17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое каскетско мекере изтри коментарите между 12.25 и 17.50 ч. 26.06.21?

Когато ние сгрешим нас ни обвиняват, а когато те сгрешат ние плащаме. Как да не искат независима прокуратура.Богове сте вие...

Каскета търси подкрепа от колегите си тъй като стола му се клати и сигурно се са състояли няколко производствени банкета и екскурзии за сметка на данъкоплатците.

Чекай ти Гешев да се плаши и да му се клати стола. А то и мъдата на пръча се клатат ама не падат :)

Само търтеи на тази снимка! Лапат мангизите на своите граждани! Гешев ги е събрал за да му чистят авторитета! Пълна гмеж!

На снимката виждаме разни прокурори от балканите, ама наш гешев кво прави там???

Това Защитата на Каскета ли е ? Народа на БЪЛГАРИЯ вече 1,5 години му иска ОСТАВКАТА , той си прави Пикници с Сульо и Пульо и прави Българския народ на нищо ! Време е да се измете Боклука !

Комунягите направиха супер богатите мутри и такива с бели якички ченгета като Рашков! Искат борба с корупцията! Айде ходи да бориш мутрите с десетки охранители, с яки имения и десетки адвокати! Не е лесно…Батето ги подхвана хитро и полека, но те му направиха пуч…Всички сега вият, а всъщност България беше тръгнала добре икономически и полека се изтъквахме от кървавите лапи на комунисти и ченгета, но Мунчо ни прецака..

Иначе герберите мълчат за връзката между Пеевски и Гешев…от 2014 си имат история… ама вие гербери май си затваряте очите а??

Ми кво - точно са се изразили. Политическият натиск е недопустим, но корупционният натиск (корупцията) и сливането на рплокуратурата с организираната престъпност - това моооже! Щото и те чекмеджета пълнят! И после - какъв натиск бе?! Главният прокурор сам се натиска на премиера и му вика "Шефе". Значи те сами се натискат да бъдат зависими от политиците! Щото и те чекмеджета пълнят! Който не ми вярва - да пита Цацаров, Гешев и Франтишек! Всички ще ви кажат - прокуратурата е независима, щото от нея нищо не зависи! Зависи само от дашността на клиентурата!

Жалки сте, каскети. Дойде и вашето време

Гешев, погвай комунделите, че те само от бой разбират.

И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКЕ ИБРИКЧИИ И ПРЕДАТЕЛИ, ЖАЛКИ И СМЕШНИ ДОНОСНИЦИ МЯСТОТО КЪДЕ Е БЕ АХМЕД

Божков срещу прокуратурата , 1 на 1 !!! Очаква се ръжков имотния крал , да ги изчегърта всичките балкански прокуратури

Но товя не важи за Борисовата .Каскета се чуди и той като шефа си ,на чие рамо да реве.Тия прокурори знаят ли техния колега т.н.КАСКЕТ,какви ги върши или по-скоро какви не ги върши в България.

Много главни прокурори са се събрали от малко държави.Трябвало е само един да попита Гешев защо упорито пазеше пеевски от делото по КТБ и семинара да рухне!

Кешев и там ли е ходил да се оплаква,?

хахаха

Мафията винаги се подържа.

Явно и в другите балкански страни мафията си има прокуратура, защото не мога по никакъв начин да си обясня как сериозни хора, прокурори, ще седнат на една маса с един престъпник назначен ( избран ) от само 20 човека, всеки от които са политически назначения. Гешев е престъпник и мястото му ако не е в затвора поне не може да бъде главен прокурор, защото тогава трябва да си припомним думите на Кокинов от тоалетната на Борисов - " ... ами шефе ти сам си го назначи ..."

гл прокурор на Ердоган обменя каскета опит...аферииим,машалааа ефенди гешефт..дпс е с вас

от голямата снимка плачат за “изчегъртване”!

Ейй подлого боковска, кво мрънкаш, отиваш си Спокойно. Още малко и си отиваш с откраднатите бг пари и ще си живееш живота.

Политическият натиск срещу НЕЗАВИСИМОСТТА на прокуратурата е недопустим ЙЕС! Срещу НЕЗАВИСИМАТА прокуратура. Когато ПОЛИТИК / ББ Си ИЗБИРА гл. прокурори //Кокинов към ББ: " Не се подсмихвай, ТИ си го избра / за Цацаров //, прокуратурата се превръща в БУХАЛКА на ПОЛИТИКА/ББ. САМО Господ бил над Каскета :) ... НЕ натиск, а УВОЛНЕНИЕ и СЪД за ПОЛИТИКА/ББ и МАШАТА МУ - ГЛ. ПРОКУРОР!

Ама и намесата в вътрешните ни работи е недопустима, БЪЛГАРИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА ДЪРЖАВА, АКО НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ГЛАСУВАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ДА СЕ СПРЕ ТАЯ СВРЪХ НИЩОНЕПРАВЕЩА ПО СЪЩЕСТВО ПРОКУРАТУРА ТО ТОВА ЩЕ СИ БЪДЕ ИЗЦЯЛО НАША РАБОТА ,ТОЧКА.

С БЯЛОТО САКО НА СНИМКАТА НА ПЪРВА РЕДИЦА ?

ГОТИНА МАДАМА !

Статуквото ще вади вода от десет кладенци, ще обвинява руски шпиони само и само да получи подкрепа от запада.

Какво прави Рашков, защо не действува? Защо не им прати ДАНС на всички тези прокурори (докато са още на българска територия), да им конфискува компютрите, мобилните телефони и часовниците? За да не могат да се занимават със "законосъобразна корупция" и "шпионство".

Мая Изкукалата прибра едни пари, тЕх вече ги нЕма, а заданието още стои нерешено!

Всички около Гешев, заедно с него трябва да си подадат оставките.

Щом ти казваш - веднага!

И по средата най-независимият от всички, особено много независим от Борисов - наш гл.пр. Гешев!

А?