Огнян Минчев: Истерията за убийството на Виктория е заради недоверието в институциите

На мястото на Бойко Борисов не бих бил толкова назидателен - въпреки нанесените му обиди, каза Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментара

Истерия от недоверие? Че кой истеряса - "старите десни" и още по-старите леви, заедно с някои европейски и световни "лидери" на хранилка. Те са част от "елита" и е ясно, че при тях не става въпрос за доверие или недоверие. Тези, които нямат доверие на "властта" не са истерясвали и тях никой не ги е снимал и не им е искал мнението. А тази дебела свиня да спре да се обажда, добре го помним кого обслужва. Да ходи с Плевньо да обяснява на макетата колко е хубаво в НАТО. Белким някой там го набие.

Българи, станете на бунт не само в Русе в цялата страна България покажете че ние сме сме тези хора българите не циганите това е нашата страна иначе сме загубени, Докога ще ги толерираме тези хора ,никой няма право да отнема човешки живот!!!

Хора Българи ,не гледайте сеира по телевизията умират наши сънародници , Докога??

Докога ще търпим това! Издевателства над българите във собствената им държава,няма ли мъже които да разрешат проблема със тези убийци това дете без майка вече как ще живее по нататък.Хора българи срамота,спите ли добре или само ще гледаме поредния театър с тези необразовани хора , не говорят езика ни правилно къде отива България нашата родина?!

Докога ще търпим това! Издевателства над българите във собствената им държава,няма ли мъже които да разрешат проблема със тези убийци това дете без майка вече как ще живее по нататък.Хора българи срамота,спите ли добре или само ще гледаме поредния театър с тези необразовани хора , не говорят езика ни правилно къде отива България нашата родина?!

О.М.: " През 2013 г. кабинетът Борисов-1 бе свален от коалиция на раздразнени РУСКИ енергийни/ стратегически интереси и местни олигархични групи, сдавили се като псета около все още могъщата КТБ. През далечната 2001 г. управлението на СДС бе подкопано от яростна - и успешна кампания на ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКАТА мафия срещу правителството на Иван Костов, която разчисти пътя на далаверата НДСВ. Примери - много." Вари го-печи го, на бившия комунист; бившия асистент по "Научен комунизъм" и бившия руски възпитаник, др. О. Минчев, за всичко са му виновните руснаците и комунистите. Само себе си не припознава. Др. Минчев, грантаджията на "Америка за България" и пръв доносник срещу Ирина Бокова, доносникът срещу България, срам няма. Примери - МНОГО. С какво доверие се ползва не-българинът Минчев, та тръгнал да прави анализи на доверието в институциите?! Какъв личен пример дава?!

Недоверие добре нямат,но те нямат и акъл и не могат да мислят.Как ще им вярваш като те изтерясват само от едно недоверие и ще бъдат обективни.

Малиии, тоя излезе най-умен! Веднага да стане премиер! Откри топлата вода .... Има си хас някой да ви вярва ... дори и за разнообразие да казвате истината..ю

недоверие в институциите е много меко казано

имаме -1 доверие

Огняне, дано не те сполети такава истерия!!! Това не е истерия!!! Това е едно ДА И ЕБА МАМАТА НА ТАКАВА ВЛАСТ!!!

Платен драскач, млъкни

Лакей!

КОЙ уби Виктория Маринова.

Бившият комсомолски секретар си изрецитира урока и рапортува пред "Америка за Б-ия", следва хонорара. Е, забрави да наплюе по-активно Путин и да похвали ЕС и НАТО за безрезервната им помощ при утвърждаване на мутренската демокрация у нас, но утре ще има добавки и нов хоонорар. Ако е поне малко по-честен, би трябвало да си признае, че и към него самия има доста недоверие точно защото цял живот извлича от всички полит. сили максимални лични изгоди и същевременно много старателно лиже силните на деня. Дерзай, Оги и запази комсомолския си плам да громиш слабите!

Такъв или онакъв, дава точна диагноза на причините за истерията – НИКОЙ не вярва на институциите и за това са виновни самите те и кукловодът им – партийната мафия от ВСИЧКИ парламентарни партии, която години наред е окупирала първо държавната, а после и европейската софра, без мярка и без срам от обществото.

Не само недоверие. Институциите нямат авторитет пред хората и затова никой не ги взема насериозно. Само Бойко се мисли за Краля Слънце ама не е и ще го разбере на следващите избори

безхаберник на червена хранилка

не е точно червена

Помня го, като ходеше с костюм и бели маратонки.

Той все още така си ходи, но у дома да дразни жена си.

да но не си Toni