Официално: Румяна Бъчварова вече е посланик в Израел

"Днес връчих копията на акредитивните ми писма на г-н Мерон Рубен", съобщи тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки един бивш управленски кадър от висшия ешелон се извежда за т.нар. карантинен период зад граница, докато чувствителната информация до която е имал достъп загуби актуалност. Израел е 2 линия, прокурорите ги пращаха в Монголия, доколкото си спомням :)

Новина със световна значимост.

Бацето е строг,справедлив,щедър и великодушен! Успех на Нейно Превъзходителство!

Дано в Дипломацията има по-големи успехи от кариерата в МВР. Но двете поприща са коренно различни. Или в едната работа си вещ и добър или в другата. Навремето Бай Тошо искаше да обедини М-во на Вътрешните работи и М-во на Външните работи и да ги назове- Министерство на Нашите си работи. Термините като протокол за намерения да не го превежда като-предварителен сговор и съсобственици- съучастници. и т.н имахме един такъв бивш така ги възприемаше нащета.

Kenn1111

Посланик явно и е наградата за некадърност но вярност на партия и вожда.Чудя се защо изобщо хора си губят времето да следват МИО когато дипломат у нас се става не заради знания и възможности а заради партийни и други задкулисни игрички.

срам и позор

мяза на разплетена дамаджана - ако снимката е от връчването.

Ами кво праим с оня плужек , геронтофила?

И коя е калинката Бъчварова, и какво разбира (какъв опит има) от външна дипломация?! Едно време, след 09.09.1044г, комунистите уволниха старите специалисти (буржоазия били, враг на народа), и ги замениха със свои хора - селянчета, по фланели и каскети. Сега мутрите вършат същото. (нали са издънки на БКП и ДС). Назначават на отговорни и важни постове свои хора, по единствен професионален критерий - ВЯРНОСТ!

Във Израел е хубаво! Топличко има море. Може да се отиде на божи гроб и хаджийка да се стане. Престижно е да си хаджийка,защото местният поп,ще те впише във тефтера на хаджиите и всеки път като те види ръка ще ти целува,за почит!

а, да , и кво?

Това , че фиктивните оставки заместват наказателнотото преследване и реалните присъди е достатъчен абсурд . Ама вместо в пандизза да разпращат доказани , слабоумни и продажни престъпници , по разни банки и посолства , вече ми идва в повече .... Явно масово страдаме от някаква брутална форма на стокхолмски синдром . Няма да е за дълго, надявам се ....

Пак бутат некадърници там, където само ще се излагат

Разгеле, успокоихме се. Госпожата след толкова натягане най- после се докопа до посланнически пост.

Колко удобно

Пази Боже, сляпо да прогледа! Увеличило се е количеството на преживния добитък в Изсраел.