Обвиниха Борис Джонсън в сексуално посегателство

Журналистка твърди, че британският премиер я опипал под маста през 1999 година, когато бил редактор на списание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЛАСИКА!

Ама разбира се, тооооочно сега се сетила! Айде няма нужда.

Има много английски парламентаристи, които като българските си колеги, търсят под вола теле (на тях, като че ли това им е основната работа в парламента). И в двата случая, не тези народни избиратели не им пука (иначе казано, през оная работа), това какво иска народа! Айде лек ден.

Спрете се де! Номерът с изнасилванията и сексуалния тормоз вече се изтърка! Измислете нещо ново!

Сорос,Блеър..търсят да закопаят Тръмп за да блокират резултата от референдума . Искат да оставят Англия в лапите на ЕС въпреки волята на англичаните. Измислят се причини за да се дълбае под образа на несъгласните със Соросоидите и подобните им. Сорос е основен официален спонсор на АнтиБрекзит. Сорос е официален спонсор и на Демократите в САЩ и анти Тръмп.

При нас ачик ачик за далавера никой не може да закачи властващите а по ''демокрациите'' за спомени от далечно минало се вдига врява до небето...

Борис Джонсън се е запънал да извади UK от ЕС. Въпреки всичко и въпреки всички. Както се вижда парламента го спъваше на вспка крачка. Всички либерални медии са срещу него. ЕС-бюрокрацията също е срещу него. Но нашия се е запънал и не се отказва. Следва обвинение за сексуален тормоз от някоя леля, която много удобно сега се е сетила, че той я "попипал колко е часа". Ако и това не стане, не бих се учудил и ако го очистят.

е,туй вече е прекалено.......то че тоя е карикатура и действа като пълен чобан - едно на ръка...... но опитите да го бутнат вече клонят към извращение с тия претоплени манджи - оня ден , обвинение в корупция ( или клиентелизъм по-скоро , покровителство ) от времето му като кмет на Лондон , преди 6-7 години поне , сега - нещо абсолютно недоказуемо отпреди ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ. Очаквам обвинение в педофилия отпреди 30 години и че бесил котки като дете......

На фона на всички тези обвинения в цял свят, как да си обясним че мъжете ставали все по- импотентни и затова ни трябват нови граждани та да ,,подмладят,, народите? Нещо не ми се вързва...

idio

мачкай БоДжо!

Тая ''журналистка'' явно иска да си върне младините че нещо вече никой не я базари за опипване...След като се слага това вече омръзнало ''сексуално посегателство''на застарели лелки със спомени от миналия век логично е да се разбере че просто играят за пари и власт ''опозиционерите''...Когато няма логични контрапунктове влиза в действие фантасмагорията..

Да го съди!Започнал а не довършил!.....

Сега и нас като почната да ни обвиняват, че "цом..ме женките" в училише :)

и там не са особено морални

Като гледам как стана модерно вече всички да са жертви на сексуални посегателства и да подават жалби ми хрумна, абе що не се съберем и ние да спретнем едно дело за такова? Управляващите ни онождат цял преход, а ние си мълчим сякаш ни харесва? Я да спретнем един групов иск.

Е, явно остана само един начин, по който левите действат винаги - трябва да го очистят.

Либералните лъжи се изтъркаха.

Вдигна ми се в очите този пухльо! Бил мъж все пак! Давай, Борис, изведи своя народ в обетованата земя, където няма ЕС. С едно опипване вече няма да направиш история, за да останеш в нея, трябва да натаковаш евробюрократите!

варианти да го махнат....

Бил е редактор, бил е кмет, бил е министър, отдавна е министър председател... и чак когато забърка поредната каша се сетиха че e виден корупционер и насилник;)

Не одобрявам Джонсън, но тази история със сексуалното посегателство е пълна простотия, при това поредната. Напоследък куцо и сакато, в повечето случаи застаряващи патици от женски пол, започна да се сеща, че някой му бил посегнал сексуално преди 15, 20, 23 години. Тоя свят съвсем се изврати.

Преди време гледах интервю с някакъв лорд от Камарата на лордовете, толкова възрастен, че май помнеше още ВСВ. Каза буквално, че с Брекзит Великобритания предава Европа, като я оставя в ръцете на германците. Май английският елит не иска по никакъв начин да излезе от ЕС. Пука им за обикновените хора, които губят бизнеса си заради ЕС. След лорда показаха един обикновен рибар, който се жалваше, че заради квотите са им изплатили лодките и са ги оставили на улицата, защото вече не можели да практикуват занаята си. ЕС е нож с две остриета. Кой прав, кой крив - ще разберем след 100 години. А тия обвинения са също толкова смехотворни, колкото кибератаките от Русия и Китай.

Дали е истина или не тази новина, но като цяло Борис Джонсън събужда присмех, съжаление и усещане за слабост в политиката. И това се случва в добрата стара Англия? Доскоро никой не е и предполагал, че това би било възможно...

Кой кого е опипал под масата ще остане тайна.

"...Обвиниха Борис Джонсън в сексуално посегателство..." Най вече срещу собствения си народ и демокрацията!

LANI BABA PRADNALA, SEGA I ZAMERISA!

А преди пет години една мацка в маршрутката залитна и седна в скута ми и ме опипа при ставането, дали да я съдя?

Корбин бил готов... Само дето Корбин не вдява, че ако не е Борис Джонсън, британците най-вероятно ще предпочетат Найджъл Фараж пред която и да е лейбъристка евромастия.

Малиииии, дано някоя от моите съученички не разбере че съм богат и известен вече, че как ги цомбех в училище!

Бил я опипал преди 20 години. И сега се сеща. Приятно й да се сети или ще иска пари? Егати новината.

И как се доказва опипване под масата случило се преди 10 години?

*20 години. Което е още по-тъпо за обвинението.

Не 10 а 20, ама за тия от сериала косте не е проблем.

Бошкеее... Аз пък през 1982 зяпах под полата на другарката по английски...

Ами приготви си 250 000 евро... и чакай!

Не че съм му фен на тоя клоун (освен за комедията, разбира се), но феминистките пак се проявиха в типичния си стил. Преди 10 години я опипал, ама никой друг не бил видял. Явно по тично феминистки и според практиката на това съсловие тази е очаквала животът на Джонсън незабавно да рухне, пък той да си доказва после колкото си иска има ли изобщо сестра. Много добре, че са я отрязали, ама на мястото на Джонсън незабавно щях да заведа дело за клевета. Женската практика с фалшивите обвинения в "посегателство" и "неподходящо поведение" с цел извличане на лична изгода е крайно време да се прекрати.

Голям шок е за тази женица, през 1999 г. някой я е барнал (ако въобще това се е случило). Мърсните евроЛиперасти в името да държът в кочината Великобритания ще изкарават още гадости. Няма ден в който да не пускат гадости по адрес на Джонсън и Тръмп, обаче Ангела Меркел или Макрон или Юнкер са свтци. Гениколожката - преписвачка Урсула фон ден Лайн също е светица, както и нашата Кристалина или Мария Мабриел. Те са готини ....

Тая не чете ли новини как в последно време все повече подобни обвинения падст в съда?

lu4ka

Еееее, Корбин вече се оля! В желанието си да стане премиер, е готов на всякаква низост.

светът се ръководи от клоуни

След като е така точна с годината на опипването, защо не каже къде точно я опипал.

През 1999 г. Какъв ужас и травма е било за женицата, та чак сега да си спомни.. Толкова години да чакаш насилникът да забогатее и стане известен! Милата, горката! Mee too!

Тия почнаха да се оливат вече. Да очкаваме ли скоро някоя фуста да разкрие, че еди кой си я бил шляпнал за гъза в 5-и клас!

Ама сериозно, цомбил си момичетата?! Само стани богат и ще видиш ти, гаден насилник!