Обвиниха шефката на Митническо бюро Севлиево за вземане на "такса спокойствие"

Костадинова предупредила и продавач-консултант да избегне наказателно преследване

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха шефката на Митническо бюро Севлиево за вземане на "такса спокойствие" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малее 10г ги е рекетирала..мърша

Солунската митница я нЕма ама митничарето НЕЕЕ.

мое и продам краставци за панделата

Симо, който лъже и краде, го издигат за лидер на БСП. Симо, кой краде от партийната каса .

Щом ГЕРБ са на власт , яко е краденето и никой не му пука ! Скоро Данчето ще я пуснат и ще кажат че , е грешка и я връщат на работа да лапа още ! Кой от ГЕРБ са го Осъдили ? Освобождават го , пращат го в Отпуск и го слагат на друго място !

Ама тя циганка ли е??

Това, че прибират корумпетата рекетьори е похвално и заслужава адмирации, но много странен начин за определяне на гаранция се набива на очи. Значи за 24 000 лв гаранцията е 100 000 лв, за препиране на 700 000 лв гаранцията е 20 000 лв и я събират дружно цялото бсп, а за убийството на дете от резняк гаранцията е 10 000 лв като не е задължително да я дава.

Курец прибират, Павеле! Идват избори и няколко бушончета се жертват в името на ПиАра. Или даже не се жертват, ами е сделчица, че сега ние теб, а утре тихо-мълком ще се окажеш невинна и на друго топло местенце.

Ем то ГЕРп ве, който си плати - клати.

Предвид влошеното здраве на Костадинова наблюдаващият делото прокурор й е определил мярка за неотклонение - "Парична гаранция" в размер на 100 000 лева. Кога я арестуваха, кога се разболя, че и здравето и се влоши ?

Е то иванчевата как забременя набързо при положение, че десет години е правила какво ли не без ефект?

Хахахаха, забременяла! Абе тролчетата бива ли да сте толкоз тъпи, че да се опитвате да пробутвате "информация" от поредния жълт сайт като реални факти, и да си мислите, че няма незабавно да лъснете от коя сбирщина лекета сте!

Ще се лекува при братя Галеви ...

Лесица в курника.

А Пловдив, кога?

Кой колкото повече е крал по болен е. Сигурно е някаква карма. Господ ги наказва за лошотията.

Работил съм оперативно в системата. Левче под масата не съм взел. За това ме нарочиха, че не изпълнявам поръчки. Поне спя в нас спокойно. Някой спят на бул. "Г. М. Димитров".

Как да няма изненадани? Цели 100К гаранция. Това не е правилно.

Публична тайна от много години е какви ги вършат в това митническо бюро. Едва ли някой в Севлиево е изненадан. Никой. "Събират се и доказателства за извършени престъпления и от други лица." Ами да проверят и съпруга и: "крупен бизнесмен в града"....................и бивш някъде си комсомолски деец.........

И тая е болна. Всеки болен - престъпник. Оставам с впечатление, че по болниците се лекуват само хайдуци. По добре да се закрият а хайдуците да се лекуват как щат.

Епа бълзо сте я разкрили-10г.

Ухаа, този прокурор много зъл ...