17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте преди всичко на всички! На всички с мислене на атрофирал костен мозък на октопод, за справка майка му стара не видяхте ли за каква крадлива сган става въпрос(нищо лично ама точно на тея сръбски цигани ли някои ще им смени детето.... майко мила), другото което е тая майка нормално родила, така ли 2 дни това дете не го видя, не го пови, не го смени.... Ана Васко(ама за какво да се учи само), акушерката, която го е изродила, пита ли я някои колко часа е там и колко бебета и майки са и минали през РЪЦЕТЕ. Да пола на бебето е объркан съгласна съм, но когато детето се нуждае от помощ и се задушава в оматана пъпна връв(която прочетете малко), кои по дяволите се интересува от пола, та нали по-важно е да е здраво! Един ден според мен би излезнала доста добра история! Много шум за нищо..... Бай Сандо го заболя че събра цялота рода да черпи за момче - да ама то момиче(нали за момиче няма купон) и цялата рода сега ще се смее. Нямаше да е лошо болницата да хвърли 500-600лв да плати сметката в кръчмата, е да де ама не, болницата предлага ДНК, не искат. Подават оплакване в прокуратурата, да ама там ти казват че трябва ти да си платиш теста и от Асен детето става АСЯ и хайде хоп в къщи! Хора пиша това с призив да бъдем преди всичко ХОРА. Грешки стават, грешки човешки, слава богу не фатална е тази, а със супер happy end! Ценете лекарите и целия медицински персонал, защото в това тежко време те са до нас, а и все пак и те са хора с проблеми и семейства! Поклон пред всички тях! Rules за АГ ВЕСЕЛА! ПОЗДРАВИ!

какво хубаво българско име на бащата САНДО. едва ли са платили и стотинка за данъци и здравни осигуровки, но са получили безплатни медицински грижи.

Да попитам - на това бебе 2 дни не му ли смениха памперса, за 2 дни не го ли измиха поне веднъж??? Или тя, пъпнана връв, 2 дни още стоеше там на масури и имитираше тестиси...

В България всичко се случва! Как може да се допусне тъкава грешка! Да не можеш да различи ш, момче от момиче! Нали пъпната връв се реже! Родителите за по сигорно да си направят изследване това тяхната рожба ли е! За по сигорно!

да съм аз, ще кажа, че съм се объркал ... ама дипломирани медици ???

ДНК тест на бебето ще докаже тяхно ли е. Да го пуснат в две различни лаборатории за по-сигурно.

Безплатно бе, како?

При описаните тук - вярно или не - обстоятелства, правилният ход е обръщането към прокуратурата и бащата го е направил. Прокуратурата разполага с правния апарат за търсене и установяване на истината, включително относно функционирането на болницата.

Ако им бяха казали, че е момиче, пък се окажеше, че имат момче, сигурно още два пъти щяха да празнуват и изобщо нямаше да го коментират.

Айшето родила. Асан седи долу пред родилното и крещи: - Айшееее, на кого мясааааа? А Айшето през прозоереца му отговаря: - Не го познаваааш. От Ихтиман е!

Да не се окаже че майката му е майка а таткото е друг.

булката я е страх да не я изпъдят, че пак е родила момиче и затова е излугала, че е момче вероятно.

Или тия смятат да го връщат щото не им харесва?!

"...от болницата са предложили на семейството да се направи кръвен генетичен тест за доказване на бащинство. Бащата обаче е отказал. Той е подал жалба в прокуратурата." Поради защо бащата не иска генетичен тест?

Защото болницата може да "смацафръца" и генния тест в защита на своето "отговорно" "станала е грешка, извинете".

Но пък бащата отива другаде при желание,което явно липсва.

И затова бащата отива в прокуратурата, която може да разпореди и тест.

Това е медицина на Европейско ниво! Вече сменят пола при раждане. В пълен синхрон с Евроатлантическите ценности..

Разбрахме,че смяната на пола е модерно нещо,обаче още от родилният дом

Щяла да го върне. Тва да не е пакет леща, че да го върнеш на рафта в магазина!

Аз не го разбирам така - да го върне все едно е поръчка по интернет. Съвсем разумно е да се направи ДНК тест (ако ще и в независима лаборатори, а не в болницата) и ако детенцето си е тяхно, да си го гледат спокойни. А ако се окаже сменено, следва да се намери с кое е разменено и всеки родител да си получи своето детенце. Какво лошо илио нередно има тук? А и бащата защо се запъва??? Нито порокурор, нито съд ше предложат нещо различно от ДНК тест, просто защото това е най-умното в случая. Или просто иска да има виновен, че детето е момиче???

Защото иска тест в независима лаборатория.

... от болницата са предложили на семейството да им дадат друго бебе по избор

Болницата, като предлага да се направи генетичен тест, предлага ли да го плати? То бива медицински грешки, ама щом очевидното не виждат, смятайте на каква фантазия лекуват! После върви се довери на лечението им, пък и се сърдят, ако четеш за заболяването си и коментираш.

Човек ще помисли че цял живот са чакали единственото си дете и никога няма да имат друго!

Еми то детето каро порастне - само̀ ще реши дали да е момче или момиче.... Майтапа на страна, докторите са толкова некадърни че..... пъпната връв била ги объркала, алооо къде е пъпа, къде е уя или потката????

Ша да ма извинява тази майка, ама два дена да не разбере, е е момиче...

Каквото и да е детето , от какъвто и произход да е, трябва да се изясни случаят. Дали самата родилка е подала грешна информация, от страх може би, че е родила пак момиче. Или е грешка на израждащия лекар, който лично трябва да установи пола на детето и лично да го впише в документите (лекарят, не акушерките!). Въобще не става дума за преумора или нещо такова - няма да обърка жена си с някой мъж, пък объркал пола на бебето. Глупости.

100% е подменено! Момчетата се продават по- скъпо! Сещате ли се?

всъщност момичето след 14 години ще го продадат за десет бона, а ако е момче, ще трябва да му купят булка за десет бона!

Вече не се знае колко е голяма разликата между момче и момиче

Май в пъпната връв само....

Полът се знае още по време на бременността

Освен ако не си от по-тъмничките като тея и много, много не посещаваш лекар...

Абе ти зарежи. На нас докторът ни викаше, че ще е момиче, щото не се виждали мъжки атрибути на ултразвука. Пък като се роди се оказа, че е момче.

последния ултразвук 2 месеца преди раждането ни казаха, че ще имаме момче. Пък то се роди момиче. И видях бебето веднага, понеже с цезарово сечение го извадиха.

asena minister

Да си правят Днк тест а не да се циганьосват.

Че те са си цигани, ще се циганьосват.

Абе да е живо и здраво бебето, момче, момиче, квото дойде Айде хубав ден!

Ба си проблема.............цяла сутрин национална телевизия ни занимава с тази глупост.

изглежда несхващаш, че проблема не е само в родилното! проблема е повсеместен! българина си гледа работата през пръсти където и да работи!

Да връщат детето там от където е дошло...

Държава от третия свят сме

Да ви се не видят и масурите, да ви се не видят и тестисите... Тия акушерки с гъзъ си ли гледат?

Да. За това никакви раждания в БГ. Тук са напълно способни и родилката и бебето да утрепят от некадърност

разликата между чура и вагина се пак е очевидна па мое да е от новия пол.

На тия паразити все някой им е нарушил комфорта или правата.

Абе човека иска момче. Черпил е, хвалил се че има момче. Сега как ще се прибере и ще каже, че има момиче. Ще го спукат от подигравки.

Самотна майка, помощи… Роми, сър!

Той допълни, че от болницата са предложили на семейството да се направи кръвен генетичен тест за доказване на бащинство. Бащата обаче е отказал. Той е подал жалба в прокуратурата. Интересно.

Сандо Александров от Пловдивско... какво да се очаква....

страх лозе пази. кой знае тоя тест какво ще покаже. пък и някой лев обезщетение изкяри.