17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам коренна промяна едва след приключване предприетата от Братушките денацификация, демилитаризация и пръждосване на САЩ и НАТО от Източна Европа, както и прогонване на националните предатели и първи шорошки подлоги като клетвопрестъпника резидент Мунчо, отрочето му Просто Киро и целият му протестърско котило като чалги, джендъри и комундета, докопали се до власт с Мунчо-Мъдуровската машинна изборна измама.

Какво очакваме и какво не няма особено значение. Натрупани са огромни дисбаланси в света. Дълговете основно имам пред вид. Дошло е време за балансиране. Войната е само част от процеса, въпреки, че без нея определено щеше да е по-добре. Ще обедняваме. Причината не е войната, по-скоро войната пренареди процесите като време и интензитет според мен. Избухването на войната точно след пандемията е умишлено според мен - измислено е от КГБ и Путин. Няма да им помогне, както се вижда. До 2 месеца считано от днес раша остава тотално без ресурси. Стратегически Путя касапа направи огромна грешка. След 500 години напъни на руските царе, раша стана азиатска колония на Китай.

Да, вече мразя Русия

Очаквам до края на годината Русия да нападне Молдова, а след намесата на Румъния и до България ще допълзи.

Амин! То дрег начин да се отървем от краварската чума няма.

Направи скрийн шот и размахвай този коментар ако дойдат да те изнасилят руските войници. Да видим дали ще ти прОстят и ще се загащат.

Напомням че още с влизането ни в ЕС затвориха реактори в АЕЦ Козлодуй. Спряха ЮП, нефтопровод Бургас-Александруполис, спряха АЕЦ Белене. Подстрекаваха майдани в Украина 2013, реагираха на Крим и Донбас със санкции. Зад цялата история прозира геополитическа битка срещу Русия. От която ние страдаме. Не помня нито едно действие на Русия да ни е навредило, но непрекъснато виждам намеси на Запада, които директно ни вредят и ощетяват. Почнаха да дразнят с ИК, после плашеха с отнемания на деца, което било социална услуга. Търпиме едни паради, които са отвратителни. Тормозиха със съмнителни пандемии и пропаганди. Принуждават ни към македонски безобразия без грам да отчетат наши интереси. Взеха ни милиарди за ненужни бойни самолети, които на всичкото отгоре няма да ги имаме с години. Сега ни мачкат със Зелена сделка-закриване на мощности и раздаване на мижави пари на лоялни фирми и политици. Наводнени сме с безобразни НПО плащани отвън, които се месят също. Посолства привикват и надзирават. Така че животът ни вече се е променил и то от западните намеси, които никак не ни харесват. Изключвам шепата шумни еничари, предани на въпросния Запад и надъхани с русофобия.

Ми тя вече го промени. Разни нагли укрокурви са офанзирали местата, където обичайно ходех. Това лято очевидно няма да ходя на море в България защото е пълно със същите нагли укрокурви. Въпросните фучат по националната и градска пътна мрежа чувствително увеличавайки числото на джигитите + чувствително намалявайки паркоместата ... Чаветата им се приемат с предимство в училищата на дискриминационен принцип. Цените на храните и горивата са огън.... Да продължавам ли?

Тя вече го промени с изкуствено надутите цени и с напастта от руско говорещи навсякъде! Понякога се питам в София ли живея или в някоя страна от бившия СССР! А какво е по морето-направо не ми се ходи като си представя! При 200 напълно безлюдни села защо не ги закарат там и да си живеят сами,а не да пречат навсякъде?!?

Във Варна е наводнено. Специално за бежанците трябва да отбележа, че действително са майки с деца и възрастни хора. Тук-там може и да има по някой дезертьори, но са много малко. За разлика от Украйнците, вижда се, че от близкия изток и Северна Африка идват само мъже, здрави прави мъже. За това и проявявам толерантност към украинските бежанци

Хайде, модератора след като беше така добър да изтрие анализа ми, да обясни с какво точно нарушава добрия тон на форума? Не е по темата? Модераторът не търпи критики? Обижда някого? Аххх, тежко ни и горко!

Това с вчерашната стрелба в Америка май е ФЕЙК?

"Очаквате ли войната в Украйна да промени обичайното ни ежедневие?" Ама че въпрос! Тя вече го промени!

Нахлуването в Украйна ПРОМЕНЯ ежедневието ни. Инфлацията и в Европа, и в САЩ е голяма. У нас инфлацията е двойна спрямо европейската благодарение на "промяната" на Радев.

Защо руски губернатори подават оставки? Русия води война, а в рамките на само на няколко часа общо петима ръководители на руски региони от различни части на страната подадоха оставка или обявиха, че няма да се кандидатират за постовете си повторно. Пръв оставката си обяви Сергей Швачкин от сибирския град Томск, последва го Игор Василиев от намиращия се на 1000 километра североизточно от Москва град Киров. Последваха ги шефът на Саратов и автономната репубрика Ел Мари. А губернаторът на Рязан Николай Любимов обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат. Войната на Путин унищожи фундамента на руската идентичност В Русия има общо 80 т.нар. федерални субекта – области и автономни републики. Като официално обяснение за оставките си някои от губернаторите посочиха напредналата си възраст. Други, че отдавна заемат въпросните постове. Вълната от оставки обаче породи учудване и спекулации. Защо руски губернатори подават оставки? В “Телеграм” се появиха множество постове. Хората се питат дали оставките не означават, че губернаторите изразяват критика срещу водената война в Украйна. И дали не искат да покажат, че не желаят да носят отговорност за последиците от тежките санкции на Запада. Русия бе напусната от повечето западни фирми и компании, а руснаците масово остават без работа. Корабът се накланя, а плъховете бързат да го напуснат Вълната от оставки на регионални ръководители би могла да е белег за това, че “корабът започва да се накланя опасно и плъховете навярно бързат да го напуснат”, твърди политологът Абас Галямов. Други спекулират, че петимата политици може би не са били изцяло лоялни спрямо Кремъл, поради което оставките им са били поискани “отгоре”. Шестима руски олигарси са намерени мъртви тази година при съмнителни обстоятелства Имаше и предположения, че президентът Путин може би е замислил частична мобилизация във въпросните региони, за да подкрепи буксуващата руска офанзива в Украйна. А губернаторите не са искали да понесат народното недоволство от подобно решение.

Каквото крали олигарсите - крали, каквото безчинствали - безчинствали. Дойде време да плащат. Очевидно управлението в Русия от пост-соц мутро колония, преминава в диктатура, защото инак суверинитетът на страната е невъзможен. Очевидно ако олигарсите имаха капка разум, да не си служат само на крастите, би било иначе.

Гарантирана мизерия за всички.

Че то ежедневието ни е вече променено. Със или без война всичко е променено. Големите промени обаче тепърва предстоят, а ситуацията в Украйна ще бъде използвана за тотална манипулация, ограбване на населението и обедняването му.

Тъпите санкции на ЕС ще докарат до просешка тояга маса цивилизован народ. А па изостаналите руснаци може да нямат айфони, но пък няма да умрат от глад. Пишене директиви, перчете се още, управлявайте света чрез чиновници неможещи да различат мотика от лопата, стойте във фейсбук и подобни, толерирайте всякаква измет и чакайте светлото бъдеще.

Не войната ,а тъпънарските санкции на тъпънарския ЕС и тъпънарското българско правителство ще променят обичайния ни начин на живот !

"Тъпанарското правителство" е изборът на "натовския генерал" Румен Радев видно още от назначените служебни недоразумения.

Какво да очаквам, то вече се промени.

Видяхме как изостанала Русия, както я спрегат на Запад, ошашави цивилизования свят. Ама последният не може да живее само с комисари, чиновници, плюене, порядки и т.н. и т.н. а трябва и бачакане. Ама нали столетия са живяли на гърба на маса народи сега им е трудно. Нема хляб, газ, мас и т.н. и т.н.

Това за СССР ли е?

На част от украинците, да

Да, ще бесим седеругите по площадите, седерастите ще чукат павета доживот, а сороспийте ще бутат вагонетки в Белене.