17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много интересно как са доказали че сертификата е фалшив? Много ваксани озобщо нямат антитела? Лекаря да съди държавата!

Сега всеки смъртен случай на ваксиниран ще се оправдава с фалшив сертификат.

сега да му пукнат кофата. и за него и за подобните му. пък ако свидетелства за разкриване на други участници в същата, схема може и да отърве пандиза. ако няма умрели от ковид заразени от тези на които е дал фалшивите сертификати. "- Медицински лица поставящи "кухи" ваксини губят правото да упражняват професията за период от време в леките единични случаи, напр. действали под заплаха, до окончателно отнемане на лиценза и съд за престъпления по служба, както и престъпления срещу общественото здраве, тероризъм и масово убийство" пък някъв отдолу е сигурен че ще осъди държавата!

Естествено, че ще осъди гешефтурата. Както винаги. А иначе аз се прекланям пред него.

прекланяш се пред служебно лице приело подкуп за да извърши измама възползвайки се от служебното си положение. боклук си като корумпето и съучастниците му.

Прекланям се пред всеки, който сере на помиярски мерки! Те не трябва да съществуват!

Какво цъкате минуси, мърши мръсни? Мерки не трябва да има и слабите трябва да умират!

Много искам да ме хванете за фалшивия сертификат. Имам си убождане от игла. Имам си влята течност. Ха докажете че не е ваксината написана на сертификата.

Пука им на тях, че чак да те хващат. Гъташ се, копат те и все тая.

Ти явно си от дебилите, нали има изследвания които показват наличност на ваксина...къде ви раждат такива плиткоумни

Няма как да се установи, мършо слаба! Самите престилки го казват - хаахаххаах

И да цъкате минуси все тая! Аз съм прав!

Ехо, отворко, днес колега ми сподели за трима от твоята порода. С фалшиви сертификати и на командно дишане сега. Трима приятели, за които той страда. И на мен ми е мъчно. Чисто човешки. Дано оцелеят. Ако не всички поне един от тях, за да разкаже на такива като теб.

Та така.

Нищо не разбрах - нали цифровите сертификати се издават само от his.bg - как на този човек му го издава личния лекар? И как установиха, че е фалшив, освен ако един от тях не признае - няма такова изследване, което да доказва дали имаш или не ваксина (или аз не знам за такова поне). Само да не стане пак така, че лекаря после да осъди държавата за нанесени вреди........

Гаранция че ще осъди държавата този лекар. Стига на де го притиснат с нещо друго от типа признай за септификата иначе ще обявим че си продавал опиати на наркомани и си им издавал зелени рецепти. Винаги така става при нашата полиция. Признаи си щото идея си нямаш как ще намерим кокайн в апартамента ти.

Е те така "ваксинираните" се заразяват. И после папагалите повтарят тъпотии.

и аз искам фалшив сертификат

Келеш

кой е Й. В?

Гешефтурата ще плаща обещетения. А иначе браво на лекара! Върху мерките трябва да се дефекира!

този доктор е Светец! Спасил е човек от фалшива ваксина, стрес и риск от съпътстващи псоледици

Този баш си е обикновен измамник.