Обявиха Чарлз за крал на Шотландия и Уелс, забраниха на опечалените да оставят играчки

Монархът бе провъзгласен и за суверен на Северна Ирландия, докато ковчегът на кралица Елизабет измина последния си път от Балморал до Единбург

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според тая статия начи чарлз става крал само на шотландия и уелс..... а на англия кой ли ше бъде...

Продавам плюшени мечета за подарък на кралицата. Изгодно!!! За големи количества има отстъпка!

Стига с тези , хората в Карловско ги съсипа стихията,за тяхното нещастие почти нищо не пишете!

Голям цирк. А реално Англия е донесла толкова много смърт в колониите си...

великобритания си се интересува от себеси както би трябвало да е всяка държава - точно затова като дойде политик, който ми обяснява как нещо трябва да се направи заради "европейските приятели" и ми се повдига.

Крал и цар не са равностойни... краля е по низш от царя... цар = цезар = император... краля е княз... висша титла без вселенски характер... учи се по история в училище това...

Те знаят защо забраняват " играчките "

Скоро дано погребваме и кралят! Бахти грозният и безличен тип

Ти християнин ли си???Какви са тези клетви???Или си имал някакви сесксуални амбици към Чрлз и той те е отхвърлил когато беше в България в пловдивсият район????

Не знам в близката ни история , когато е починал някой велик държавник - Българин - дали е имало такова отразяване на наговия живот. Нямам нищо против Кралицата , лека и пръст , хората наистина много са я уважавали , но ние трябва да започнем да гледаме повече нашата къщичка , да спрем да се кланяме на чуждите обичаи и да си изберем най-накрая някой , който да го е грижа за нас и да ни изведе напред...

Последният български политик. които са го погребали с нейните почести е бил Георги Димитров,но тя е била жива,другият е били Георги Аспарухов,но той пък е спортист,и тя пак е била жива.!Да почина и Тодор Живков,и кралицата пак жива.Обаче кралицата почина,мир на праха и,когато избраха Лиз Тарас за министър председател на Англия:((((

Защо не го обявят и за крал на Б-я. Колко му е? Раз и готово, питайте К. Петков и веднага става. Както е тръгнало, иди че ги разбери, кой сват, и кой на булката брат. Защо мълчи за Австралия, Нова Зеландия, Канада, там май нещо не го бръснат, чакаха бабата да се гътне и да се изнижат от UK и ще го направят, дошло е времето.

Австралия. Вчера официално се заклехме в името на новия крал, изпяхме си химна и го провъзгласихме за крал на Австралия. След федералното о Правителство, същото направиха и всички щати на Австралия, един по един. Други въпроси?

Ха ха ха Ти изчакай малко и тогава гледай как Австралия ще стане република. Островите вече стават републики. Ако не вярваш питай Чарлз 3

Австралия ще стане република, ама... Друг път. Не сега.

Само да попитам,кралицата дали нямаше да има още някоя година живот ,ако англичаните не бяха избрали Лиз Трас за министър председател????

Да живее новият крал на Англия!!!А сетих се да попитам-защо в страните наследниците на източната Римска империя титлите на владетелите са били или Цезар или Цар,а наследниците в западната римска Империя са си избрали КРАЛ:)))

История..... Народите от източна Европа с православна религия и начело на църквата патриарх имат главна владетелска титла Цар. Народите с католическа вярва ,начело с папата имат крал. Двете титли са равностойни. В българската история има случай с цар Калоян, които е имал шанс да стане крал, но български народ е трябвало да приема католическата църква. Той е отказал и се е обърнал към Константинопол за искане на титла Цар. ( Втора българска държава)

Католическата църква е гнездо на сатанизма,така че кралетеса сатанисти Не ни сравнявай с тези демони-само юдо-масона Шимон Сакс Кобург Гота е фалшив цар и си е от тях

С примера за Калоян си прав,той не само,че е имал шанс той е и бил ръкоположен за крал!Но се е отказал виждайки кръстоносците .Аз Се сетих да питам за титлата КРАЛ,от там,че тя може е синоним на крадец,на крадец който всичко му е позволено:))))

Кабал-хазарските юдеи,каквито са британското кралско семейство,заедно с американците бомбардираха България и избиха милиони хора по света точно с такива играчки-бомби...Как ги е страх гадовете от собствените им творения...Като знаят какво са правили с другите хора,страх ги е че някой ще им приложи същите трикове... За българите,коментиращи тук и мислещи,че тия боклуци ни мислят за варвари.Тази сатанистка измет,натресена на трона от хазарската мафия е най-долната прослойка и срам за човечеството...Сега кралицата рептил е едно нищо в паралелния свят и никога няма да й бъде позволено да се прероди заради гадостите против човечеството,в които е участвала.Останалите кабал-демони да чакат'наградите си ' от БОГ за вярна служба на сатана...Боклуците са те,гавриха се и се гаврят с човечеството,но БОГ винаги има последната дума...

Ама искаме да кажем че те не знаят де е България и Макдония пък ние сме тръгнали да ги оплакваме тия кръвопийци

За кралското семейство България е една варварска държава която тормози циганите си.Вие тук какво ги оплаквате ...

Да не говорим че тук идваха на море най-големите отрепки,наркомани и социални.

това си е направо гавра с труп.

Аман !!!

Най-малкото с това че е начин на облагодетелстване чрез корупция на монарсите и тяхните познати ...

да забранят царя-император путин

ЩО Е АНГЛИЙСКО ЛИЦЕМЕРИЕ: СТРАНА СЪС СУВЕРЕН МОНАРХ, ДА УЧИ СВЕТА НА ДЕМОКРАЦИЯ (НАРОДОВЛАСТИЕ) Първият човек изобличил лицемерната същност на демокрацията е водачът на германският народ - великият Адолф Хитлер. Една най-варварските империи в човешката история, загуби поредният си “фюрер”. Кралицата преживя унизителният разпад на най-голямата империя в света, но не се извини за зверствата и робството в Индия, Африка и Северна Америка. Докато водачът на Велика Германия беше най-харизматичната личност на своето време и историята, то днес “водачът” на жалка Великобритания е грозникът, тъпанар и местен курвар-смешник “крал Чарлз III” Всеки народ си заслужава своите политици и лидери. “Честито” на британските пъстроцветни маймуни, на руските untermenschen, на американските либерасти и на българските цървули. Вечна слава за Адолф Хитлер, Велика Германия и Велика България!

и путлера е бил цар, но социалистически, и националсоциалистически.

А ти си бил много тъп трол.

Криза е, няма пари за транквилантите

Всичките коментари са много показни за това как този народ български,надявам се не голяма част отхвърлят всичко,не признават и не уважават традицйите на другите народи със също така богата история като българската.А това се получава когато не уважаваш себе си,не уважаваш другите.А и понякога пишат хора,които нямат какво да кажат,само изливат злобата си и безсилието си към света.Институцйите са за това за да се уважават.

Абе зачитаме ама щоо не пишат повечко Макдонските крале,да ги снимат така ида ги ласнат ....щото сме много а... Пол Макартни ,Мак доналдс също е макдонец Ами Макрон и той Макдонец

Не може всяка простотия да се оправдава с традиция простьо.

Абе кога станахме английска колония че непрекъснато ни навирате в очите тия дегенерати.

Никога не е обичала деца.....нито децки играчки.. Децата не плащат данъци и не трупат парички в хазната..ми....това винаги казваше приживе и отпиваше глътка децка плазма..за дълголетие ...

За да разберете що за цвете са англичните ще цитирам Махатма Ганди: Ако чуете, двама кошии са се скарали, бъдете сигурни, че предната вечер им е бил на гости англичанин! АНГЛИЧАНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ИНТРИГАНТИ! След като се оттеглиха, вижте какви граници оставиха между Индия и Пакистан, Израел и Палестина, Руанда и Бурунди и т.н. След тях САМО КОНФЛИКТИ !!!!

Докога ще ни навипате в очите тези търтей.Крадливата империя Англия ложе и да скърби,но останалия свят не.На тези чучела наречени кралско семейство е крайно време да не им се обръща никакво внимание,и "чувствителната"Англия да си свали смъртоносните костеливи ръце поне от немощната шия на Африка. Стига преструвки и демагогия.Аман от криворазбраната цивилизация.

Що за глупост е да се носят плюшени играчки и палят чаени свещи на 96 годишна бабичка. Навремето японците са измислили чаените свещи като мярка за наемането на ГЕША. Докато свещта изгори, гешата е наета, ако искаш повече - палбаш нова свещ и плащаш - "консумацията" не е задължителна - само ако иска момата и без допълнително плащане !!!

Shlevatzi..... Zanimavat tzialata Planeta sas sebe si..

У играчките може да има некой минен сюрприз оставен от републиканци.

Те ако републиканците мислят да борят монархията с играчки бомби, трудно ще получат всенародна подкрепа.

Путин ще им каже накъде сега!

Новина номер 1. :" Най голямата партия ,спечелила изборите през май Шин Фейн не присъства в замъка Хилсбъроу , когато се четеше прокламацията на крал Чарлз III." Вице президента Мишел О'нийл и други високо поставени лидери на партията присъстваха на митинг в Белфаст за жертвите на размириците" . Този крал ще стане свидетел на обединена Ирландия . А, да му е честито!

Пълен позор е за британските дебили, че още играят на крале и кралици.

Странно катафалката е Мерц! Можеше да е ингилизка марка

Ингилизка катафалка няма да издържи 6 часов маршрут

От възкачването на престола на Улиям Завоевателя през 1066 г. до днес - това е непрекъсната традиция на английските монарси, по точно на Уиндзорите В този смисъл разбирам поведението на англичаните , те са на тази вълна по национално-исторически причини. Можете обаче да си спомним и за безжалостното ограбване от името на Короната на доста държави и доста народ. Ако хората на Индия и Пакистан започнат да разказват за робството, зверствата и жестокото експлоатация, цяла Англия ще се изчерви от срам. Да поговорят и от Карибите - кораби с роби, право в Англия - работят, докато са живи. Това е донесла Короната на Англия - благосъстояние, богатства, за размера на които ние нямаме и идея. Тоест, англичаните знаят кое как е, ние обаче къде се бутаме?!?!?!?

Преди 5 години, Австралопитеците обявиха, че ще изчакат Пачата да се гътне, преди да обявят независимост, ей така, от куртоазия! ... Сега да видим!

Никой не им е виновен на шотландците че са лабави войници

ами всъщност не са, това е стратегически съюз, като украйна-русия, краят е ясен.

Dir,защо ни занимавате с тази дърта кукумявка? Превърнах те се на погребална агенция!!!!

Пак по добре от БъГъ дето всички се кланят на Банкянската свиня и му викат шефв шефее

Какво е направила освен да царува дълго

Мимпобеди хитлер не е малко

Ахахаха ... победила Хитлер? ... Ако Чърчъл не беше цункалХуй на Сталин, тази щеше да е отдавна портрет в кенефа на Бъкингамския музей!

Трудно би го победила, при условие, че тогава дори не е била кралица.

Каквото и ти като си блеял дълго.

сега да ти обясним монарх е този който много много е крал, крал е този който по малко е крал и цар е този който малко е крал

Посреща траурния кортеж с освиркване и развят шотландски знамена. Защо ли ?!

Заради битката при Мармиън през 1513 вероятно. Тогава англичаните убиват шотландския крал.

lu4ka

В момента продължава излъчването, аз освиркване не чух и улиците, по които минава кортежът, са пълни с хора.

Струва ми се че е Бентли а не мерседес

Не, Мерцедес Брабус е!

Само каруците на мерцедес стаат за катафалки.

И бентлито е на германците.

на времето англсаксонците хвърляха на Българските деца от самолети играчки писалки с бомби .

lu4ka

Фащ

Защо ковчега не се дърпа от камилата ?

за да си спестят бомбастични изненади... :)

Дайте нещо за Зеленски, че дежурното копейко-птиченце няма да изкара и за солети.

изпълниш един казачок на бул.Ленин

Гледам на живо по BBC от 12. 00 траурния кортеж който прекоси Шотландия от почти 6 милиони шотландци са няколко хиляди проявиха интерес към кортежа. Е това ,ако не е демонстрация на пренебрежение към монархията и индикация за независимост, здраве му кажи.

Ние пък си имаме Тквуций първи мутраген

Киро не се напъвай бе. Където и да отидеш с автобуса те гонят като улична мастия.

Що бе? ... Играчки с бомби не може ли? ... Преди можеше!

https://vm.tiktok.com/ZMNEnbucV/ чарлз отказа да бъде крал

:)

Англия и Русия и Тито през втората световна са против България! Единствения който е искаш да помогне на България е Теодор Рузвелт!

Долна соросоидна лъжа !

По това време теди не е знаел къде е. Камо ли да знае за нас.

Австрийският вестник Exxpress съобщи за смъртта на предполагаемия убиец на Даря Дугина, Наталия Вовк: „През нощта тя беше намерена мъртва в нает апартамент. Със 17 прободни рани по тялото и бележка в ръката“, пише вестник „Експрес“.

интересно, не е ли монархията най-голямата диктатура? другите се сменят, монарсите остават? даже ние още сме си Царство, щото Симеон2 винаги е управлявал?

Тези са смешни, 21-ви век още си играят на крале кралица и разни такива глупости. Само им вижте еатралните униформи... Това не е сериозно! После обясняват как имало култ към личността по време на социализма, а това сега какво е??? Да се кланяш на някакви пуяци...

...

Това е памет към историята-към облеклото което ти казваш,че е пуешко! А това,да помниш историята с паметници ти казват,че е тъпо и за това събаряй паметниците:(((