Обвиниха Борис Джонсън, че бяга от отговорност за високата смъртност в домовете за възрастни

Около 20 000 обитатели на места за социални грижи в Обединеното кралство са починали от COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако англичаните имат още държава ще го вкарат в затвора този ненормалник, който пледираше за "колективен имунитет". Резултата -40-50 000 трупа. В момента французите разследват премиера си за подобни "подвизи".

В такива домове набутват стари хора дето не могат да се оправят сами. Тук от такъв се оплакваше омбудсмана преди ковида, че са умрели 24 човека за година. А там са настанени 57 човека, от 60 места. Макар и спорно защото се заместват, някъде 42% са умрели за година. Тези в старческите домове и настинка може да ги утрепа. И вероятно голямата част броени тук, не са умрели от ковида.

Поредния специалист по вируси ли си? У нас има 6 милиона такива специалисти

Очевидно можеш да смяташ проценти, но също очевидно е, че нищо не разбираш от статистика. 24 е 42% от 57, но в дома за цялата година са живели общо 81 човека. Един умира - друг идва, но е НОВА БРОЙКА, което значи, че към сега живите 57 трябва да се прибавят и починалите 24 - те също са живяли там, нали?! Като сметнеш уравнението при новите данни процентът е 29, 63, а този процент не е чак толкова по-висок от средния за Европа - 24%. Старите хора умират. Не ме обвинявайте в нехуманност - аз самият съм на финалната права от живота. Казвам ВИ, че това е съвсем нормално. Още повече, че в края на живота си, мнозина страдат от неизлечими болести и животът за тях е много повече мъка, от колкото радост... Дай Боже да се мъчим по-малко на тази земя, казвам аз. А Вие имате право на собствено мнение и може да желаете мъките на хората да продължават 10 - 15, че и 20 години, защо не? Демокрация!

Остави го англичаните. Ние да не сме по-добре. Я Бацето какви бисери пуска всеки ден. И пак си го избираме.

Струва си още да се помъчите, че не остана кой да налива акъл на младите. А малумните мерки на правителство, не само че не ви предпазват, но намалят шансовете ви за оцеляване. Да не говорим за геноцида чрез глад, студ и мизерия над пенсионерите, който държавата провежда над пенсионерите, а сега извенъж жертват мило и драго за да удължат УЖ с няколко дена живота на няколко стари и тежко болни хора, ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ !!!

Айде ся, следващия премиер ще е от Пакистан и ще оправи работата.

бориската е един тулуп-палячо, мошенник на едро, които само чака да мине Нова Година, да изкара ЮК от ЕС, да си получи превода на пари в офшорката и да си бие камшика ала камерън със свирукане с уста! После ще хванат пак некоя заблудена кокошка като Мей да му обира пешкира на простотията!

Правителствата и пенсионните фондове нямат полза от живи пенсионери. Целенасочено ги избиват с този щам, отнемат свободите на здравите хора, отнемат доходите им и ще заличат средната класа навсякъде по света. Класа която до скоро бе двигател на индустрията, но вече е излишна. Налагането на нов световен ред е в ход а овцете нека викат с пълен глас, вече срамната и еретична дума - "конспиратор"! Всеки който поставя под съмнение официалната теза разтръбявана от всички правителства, бива обявяван за конспиратор. Аналитичното и критично мислене е ереста на 21 век.

Това е изпитана от вековете процедура. Изкъпеш дъртия и го оставиш няколко часа на течение. До 3 дена е опънал петалата и без вирус.