Очакват се порои и наводнения в София, В. Търново, Бургас и в района на Резово

Силни дъждове ще вдигнат нивата на реките в цялата страна, което особено силно ще се почувства утре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Плевен времето е приятно,лятно, вече се заоблачи,но си е топло ,лятно,няма лошо време,потопи. Само дето носих чадър напразно с мен до сега, заради апокалитичните прогнози-

цел ден чекам потопо у Софето, и като един Ной сам приготвил Intex-о, дека го купих на промоциа у ОLX-а. Жината и дитето са с спасителните джилетки, турил сам бирата, кебапчетата и чекам. Аре, ве. Оти стана икиндиа, а потоп нема.

Тука в Бургас още не е заваляло даже пекна слънце инъче го дават оранжев код! Защо ли си мисля че пак няма да познаят? Няма да забравя една година пак така го даваха много да вали даже май го даваха чарвен кода а то капка дъжд не падна!

Вече е обяд,а времето е страхотно,а не опасно. Явно довечара ще мине банална лятна буря,но трябва да се всява паника,че времето било опасно,а то е обичайно за сезона,и доста приятно. Ако вали сняг,не в планините тогава всявате паникка и слагайте кодове. КОДА Е ЧЕРВЕН ЗА МИГРАНТИТЕ,КОЙТО ЕС И МЕРКЕЛ ИСКАТ ДА НИ НАТРЕСАТ- 60 000 ПАРЧЕТА,КОИТО Е СЕ КЛОНИРАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ-

Поздравявам редакторите на ДИР за избора на снимка. Все по-подходящи избирате! Наводнена пустиня и човек с арабски надписи на дъждобрана. Настоящата е от циклона Мекуну, който удари Оман и Йемен в края на май с ветрове от над 150км/ч. Но снимките са само илюстративни...От друга страна една снимка се равнява на хиляди думи...

Ей, не се спряха да всяват страх... А то обикновен дъжд!

На 1 юли очакваме с нетърпение освобождение от европредседателството и тогава със сигурност слънце ще огрее цяла България!

Нищо старо не е забравено, навремето казваха, че за лошата реколта са виновни сушата, кишата и Гришата (Гриша Филипов- минпредседател).

Тия от дира пак убиха рибата с тая снимка от наводнението в пустинята, толкова не могат една снимка на дъжд в Сф да сложат

Една снимка от Софийското метро, щеше да свърши повече работа

Носете си плавници в метрото, а ако вали повече от два часа и шнорхел.

Пояс също :)

Обикновен пролетно-летен дъжд... Само, че медиите правят от мухата слон за да подклаждат интерес към аудиторията всявайки страх и паника. Това, че се наводнява е проблем на общините, които от близо 30 години само усвояват средства, без реално да правят нещо. Не се прави профилактика на канализации, няма контрол на строежи и изсичания, не се подържат диги... Дъжда е просто оправдание на властта, а дъжд е имало от как свят светува.

TukBaTa - BъB властта gokaTo свят светува...

Абсолютно точно казано !

по наше време му викаааме дажд, а сеги му викате бедствие. Добре, че си отивам, у по убавио свет, оти кой зна какво, че измислите още.

ШАХТИТЕ ПОЧИСТЕНИ ЛИ СА??????

Някой да обясни какво значи "поройно наводнение".

Пункт за раздаване на плавници , шнорхели и пояси има ли отворен в София ?!