17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 сърдечни операции на 49 - от здравословен живот ще да е ... ама после лекарят виновен, нали - той бута цигарите, пиенето и сланината в устата , нали ... кой ми ср* в гащите ...

Ама е пукнал от ваксата все пак!

Защо не отидоха да набият германския работодател.

говореше за промени в здравеопазването. Но до сега няма и най-малката индикация за това, напротив - става по-зле. А лекарите от най-хуманната професия я превърнаха в най-антихуманната! Едно време майка ми ми разказваше, че при грип участъковите лекари са обикаляли болните. Сега те лекуват или на врата на кабинета, или по телефона. Това не е медицина, а търгашество със здравето на хората!

Аз след 200г гроздова знам всичко по всички теми. И се боксирам. В Бегето е така, стойте си у Германия

И аз гледах записа имаше провокация от Чикаго , но доктора пръв го боксира (може би по инерция):):) Би трябвало прокуратурата да се самосезира и повдигне обвинение и на доктора/ Роки ! Защо още не сме чули , за някой от многото цигани биячи на доктори , е влезнал в затвора???

Пробвай да ме нападнеш и след това обяснява защо си влязъл в болница. Ама да ти кажа пред абсолютно всеки съд ти ще си виновния. Пък аз ще съм се защитавал.

Положението В Италия е трагично заради ваксините ! https://rumble.com/vspfcd-italy-first-domino-falls-health-service-collapse.html

проба

Ако е подписал Информирано съгласие, преди да бъде ваксиниран - значи е знаел, за какво става въпрос. Ако го е подписал без да се осведоми - това не е проблем на лекаря. Ако го е подписал, само за да му ударят ваксината за да можеда работи - това пак не е проблем на лекаря. Чикагото може да се прави на интересен колкото иска. По-скоро искат да изцоцат някой лев за него и вдовицата.

Не е лошо да си наясно, че информирано съглссие не се подписва от месеци при ваксинация срещу Ковид. Който факт обезсмисля поста ти...

На всеки ваксиниран лекарят пуска амбулаторен лист, на който болният се подписва.

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястот на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б... След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

не знаях че от партиата на киро ще гонят китайците ? къде го прочете това ?

Тоя бута масло от време оно...

Хахаха хаха хахаха

Ако искаш да работиш, трябва да си ваксиниран. Ако не, ровиш в кофите, и мреш в кофите. В белите държави е така. Само тук пасмината на 2 ракии стават молекулярни биолози с по 3 нобелови награди по медицина. Никой не ви кара насила да се ваксинирате, но има правила, и те трябва да се спазват, и на запад се спазват. Ако искаш да караш багер в Германия, трябва да си ваксиниран, ако не ти харесва, идваш и караш багер в БГ.

Вируса не спира и при бустер доза, медицински е безмислено да има такова изискване....

Ебати наглите боклуци !!!!!! От записа се вижда и чува как доктора пръв напада и удря обвиняемия!!!! Бил имал прякор и бил лежал, едай да неказваме истината тогава???? Поредния умрял от ваксина, но место да се търси отговорност от истинските виновници, се правят на отрепани!!!!пумиярска държава с лекари убийци на това се превърнахме!!!

Много прости хора като теб има по тея земи, затова държавата е помиярска. Като измрете и нещата ще се оправят.

Ти ше си преди нас със сигурност!

Ако беше карал ковид, едва ли щеше да е по- добре, Бог да прости човека

викаш добре, че умрял от ваксинта, а??? Ами що направо не ви застрелват ваксърите-експериментатори??? Няма да настивате повече.

и как разбра че е от ваксината ... или просто защото е най-лесно и "умно" ...

В днешно време всички умират или от Ковид, или от ваксина. Егати цирка.

Не знам, ама прякор "Чикагото" звучи мега просташки

На мен ми звучи като че човека е ходил на гурбет в Чикаго !

А за престъпника лекар убил пациент с т. нар. ваксина. Човекът е с 5 операции на сърцето. И без да си лекар е ясно, че е опасно и противопоказно с оглед на доказаните и звестни странични ефекти, но алчния “ лекар”, който е срам за съсловието без да му пука му набива субстанцията, защото трябва да гушне едни кинти, които им плащат за всеки евтанаЗиран.

Е, ако не беше го ваксинирал, другият щеше да го пребие. Щот няма как да кара багера

Лекара, за 10 лв го приключил

Хм, а Чикагот като наркотрафикант колко ли е убил? Колко ли дечица, които така пламенно защитава от норвежци са пробвали негова стока?

И колко? Дали са повече отколкото някой който продава алкохол и цигари е убил?

причинил смърта на пациента си поради некомпртентност. Сега е редно да се обвини и лекаря станал причина за смърта на пациента, защото се е полакомил за "хонорара" и е ваксинирал човека без да държи сметка като лекар за придружаващите го сърдечни заболявания и дори не го е прдупредил за риска!

Ама първо ще намериш доказателства за това че лекарят е виновен. След това ще намериш доказателства, че именно ваксината го е убила. Пък ако не намериш-отиваш на съд за клевета. Става ли така?

Или да? И децата знаят, че тези ваксини могат и предизвикват перикардити, миокардити, тромби, автоимунни забоявания. Какъв изверг трябва да си, за да инжектираш с такъв бъркоч човек с 5 сърдечни операции. Съд за изрода!

Ама явно ти си идиот дето не прави разлика между могат да причинят и причиняването. Което са две различни неща. Та както казах съгласен ли си да излезеш публично и ако не можеш да докажеш твърдението си да бъдеш осъден?

Ваксинацията подобрява ерекцията! Убедете се сами!!

Новият ти приятел те излъга, че е ваксиниран, нали?

Навални бил забременял в затвора.

Чикагото и той, ама пометнал след гавра в Белене. Сега има надежда отново да забременее

Ей сега повярвах на цялата скалъпена история. Значи работиш в Германия, където здравеопазването е доста по-добро, казва ти работодателя че трябва да се ваксинираш. И ти моля ти се се вдигаш от Германия, плащаш за целия път и идваш да се ваксинираш специално в България, при селския лекар. Вместо да си се ваксинираш в Германия, където ваксинирането и ваксините също са безплатни. И видиш ли, опечалената жена се обръща специално към селския бабаит, подреждат една етажерка телефончета за да снимат и отиват тихо и кротко да задават въпроси. Ама то случайно селския бабаит се нахвърлил да бие лекаря ама не го бил планирал предварително. Да разбира се-изключително правдоподобна история. Между другото, гледам долу няколко коментаторчета много интересни-да знаете момчета ще събарят Айфеловата кула, искате ли да ви продам малко части от нея много скъп още вървят след това. Като гледам на какво вярвате, да знаете че страхотен бизнес ще завъртим.

Те са безплатни и можеш да се ваксинираш при едно условие ... и то е че работиш ЛЕГАЛНО там т.е. си внасяш здравни и т.н. Хубаво е да помислите и в/у този вариант защото масово българина работи в сивата икономика , дори и в другите държави.

Povecheto bulgari sa taka.

Не мога да го побера - аз все съм си мислил че антиваксърите са изтънчени интелектуалци четящи поезия и слушащи класическа музика..

"Антиваксъри"? Сериозно ли? Това ли е ваксина? А тия набодените какво слушат? Чалга? Или и те класика? Дебили...

Къф е тоя оръфляк бе?!

Демек ваксинирали тоя чичка, а като страничен ефект умрел работодателя му в Германия . От написаното това се разбира.

Този мазен чичо с дебилен прякор май ще си намери мъжа в затвора.

и за лекаря, и за съдения. Абе, кой раздели семействата и кара човек с 5 сърдечни операции да работи като багерист? Кой направи това зло в Родината ми, а?

Чакат го в затвора да го поступат.

Лекувайте се с билки , яжте по-малко месо и млечни продукти . Движете се на чист въздух .

Докторът не е отговорен за смъртта на човека защото е направил това, за което този човек е отишъл при него - да се ваксинира за да продължи работата си в Германия. Не знам дали това е ситуацията навсякъде, но където живея аз докторите не се занимават с ваксиниране, най-вече сестрите и фармацефтите. Няма лошо човек да се консултира с лекаря си, но лекарите не носят отговорност за това какво ще ни се случи след ваксинирането. И специално за този случай в русенско село, беше трудно да се определи кой кого бие, докторът да беше извикал полиция, а не да се опитва да вземе телефона, тъпо беше.

Хм, бил Германия, работодателят го предупредил(=> здравният му статус е бил ОК), но решил да го направи у нас. Чикагото и той от Германия: от нарко към борец за правдини. Буля не казва с какво е зобила 12 дни, докато е посинявал, но го дава с телефона оператор към режисьора, където търсят "табло с характеристика на ваксините" и се хабят в невъзможни реконструкции на протекли разговори. Това си направо сюжет за "сага" за феновете на кьопеците Копейкин, Мангъра, Ноле, илюминатите, рептилите и не на последно място "весьолые картинки"

Човекът е бил с байпас и цели пет сърдечни операции. Горкият, могъл е да се спомине и от един аспирин. А и без него... Нито докторите, нито ваксините могат винаги и всеки да спасят.

Само че са изисквали от него да се ваксинира. Което е най-лошото в цялата история, защото не е единственият случай на такъв тормоз. Хора принуждават други хора да изискват от трети хора да си рискуват здравето (защото всеки такъв продукт малко или много натоварва организма) заради някое центче отгоре...

Приберете това Говедо обратно в затвора. Аман от този наркоман и наркодилър!

Темидо, килията е отворена и го чака. За дълго. Стига сте се лигавели.

работодателат му му казал ....... и се прибрал от германия в родното си село за да се имунизира!?? стига бе, да не би в германия да е забранено да се имунизираш??

Не оставяйте свидетели...

Янсен и най-скапаната ваксина и си я слагат такива които не им се слага втора доза, като цяло безотговорни хора. Правилният начин е да се подаде жалба и да се ннаправи медицински одит, друго то е подсъдно. Този лекар ако работеше в някое германско село щеше да взима пет пъти повече пари, а той работи на място нископлатен, бит и в провинцията.

Не признава вече Янсен без мРНК като последваща доза.. не вярвам човекът да е избрал Янсен

кой носи отговорност според ПП, Пикли и Пикльовци с жълто около устата?! още мама им пере мръсните гащи изцапани със семенната течност на Премиера, нямат си и идея от Живота, но за сметка на това, водят Майка България към Национална криза от Нечувани пропорции!

Очевидно е умрял от страх.

Или от алкохол, цигари и боклучава храна, както почти всеки българин.

Това не е редно да се оневиняват лекарите, за това, че не информират пациентите с тези експериментални течности. Не казвам, че.лекарите трябва да бъдат бити. Трябва да информират. А вдовицата вместо да снима, да беше завела дело. Тогава можеше да има и други опечалени да решат да водят битка за справедливост. Защото това също е безинформираност, какво има в тези течности и какви са страничните реакции. На опаковките на ваксините за бебета, тези неща ги пиши!

Какво информиране, това е силно рисков пациент и трябва обстоен преглед и становище на длъжностно лице. Не може ей така селския фелдшер Груйо да боде както, когото и където му падне.

Прав си, този случай е такъв. Но е трябвало да го информира, че трябва изследвания и прегледи от специалисти. Грешката е на лекаря, който явно е поредния медецински чиновник а не лекар или фелдшер...

Продължавайте да слушате Копейкин и Мангърчо. Копейкин е ваксиниран с три дози. Мангърчо като беше болен от ковид се водеше на лечение в Пирогов , а си лежеше вкъщи и се лекуваше с най-скъпите вносни лекарства, до които вие, простолюдие, няма да имате никога досег. Идиоти сте!

А ти продължавай да слушкаш симидчията, кукунчев и кътърджиев. Наесен ще се преброим.

Ами да, самият Мангъров каза, че 100% от населението ще се зарази в даден момент. Ваш ред е. Нашият мина, изчакахме 9 месеца, поставихме си ваксини и сме ок. Вас няма да ви мисля, вие сте просто траш на земята, само ядете и серете, вие самите не знаете за какво съществувате. Нека се очисти Земята малко от боклука.

Именно, Вас Ви чистят, овчички за стадото има предостатъчно.

Умира няколко дена след инжекцията, а не - по време на инжекцията. Значи причината не е в инжекцията.

Налюскал се е с ракия и се е наплющял с пръжки и после, ох ваксината. Мангали, какво да ги правиш. Неграмотна работа.

И ковид заразения не умира в момента на заразяването, а след няколко дни. Значи не е умрял от ковид. Или поне според твоята логика

Да лекаря дето е утрепал човека е жертва. Бахти държавата.

Всички мангъровци добре да помислят, защото е въпрос на време да се разболеят и да попаднат в отделенията по Ковид. Тогава ще спрат да пишат глупости. И ще се молят , и лекари ще търсят, и ръце ще целуват...още малко остава.

Побойника с обвинение а убиеца повече няма да прави така.

Трудно ми е да повярвам, но ето, чета коментарите и виждам, че много българи подкрепят вместо един образован млад човек, жертвал се да остане на село и да лекува, един наркотрафикант и изпечен мошеник като Чикагото - съден и осъждан, който внася и продава на децата ви наркотици. Прост народ! Прост, много прост народ!

Д-р Менгеле също е бил млад и образован човек, избрал да остане на село, т.е. в концентрационния лагер.

На някои от изследванията и проучванията на Д-р Менгеле се крепят много принципи в днешната медицина, които спасяват човешки животи. Но какво общо има тук един селски лекар с това? Разбирам, че искате да ви баят ходжи, вместо да ви лекуват лекари, когато сте болни. Ами добре, нека е така.

Аха, заповядай да те ваксинирам с машинно масло. Никой не го е правил, ще подсилим знанията на класическата медицина, а според някои проучвания може да помогне срещу кови.

Първо си инжектирай мозък, защото си нямаш, после останалите работи.

Дааа, да слагаме тогава всяка година венцѝ пред паметника на Доктор Менгеле! Хвала на такива лекари казваш, а?

Проблема не е в този лекар. Той е следствието на проблемите, които политиците пораждат. Той е следствие на това, че ние в никакъв случай не показваме на политиците, че не искаме докторите да ни третират като добитък, а просто да ни лекуват. Нима мислите че, слет този случай някой спечели. И починалия и доктора и чиксгото са губещи. Както и щялото ни общество.

Следващия път отиди да видиш как ги водят по вечери, по обяди, по круизи и как се изписват лекарства, само защото ще напълни гушата или ще отиде ма почивка. Изкарай си това, чието място е на раменете ти изпод опашната кост. Казвам ти като млад, образован и човек с възможности, който се е отказал от професията си заради такива пишман специалисти. Половината здравна система е бардак.

Чикаго или Сан Франциско, в затвора за солидно време и една солена глоба с няколко нули.

Когато беззаконието се превърне в закон, съпротивата се превръща в задължение! щом едни имат право безнаказано да убиват, то други имат дълга да ги накажат!!

На този олигофрен да не би да му викат Чикагото, защото е някакъв неуспял емигрант

Аз не я вярвям тая работа. Всички антиваксъри са толкова хрисими и интелигентни хора.

всички видимо здрави се ваксинират по презумпция за поносим риск. за болните е и тяхна отговорност да се грижат за здравето си. в Германия дали е бил болен?

Колко ли още хора ще измрът от тия отрови, докато стадото се усети че го евтанизират демократично.

всъщност е недемократично. Света отдавна живее под диктатурата на ФЕД - поне от 1913г.