Обвиниха бивш американски майор и съпругата му в медицински шпионаж в полза на Русия

Двойката имала намерение да предостави информация за здравословното състояние на лица, свързани с правителството и армията на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох дир, ама защо не копи-пействаме новините в тяхната цялостност, така най-важното защо сте го изтрили? Този 'американски майор' е първия трансгендер в тамошната 'армия'. И снимките на двойката не сте пуснали, защо така, те са толкова мили хора. Сега разбирате ли, драги зрители, важността на 'пропуснатата' информация.

По-тъпа новина едва ли има

Всеки ден с поредната си идиотщина само и само да се перчат ''като велики демократи'' . На кой му дреме здравословното състояние на останалите без работа и станали агресори по света за да имат прехрана американски ''военни''??? Нещо май друго ви е притеснило да не се разкрие и на американците какво точно ''лечение'' получават военните ви та болниците са пълни с психясали ''ветерани'' докато не ги изгонят за да подсилят многото такива клошари. Дори Холивуд от време навреме се престрашава да покаже някоя и друга реалност..

Да им пръснат седалищните части щом са ги дали под наем на руската сволач !!!!!!!

работат е ясна. В европа къде може да бъде тежко ранен американски офицер?

Това презентация на игрален филм ли е?!

И какво толкова секретно са предали? Че състава е съставен от няколко групи индивиди, основно , педали , наркомани , лизита и криминален контингент.Това трудно може да се смята за особена тайна.

Нещо американската пропаганда си пада по семейства. Дано само не се увлече като със семейство Розенберд.

Не знаят ли че в Русия чернокожи няма.

има, имааа, в россия нормални няма, други всякакви има! то на рассия и останаха "приятелски държави" само в африка!

До Центъра: Байдън само имитира ментален дефицит. Решава по 100 содоку на ден. Щирлиц

Те и Сноудън обвиниха въпреки, че никога не е извършвал шпионаж или е предавал нещо на Русия, нарочно му отнеха паспорта точно в Русия, докато пътуваше за Южна Америка, за да го обвиняват в шпионаж, защото изкара част от престъпленията на сащ и незаконното следене на всеки, включително и на американци, което по техните законие е забранено и престъпление!

Някой задава ли си въпроса ЗАЩО мнимия руснак (от ФБР) ще търси медицински данни точно от Форд Браг? Явно презумпцията е, че в Украйна воюват и американци и ранените ги лекуват в САЩ. Така Русия уж иска да докаже, че във войната участват не наемници, а военнослужещи от редовната амер.армия, които после армията ги лекува.

Може би американеца е бил свестен и е искал да разкрие, че америка участва във войната и лъже, че не праща хора в украйна...

Жалка история. Явно изтича информация, като през пробита каца и сега видиш ли да внимават тези, които я изнасят, че може агент на фбр, да е този, на който я дават... Много жалки са колективни запад...

"те планирали да предадат на Русия поверителна информация" В какво е планът?! Ами идва при тях агент на ФБР и ги пита, дали ще му продадат малко данни за ... Русия. Те казват че са готови и ... хоп, вече са агенти на Русия. Ако агентът беше казал, че е от Марс - щяха да са марсиански агенти. СМЕХ!

"Двамата се срещнали с човек, когото мислели за представител на руските служби, но в действителност той бил агент под прикритие на ФБР." Това изчерпва темата - хитрата сврака, с двата крака!

Така си мислят нормалните да знаете:))))), че някой се хвърля на попадналия срещу тях ''агент'' и го взема за ''руснак'' и почва да му казва кой кихнал и кой пръднал от ''военните''..

тази тема ти е изпила веществото

Арменката е връзката, няма какво да си кривим душата...

С агента на фбр ли?

ФАЩ да го духат!

Русите са питали за бройката на заразените от трипер и спин от укрошаврантии :)

Сами си сабарят кулите, сами си измислят руски агенти и сами си ги арестуват, сащ вече не са държава на свободата, а на свободния терор не че в русия е по добре, но в европа беше по добре

тия на снимката са морски пехотинци и нито са майори, нито ще ходят в украина

Даа, така е. Открай време свестните американци ги обвиняват в шпионаж в полза на Русия, че даже ги убиват.

Ако тези военни са здрави ,това каква информация е ,ако са болни ,не ги ли пенсионират по болест ,нали са неспособни да си изпълняват задълженията?

Хубаво, ама що не казвате, че двамата са мъже?

Ние си имаме е- здравеопазване ,скоро ще изтече в канала ,като НОИ.

и краварите са аут...

аут , аут са ! тая честушка я слушаме над 100 годин..от 1917 г от великата октомврийска революция насам , но това е просто евраZийска полюция :)))) ! се йощ миг и таваните на белио дом и доларо са паднали , а годинките си минават , американците си живеят , а ватниците като теб тънат в миzерия и zа гибелта им мечтаят ! много хора мечтаят za таа и онаа Zасукана мадама , ама накрая се срещат само с мара шепова :))))

ние не си губим времето , дет се каZва всяко zло Zа добро ! покрай таZи руска агресия иzплуваха и си покаZаха Zъбките всички Zаклети неокомунисти и наципутинисти , раZни пропутински СМИ и сайтове ,наzначени и московопомаzани пишман биzнесмени , следим целия интернет трафик , паZим в сърварите всички коментари , троленета , дори лайковете / респективно плюсовете и минусите , следим иZкъсо паричните потоци нагоре и надоле по партии и държавни служители, политици иZ целия ЕС и конкретно в БГ ! в случай на нужда много бърZо ще реагираме и ще неутралиZираме всеки опит zа насилственно клатене на демократично иzбраните властти , а след войната основно ще прочистим всички Zаклети русофили и най вече проруските олигарси ,ще им zaнулим сметките , ше ги върнем у първи клас , ще иZхвърлим агентите Zа влияние и ще фалираме всички промосковски медии и фабрики Zа тролене !

Добре, ама какво общо има Русия с това?

Русия има връзка със всичко лошо! Нали е "империята на злото"? Нали Путин им беше фалшифицирал изборите, за да назначат Тръмп, и т.н...

Много ми хареса първото ти изречение-то казва всичко!

''Според прокуратурата двойката се е опитала да помогне на руското правителство, като му предоставя информация, чрез която "да придобие представа за здравословното състояние на лица, свързани с правителството и армията на САЩ".'' Няма си работа Русия, че с техните болни ще се занимава, след като не са проумели за какво са 70% с пихични отклонения ако успеят да се върнат след поредната мисия, на които и тях са използвали за опитни мишки на 'научните си методи''..

ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ ИМАЛО БЕ ... БАСИ МАЙКАТА !

Лова на вещици започна ! Жалка история ! Типично за Кравария !

Сигурно са издали, че яко се шибат мъже с мъже. То и без това в САЩ е много трудно да си намериш жена, защото само ако погледнеш някоя ще те осъдят за сексуален тормоз.

В US-армията едва ли има нормален.

Това в Америка могат да те обяват и за извънземен. Там не са с промити мозъци, а без такива.

Божеее...

Това ли пък какво ще да е? Сигруно е шпионирал под поличките на сестричките... А пък жена му го е гледала, докато е шпионирал, и е драпала котето

издали са на руснаците че военните са гейове :)

Какви тайни в пункт за войници ? Тук-таме някой има хемороиди - такава информация вероятно струва милиони !

.... медицински шпионаж... тия нещо пият бром.... бетер от нашите соросоиди

да се бият и умират за дементора и чифутската масонска измет - колко трябва да им е акъла?

Що не написахте и че са семейство травестити бе нали това са ви ценностите да ви сера в устата либерална..

Машалла маьор Михов машалла

ㅤ

Ето как под лицемерната маска на западната демокрация се ражда ВСВ (Втора Студена Война). В нея всички, които не са съгласни с политиката на Вашингтон, с обявени за руски шпиони. Това са 50% от самите американци и 2/3 от целия останал свят.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Сигурно в хамериканската армия върви поголовно смяна на пола.. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

със сигурност!

И щял съм бил.. Тъпотии!!

То се знае кой е пациента. Памперса го гледа цял свят. Не знам какво толкова тайно има.

тайна ,че Памперса е пътник

Сега е къде ,,по-забавен, ?!