ще си запазя и това ти пустословие!

Изразът "дебелоглавия примат" изречен от устата на дебелото прасе Огнян Минчев е меко казано нелеп. За лоена топка с очила, която няма форма на човек, да обижда другите... Виж се ти на какво приличаш, пък тогава обиждай другите. Бягай да грухтиш в НПО свинарника, соросоидната помия е безплатна, нали свиньо.

Сороса Заев на какво разчиташе като говореше,че 80% били ЗА новото име,догоора, ЕС и Нато?! Той не познава собствения си народ,или щеше да разчита на Костинброд ако имаше активност?

СДС...ХАХАХАХАХХАХХ

Какво го коментирате този капут?! Не съм го и чел,и не ме интересува какви глупости говори,този трол.

Лъсна и друг важен моменет,че шиптърите не са 30 процента,както твръди пропагандата. Просто са много шумни,защото имат подкрепа.

Ти изцяло си сбъркан г-н , др. Еврогей ! Всичките ти избълвани излияния са в тоя аспект !

Какви прогнози, какви очаквания? ЕС не е това привлекателно място, което беше преди години. Сегашната уродлива форма на диктатура няма нищо общо с първообраза му- ЕИО(европейската икономическа общност), в която управляваше свободната воля и свободния пазар. Кой е луд влиза в него?

май излязоха по-тарикати от нас....