Обявиха Макрон за "новия рушител на НАТО"

Тръмп в необичайна позиция - трябва да защитава Алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп винаги защитава алианса, долнопробни списвачи! Затова и настоява всеки член от алианса да изпълнява договора и да поддържа армията си! Червени боклуци :)

Сега някъде в далечна Русия господин Путин и сподвижниците му потриват доволно лапи. Как беше? Двама се карат третия печели.

Каза им Макрон истината и краварите и подлогите им скочиха.... Всичките плямпания са напълно опровержими като се погледнат нещата с Турция и Гърция, където високопарните им приказки ''подкрепа, солидарност, защита'' са просто като пръ,я във въздуха..

Червен МакАрон! Този тарикат беше член на френската социалистическа партия. Това ще му е президентстването.

На нас ни е нужно силно НАТО, което може да се противопостави на агресия от САЩ, Турция и Русия. За съжаление това не е възможно, така или иначе НАТО в антри-руски формат е безсмислица за нас. Непосредствената заплаха е Турция, която бавно но сигурно се превръща в царство на Ердоган и психопатските му възгледи. Изглежда че разбирателство на САЩ с руснаците не е добре за нас и НАТО въобще. В този ред на мисли европейска армия, като че ли е най-доброто решение. НАТО се разпада, Турция като недемократична страна няма място в него, още повече че не се ралзичават от Саудитска арабия, по отношението към човешките права и тези на жените. За съжаление ЕС е разделен и това може и никога да не се случи. Чудя се какво би станало ако Тръмп все пак бъде изхвърлен от Белия дом и там се настани някой войнствено настроен, като Х. Клинтън. НАТО (може би) отново ще бъде консолидирано срещу Русия, като инструмент за заплаха, Украйна ще бъде силно въоръжена, но дали ще има натиск срещу султана или на всяка цена ще го запазят като съюзник срещу руснаците?

Щом поляците реват значи всичко е нормално ! Тях никой не ги обича ! И тази измислена тяхна държавица много добре си я бяха поделили Сталин и Хитлер ! Защо ли им трябваше да я възстановяват след ВСВ !

Защо ли им трябваше НА РУСНАЦИТЕ да я възстановяват след ВСВ ! ....

Прочетох в един момент руска агресия и спрях. Зазвуча ми като Северно Корейска агресия. И си йазах няма кво да чета надолу, имам си по-важни неща за вършене ......

Знам, че имаш по-важни неща. Бързо идвай, касата затваря в 14.00.

Макрон е палячо, който освен да трепери от жълтите жилетки, друго не прави.

И да им вади очите

Както виждаш щом не трепери от Тръмп, пука му за жълтите ...

Рано или късно ще стане това ,което е написано в Библията.А то е 10 царства.Тогава всяко царство ще си има отделна от отбрана. Време е САЩ да си гледат континента,а не да се разпространяват по света .Така ,че Макрон работи в правилна посока.

Макрон естествено е прав, но на другите не им харесва нещата да се изговарят така..

Макрон - новият де Гол....

Колкото "наще" патрЕотЕ са новите Ботев и Левски.

гребенчето тоя проскубан галски петел, само защото остана единствен с "Уран в склада"! Гледай да не те изяде за закуска бяла мечка - махмурлия с надпис от блажна боя на гърба - "Т-34"!

Горките наши НАТО-вци Мони, Цвъки и Плевньо - сигурно са в потрес от темата на деня. Ама то си е наистина за потрес.

Не дай си боже ако се разсъхне нещо с НАТО. Какво ще правят Цвъки-Мъки и сие дупедавци - не знам.

Ще си гледа старините в мезонета.

е рубладжия , усещаше се още в началото .... Разпусни Нато бе, геронтофил, че да може руССката мечка да направи Щи със сметана от просбаният ти петел, с увиснал муй! Глупак!

Абе кой не скача според тоягата на американския ВПК, е "червен".

SirBob

Естествено, какво друго да очакваш от жълтопаветен русофоб и псевдолиберал.

Всички сдружения на основата на насилие и диктатура като нато, ес, оон, мвф са рушители на демокрацията и хуманността, все ценности които тотално липсват от западните държави...А Макрон е най-обикновен еврейски свиркаджия. Той говори това, което червеноите щитове му заповядат...

сички сдружения на основата на насилие и диктатура като нато, ес, оон, мвф са рушители на демокрацията и хуманността ---- На първо място в тази класация стои Кочината! Демокрация - 0! кожеш ли, че "царят е гол" - гулаг!

Както един високопоставен служител в управлението на ФАЩ каза FK Европа, така и аз с чисто сърце казвам FK НАТО.

В България истински натовци са Мони Паси, Цв Цв и Р Пл. Може да прибавим Коритаров и Сп Г /Спас Гърневски - временно/ ...

Коритаров ---- доносника коритаров

Копанаров ли ? Абе, напоследък всички български държавници все с едни звучни имена ...... Фандъков, Копанаров, Плевнев, каракаскетев, Свинаров....... Единствен Бащицата с малко по-ортодоксално фамилно име ? Та компенсира.

Гледали ли сте френски полицейски комедии от 60-те и 70-те години? За полицаи олигофрени.... Този на снимката съм убеден, че играе поне в 5 от тях!

Не задържане а сдържане

Който казва истината за НАТО е Нарошител или Рушител ! Къде е Демокрацията и свободомислието ? Къде е истината за една истина , къде е мнението за грешките на НАТО ? Европа не е Тоталитарно Обединение на Европейски Държави , Управляващите ЕС не са Ленинци и Сталинци !

Управляващите ЕС не са Ленинци и Сталинци, да но ти си явно руска подлога..и що щеш тука ами не се преселиш в путлериския рай(х)?

НАТО е цена и значителна част от огромният оръжеен бизнес на САЩ.Гарантира им работни места и огромни печалби за воената им промишленост.Всички са на ясно ,че най-голямите печалби и доходи са от оръжия,дрога и търговия с жени.

Абе, Дир, вие малоумни ли сте или смятате аудиторията си за малоумна?

И двете.

НАТО е инструмент за някой страни за да печелят на гърба на другите страни и това е всеизвестно. До като не се прекрати тази неправда НАТО е наистина в кома. Пример бедна най-бедната държава в Европа членка на НАТО финансира авансово най-богата с огромна сума, защо защото трябва да върти военната промишленост на тази държава под тънкият намек, че НАТО така желае.

"всеизвестно" е на група рубладжии и отрепки:)

Неизвестно е единствено за един файтон платени дебили.

знаеш ли поговорката - "който не желае да издържа своя силна армия, ще храни чужда" - няма значение дали е турска или руска.

Макрон е напълно прав!

Мне - малко прав е. Напълно прав щеше да е, ако беше казал, че е крайно време да се разпусне нато, след варшавския договор, да се спре прилагането на двоен аршин в световните отношения, спорните въпроси да се решават с преговори, да се договорира намаляване на разходите за въоръжаване в световен мащаб...

Преговори? С Русия?:))) Буахахахахахахахахахахахахаха!

"Коментар"? От идиоти. Ехаааааа.

"Ако се занасяш с някой от нас, другите от нас ще подкрепят нашия приятел и съюзник." Това важи ли за Кипърския проблем? Май не.

Кипър кога е бил член на НАТО? А?

А, Гърция?

Рано или късно това трябваше да се случи, а Путин може само да се подсмихва от страни. Неговото търпение започва да дава резултат.

НАТО е напълно излишна воена отбранително агресивна организация за ЕС и Европа. Европа и ЕС трябва да имат своя отбранителна политика и армия и система за въоръжение.Така и оръжейната индустрия в Европа ще се развива и модернизира,а няма да се налага купуване на оръжия от САЩ за милиарди евра в интерес на техният ВПК.

Почти половината натовски държави са бивши соц страни, участвали във Варшавския договор като противници на НАТО. Завъртяха се на 180 и сега се представят за натовци. Но въртенето продължава и като стигнат 360 пак ще станат противници. Въртенето продължава ..

Смешен си ти тъпако!

Но ти е простено. Толкова ти е капацитета.

Франция и преди е имала собствено мнение за НАТО.Още преди ДеГол се е държал дистанцирано .Сега когато Тръмп натиска за повече отчисления в бюджета той може би вижда схема с която да се финансира американския военно промишлен комплекс понеже САЩ е най големия доставчик на оръжие в света и НАТО.Значи парите ще отидат зад океана.

Има една крилата фраза -- Другари, трябва да си казваме истината в очите ! Сигурно и Макрон я знае...............

Франция в НАТО е малко като Англия в ЕС... вътре са ама имат едно наум. Всъщност, Макрон е прав ЕС трябва да купува оръжие произведено в ЕС, а НАТО да задава стандартите щото сега няма как да купуваме чуждо, а европейското със същото качество, че и по- добро да стои непродадено. ЕС трябва да се еманципира и да си стане нещо по- обединено и независимо и да има истинска кооперация в производството на оръжия и излизане на трети пазари. Радев го каза добре и най- после уцели нещо важно за страната.

Не само това. Като купуваш нещо, да не купуваш защото трябва да изхарчиш някакви пари задължително (двата процента), а да изхарчиш ако имаш нужда. Защото всяка държава има различно икономическо развитие, както моменто, така и дългосрочно. Не може да се иска от държава като България всяка година да даваме милиарди за някаква техника, а учениците да са на последно място по знания, семействата да правят по едно дете защото за повече няма пари, всеки ден да си чупим колите в дупки по пътища, жп транспорта да е най-бавния в целия свят. и т.н.

От оръжия може да се печели и то добре и страната да е по- богата, но все пак трябва и ние да вложим в наука и разработки и да се напрегнем и да измислим нещо технологично както по- рано. Сега как да финансираш родно предприятие да измисли нещо като е забранено... Няма как да ни дадат нещо топ- всеки си пази високотехнологичното за себе си.

Не е забранено. Поинтересувай се в западните държави, колко държавни предприятия има. Та във Фолксваген един от най-големите акционери е провинция Долна Саксония.

Който не иска да е пионка на чичо Дони е общ враг на всички хора! Скоро ще му спретнат компромат на Макрон...ако не започне да слушка!

Schilo

Макрон не е излъгал за мозъчната смърт на НАТО. Не е лъжа и това, че страните са разделени на производитуели и клиенти. НАТО отдавна не е отбранителен съюз, а си е жив пазар.

Изкуствената конфронтация е глупава, но необходима на НАТО, за да оправдава смисъла на съществуването си и да прилапва пари оръжейната индустрия. Ако не бе Русия, врага щеше да е Китай. Ако не е и Китай, щеше да е примерно Зимбабве. ;) И да говорят колко са лоши от Зимбабве и как имали 15 шпиони в Алпите, занимаващи се с убийства. И как правят "Зимбабвичок", за да отравят някакви в Лондон. Да извиняват тези от Зимбабве. ;)

Зимбабвичок не знам дали има, но новичок - да! Колкото и да се мъчите вие-рубладжийските тролове да изопачавате истината и да казвате на бялото-черно, целият свят вижда и знае, че "Царят е гол"!

"Последните коментари на Макрон предизвикаха критиките на лидерите на страните, бивши съюзници на СССР, които се чувстват най-уязвими спрямо руска агресия." Вчера "съюзници" със СССР, днес "съюзници" на НАТО !? Е, никой не обича подобен род "съюзници" и ги жертва при първа възможност. Те какво са очаквали "лидерите" на тези "съюзници" ?

довчерашен руснак, днес ум на европа раздава, в твое лице за да се не объркаш.. гледам, гледам и само путята се вижда, зад тебе наднича.. хахаха

Освен външни врагове, на някои се привиждат и вътрешни. Макрон е обявен за един от тях, ,,рушител на НАТО" и таен съюзник на Путин и Си Дзин пин

Мисля си , ако беше там на срещата не президента Радев, а Плевнелиев каква ли глупост щеше да снесе.

В началото на 21 век Западния свят се изпрява пред проблеми с икономика, работна ръка и тероризъм. Запданите държави трябва да оставят настрана своята имперска политика и да запоюнат да работят за благосъстоянието на народите си. Дрънкането на оръжие прави света просто едно по/несигурно място. Всички знаем от разсекретени документи от времето на Варшавския договор, колко пъти сме били на прага на унищожителна война поради грешки рпи засичане на изстреляни ракети, или грешни преводи на изказвания на някой лидер. В момента света има враг номер едно - застаряващо населени е в Европа и същевременно обедняването им. Защото ние сме си бедни, но западняците и те почнаха да обедняват с бързи темпове. Нека това да е целта, а не дрънкането на оръжия и търсенето под вола на теле.

Това драги с пълна сила важи за приятелите ти от изток, за запада не бери кахър, виж си своите гащи!!!

Първо аз нямам приятели на изток. Моите приятели са ти тук в България. Второ, на всеки средно интелигентен човек, независимо от политическите му убеждения е ясно какво и срещу кого действа НАТО в момента. На всеки средно интелигентен човек му е ясно и, че ако не трябваше да дрънкаме оръжие, можехме вместо да се фукаме, че сме изхарчили милиарди евро за самолети да изхарчим милиарди за инфраструктура, производства или използване на ресурси. Защо например трябва канадци да ни копат златото и да го изнасят, а да не си го копаме ние с държавна фирма - както всъщност действат повечето иначе капиталистически държави

" Русия не е никакъв враг на НАТО. Врагът НАТО са народите на Европа, които отлично знаят, че Русия не е заплаха за запада и никога не е започвала първа война, но lинаги ги е печелила. Китай също не е никакъв противник на НАТО. Народите на Европа при тази сложна икономическа обстановка не искат големи разходи във вонната сфера. Ето това е иiтинската причина за развала на НАТО , чието ръководство се стреми да оправдае високите разходи чрез измислени заплахи от Русия и Китай. Да не говорим за Балтийските държави, Полша и Украйна, които винаги са преувеличавали заплахите от Русия, за да получават пари ,от които 70% крадат..."

Поляците още по соц време си бяха боклуци и за едно шише коняк правеха каквото поискаш - особено жените. :)

Ама какво е това НАТО?

какво друго да е

"Новият рушител".... В годините,гръцката армия стана една от водещите по въоръжение,натовска сила на Балканите.Турската пък,е най-голямата в НАТО,след американската. Е,за какви рушители иде реч?!Ще повярвам на тази теза,когато тези две армии спрат със "закачките"една спрямо друга.Че през 1974 изобщо не беше и закачка.Ще повярвам на НАТО,когато уреди безкрайните спорове между двете"съюзни"Държави. Останалото е бла-бла.

"Канадския президент" Трюдо!!!! Мале, каква безпросветност и простотия журналяшка! Другари журналисти, вие не знаете ли че Джъстин Трюдо е министър председател, а Канада е парламентарна монархия с държавен глава английската кралица, представлявана от губернатор, одобряван от кралица Елизабет Втора, който от своя страна е фактически държавен глава на Канада бе! "Президент" бил, простотия до безкрай!

Китай и Русия били основни заплахи за НАТО!!!Но като погледнете картата се оказва че НАТО настъпва към тези страни?!

отбрана е нападението...

Но ако Русия или Китай действат така , ще е агресия ?

Абе, може да не е мозъчна смърт, а "само" инсулт, съдейки по репликите на полския президент. "Аз искам да го попитам (Макрон) - господин президент, не говорете за мозъка на НАТО", каза полският държавен глава Анджей Дуда. "Нека моля предложите на нас какво да направим ние за да подобрим нашето сътрудничество в НАТО, в Европейският съюз", добави той."

Крайно време е да се направи Европейска армия, която да брани континента, а не там да се занимаваме с разни турци, онгличани, хамериканци, канадци

Обаче, преди да се направи "Европейска армия", да се направи европейска граница, щото иначе не е сигурно колко "европейска" ще е тази "Европейска армия" и колко арабска и негърска.

НАТО отчаяно си търси външен враг, за да продължи идилията с хранилката.

За мозъчна смърт няма основа да е налице такава. Нискоинтелигентните хора никога не развиват мозъчни заболявания поради липса на ОСНОВА.

90%от политиците на срещата мислят като Макрон за НАТО,но ги е страх да си го кажат...