Огнян Минчев: Борисов иска да има контрол върху хората си в ЕС

Кристалина Георгиева очевидно няма да е такава, смята политологът

Обратно в новината

Коментари - Огнян Минчев: Борисов иска да има контрол върху хората си в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко си го има този контрол върху хората си от момента в който са се спазарили кой какво и срещу колко така че такива лакърдии как кристалината ,, нямала.. да се подлага са за недоклатени гербераси... Кристалината е доказала че интереса клати феса както и боко така че много добре си се разбират помежду си......

Този коментатор е ярък пример как може с години да драскаш глупотевини и да ти плащат.

Дет съ вика тиквата съвсем изперка! Това нещастно момиченце не става за нищо, той го пробутва където му скимне ! Какво отбира от цифровизация, че сега и от външна политика ? Срам ме хваща от неукия ни първичен "премиер", с извинение !

Като сееш тикви - бостан става.

гладна кокошка просо сънува та нашия нема да се разберат тия главорези на европа и ще се разтурат най накрая както изглежда време е всеки по своя път от тоя съюз файда никаква

До сега в Европа все пак някъде имаше наказани за корупция, а сега Бойко ще покаже на европейците как се краде БЕЗНАКАЗНО!

Току що бай Йоло каза че Корнела била Йоло Денев в женски вариант. Ще се пръсна от смях.

Вече ми е жал за нашия премиер. Поради липса на сериозно образование и солидна политическа подготовка не усеща, че навън той не е това, за което се мисли. Използват го тупат го по гърба, но ограничават страната ни винаги, когато е възможно. Със сигурност са добре информирани за биографията му. Докато управлява герб, ще получаваме похвали и нищо повече

В момента слушам бай Йоло Денев по телевизията. Щом комунягите са опрели да плащат по 30 сребърника на Проф. Вучков и на Йоло Денев за да ги хвалят, свършено е с тях.

Кристалина няма да е под контрол на Борисов ли???Може,но това значи,че е под контрол на едни други хора и служби!Как така преди две години тя се засили да я избират на неизбираема длъжност??? Тя може и да познава фолк певеца Коцето,не не е толкова тъпа!

Кво му е диктаторското. Добряк ми се вижда. Кой му поиска това онова не отказва. Или явно си един от тези който закрил публичен дом в центъра. Браво Бате, но ония, които са печелили много, го плюят,. Дано, разчитам аз на него. Да пооправи България. Дай боже да има сили, че виждам е преуморен, или ми се струва,. Ченге е, ред искам лично аз.

Това, извадка от Хумор, Сатира и Забава ли е извадено?

Абе Боко май лека-полека се превръща в диктатор , който вече не се крие, че е такъв ... а 70% вече си стоят в къщи ...

Още не е паднал от власт, а го емнахте със завъртяни абавки. Представям си ква ще се отприщи, когато сдаде пост.

Колкото и да не се хареса на някои, Огнян Минчев е от малкото добри и коректни анализатори.

Минчо Сливата би бил от добрите анализатори, ако този анализ го беше направил преди срещата на лидерите а не пост-фактум!

Иска, ама няма..каквото било с контрола е до тук, вече ще козирува и ще трепери, да не загуби драгоценната си власт

Борисов може да има само дед ... вия, ама и той веке мек!

Минчев е лъжливо Същество , макар да е 160 килограма , но лъже повече и от бързия влак ! Борисов никой го няма за слива в ЕС и ЕК ! Той е пътуващия Цирк и е главния Клоун при Юнкер и неговата Шайка ! Такива като Минчев Шутове ги ценят по умението да ни разсмиват и прикриват кражбите на Диктатора !

Като каза,че онзи лъже като бързият влак,сега вдянах защо вече в българското ЖеПе няма бързи влакове"))))

Шмекер!...Всички разни простотии на които подлага народа който е загубил даже и духа си да протестира го кара да си мисли, че и европейския парламент прилича на Народното ни събрание!...Бахти тъпака!

Зад Кристалина Георгиева стоят Сорос, респективно-огнянминчевците, и вишеградците. Затова реве другарят Огнян...

Какво й е на Мария Габриел, че да не заеме този пост? Сегашната италианка да не е по-добра от нея?

Вигенин: Не разбирам защо за висок пост все се спряга името на Кристалина Георгиева. Тя няма опит! Мария Габриел също няма опит във външната политика и не мога да си представя, че ще поеме поста върховен представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността. При Тимерманс не може да очакваме задкулисие, той е принципен човек Бих се радвал всеки един българин да получи висок пост в Европа. Не знам обаче защо всеки път се върти името на Кристалина Георгиева? Тя няма нужния опит и квалификация. Мария Габриел също няма опит във външната политика и не мога да си представя, че ще поеме поста върховен представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността. Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия депутатът от БСП Кристиан Вигенин по повод днешното заседание на Съвета на ЕС и избирането на ръководителите на европейските институции. "С Франс Тимерманс съм работил доста активно като външен министър. Той е много принципен човек. Не може да очакваме задкулисие при него. Аз лично повече бих се притеснявал от Манфред Вебер, който също е показвал различен критерий към България", каза още Вигенин.

Кой ще ти назначи Сталинка - големият "специалист" по политикономия на социализма?

Когато Боко иска нещо, ние българите сме против, защото знаем, че е в наша вреда.

къде се е видяло по света, човечец с ограничени умствени възможности да иска власт и каквото каже това да става....ДА АМА НЕ, не си познал БАЦЕ, тея селандурщини вървят само на село, не и в ЕС!

Той иска тотален контрол и това точно ще му изиграе лоша шега.

Борисов кой е , премиер на една бедна и корумпирана страна, къде се слага.

Боби Борисов за кой се мисли?Той е едно семпло момче само.

Много точен анализ, но нека не забравяме приятелството на Кристалинка и Цветалинка

Не е приятелство, а КГБ връзка.

се изказа..... Всички са си глътнали езиците и мънкат,мънкат..... То такъв грозен пазарлък на показ не е било. А иначе.....само за европейски ценности говорят. Може ли такава борба за власт бе???? А хората си мислят че вие ще им оправите живота..с ред и законност. Дано утре се спазарите...че става много грозно вече.

Прав е Минчев.Борисов иска контрол и на дишането на българите.

Тъй де!!! Нещо реално требе да му са падни от баницата.. Я как Габриелка за изпроводяк със суперкомпютър го замери.. Та да броят с него касовите бележки за НАП.. И що ли не си казват колко пари дава ЕС за суперкомпютъро.. И КОЛКО ЩЕ Е НАШИЧКОТО САМОУЧАСТИЕ в изграждането му.. А само като си спомни човек - как плачкаха през 2010-та с ДянкОФФ на раменцето на фюрер Танте.. Да награди "отличниците" на Европата.. Процентът самоучастие в европроектите от 20 на 5% да направи. Като на сите двойкаджиите в Европа.. Фюрерката каза - Ша видим.. И остави въпроса висящ.. Та чак до днес. Га вече сме баш двойкаджиите на Европата и все още с 20% самоучастие..

Правителство може да се състави без ЕНП, без Елде и без фашагите на Пу, само с подкрепата на половината ПЕС-ове, които са с по-ляво мислене... СвършИ си с ЕНП като "водеща сила", като гледам и швабите като цяло започват да губят тежест ... Най-лошото ще е да им дадат ЕЦБ, чрез Вайдман!

Без Борисов , Светът ще е друг , красив ,спокоен и честен ! Банкет ще направя , ако изчезне от Българската политика ,а щаслив ще бъда , ако е в СЦЗ ! Господ не е Българин щом не помага !

Стига ,от сутрин до вечер сте ни занимавали с този грандоман ,взел се, най малкото за величие от европейска величина-не можем вече да го гледаме ,камо ли да му слушаме глупостите.

Дира да сте чували нещо за култ към личноста?

Да действително е Диктатор Борисов , Назначен от САЩ !

Или от Пу, чрез КОЙ!

ау, въх, недей с лошто, то причата си го казва: 1. Бъснара бръсни хората. 2, Бръснара е Човек! 3. КОЙ бръсне бръснара? Проста работа е, но не е за простите хора! САМО ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ! 1000 години - да живей !

си пропкате в редичка след БАШ ПРОСТИЯ.. Той си ви го каза в Кърджали.. Туй - "Аз оФце съм виждал, ама все МАГАРЕТА ги водят!" е много сложно за ВАС..

Иска ти се все да са оФФФце, кротки и вакли , хрупкащи тревица... ама има и магарета ... които като запънат - няма мърдане!

ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА ......................................

Какъв е смисълът от присъствие на различни нации в Комисия - правителството на Европа, ако те не застъпват интересите на своите нации, заедно с общите, г-н Многознайко Минчев ? Или желанието да стоварим измислени върху действителните слабости на Борисов не скрива желание българските представители да работят единствено за чужди, а не и координирано с българското правителство още и за български цели ?

Дали са забравили как Сталинка са изниза от заместник-председател и комисар по бюджета и човешките ресурси, в ЕК-то.. Та пак да ни дават нещо с ЕВРОпарите да наблюдаваме и УЖ да ръководим.. Нъл УЖ е от Световната банка.. Ама сред кандидатите за ЕЦБ никой дори не я споменува.. Та то не беа шеф на ООН.. Пък стана ОО-НЕ за България.. Пък после - за шеф на Световната банка я калесваха.. Пък то от създаването на мястото за шеф било за американец.. Пък нея - кат последно протеже на предишнио шеф, първа я пратиха на трудовата борса за некакви си шефове..

Бившият шведски премиер и външен министър Карл Билд не скри днес, че е шокиран от факта, че българската еврокомисарка Мария Габриел е спрягана за върховен представител на ЕС по външната политика и сигурността. "Слухът е, че Мария Габриел е предложена от ЕНП (Европейската народна партия - б.р.) като върховен представител на ЕС. Ако е истина, мъдростта зад този ход ми убягва", написа в Туитър Билдт (70 г.), който е смятан за един авторитетите от тежка категория в световната дипломация. "Във въртележката на Европейския съвет тази нощ (снощи- б.р.) искрено се надявам да бъде отделено внимание на назначаването на опитен и с тежест върховен представител. Външната политика в днешния по-оспорван, сложен и пълен с конфликти свят не е за аматьори", написа още той в социалната мрежа, без тук да споменава Габриел поименно.

Швейцарски съд е отказал запор на имущество на Цветан Василев 22 510 лв. е платила КПКОНПИ за принтиране и за преводи в производството по конфискация срещу бившия банкер Цветан Василев на негови имоти в Швейцария. Процесът за конфискация срещу Василев, съпругата му, дъщеря му и 24 свързани с него фирми, част от тях офшорни, беше образуван в Софийския градски съд през март 2016 г. Искът срещу тях е за 2, 2 млрд. лв. 2 години делото не можеше да тръгне, защото по него се разменяха книжа. След това в началото на 2018 г. съдът го спря, за да поиска тълкуване по казуса от Съда на ЕС в Люксембург.

Абе то хубаво ЕС, ама тока поскъпвал пак. Взех един хамстер и му свързах колелото с динамо, пък да видим колко киловата ще ми докара. Не ми изглежда много икономичен. Върти, върти и все за храна се оглежда. И бузите му едни големи, големи. Очите му светят, като дъвче. Та мисълта ми беше, дали има някакви еврофондове, дето дават пари за храна за хамстери. То кажи речи си е и нещо, като микрофермерство и мога и там да кандидатствам. Стига да има няква тънка програмка да капе, че направо изтекох в канала с тия разходи.

е и Нинова иска контрол върху хората си, но само едно презиеднтче и остана.

Върховният представител на ЕС във външната политика занимава ли се със еврофондове????? Ами -НЕ! Ами какво го дъвчите тогава човека,че и искал контрол върху хората си.... Бош лаф е тоя анализ.

Бойче подай оставка, тия много те мъчат, а ти мъчиш българския народ с некадърната си политика. По добре БСП да идва, при тях поне бяхме предпоследна икономика в ЕС, а при Бойче не можем да отлепим от дъното. Само инфлацията расте при Бойче.

При бсп границите за татварят, не види някой, че рая нее тук, а при бойче се задръствт от отиващи на почивка хора.

При Бойче границите се задръстват от напускащи "рая" рекетирани от мутрата и мафията млади и кадърни хора.

Измъчиха го Бойко цяла нощ да дреме на стола си и да вие от глад в кратките си събуждания.