Огнището на Covid-19 в Ксанти се разраства, местните отказват да дават проби

Предполага се, че причината за разпространение на вируса са религиозните обреди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Ксанти са само помаци. Сигурно са се прехръщали като нашите в Сърница по байряма...

ПРЕДПОЛАГА се значи! Че те могат да предполагат каквото си искат и да си действат както си знаят!

Заминавай за Гърция! Фърляй саламите в бадажника една щайга с домати 3-4 ляба и една каса бира ще изкараш лятото... Но аз искам да видя от първа ръка писаията тук на края на сезона как ще са си изтрили маляките краката с българския турист ....

бай Даньо спокой са щи получиш някой ингФарт.... спокок все някой и в твойта постройка ще дойде на летува... ни съ излагай....

Ужас, тъкмосе бях стегнал за Тасос

tonk11

Ц. Не е вярно. Министърката е ходила да ги заразява та да спрат туристите в Гърция и да ходят на Съниту. Сигурно е така ама ние пак ша си одиме у Гърция щото е по убаво.

Няма никакъв проблем! Булгаропитеците също не вярват на тестове и измислени вируси. Важното е да са на моренце. Там най-добре се лекувало всичко. И ми е много смешно как може да вярвате на грък? Те за пари са готови на всичко. Включително да излъжат, че на ден имали по 5-10 заразени само!

Гарантирано е че маляките лъжат като мангали ( поне тоя урок от българите никой не би трябвало да го знае по добре) че нямат заразени. Инак Гърция друг бизнес няма без туризма умира . Даму мисли нашия "турист" .

Аууу, всички да се връщате бързо от гръцко море! Видехте ли к'во стана, а!?! Сега всеки, който е предал родното бетономорие го чакат 95 дни карантина, клизма, бой с пръчка и депортиране на първа линия на Варненското езеро. Ще се научите вие, летовници, как се игнорира призива на правителството за харчене, харчене, харчене в родните КУРорти!!!

Туй е уйдурма на нашите морски хотелиери. Прецакват конкуренцията :)

Местните дават кур за глобалистите..

Околу Ксанти има много помаци изповядващи исляма.След Байряма така става.

Православно ми е.

околУ? А околУ христоников има много неграмотност и простотия май.

Pak poruchkovo za da ne hodim v gurciq...