17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заща ли не съм изненадан,че е някой от близкото обкръжение на момичето

Изродиии прибирали са пенсията за инвалидност а детето са убили, социалните служби също са виновни

Примати ! Щом не може да изкарва с просия за тях е тежест !

Треа да се трепе тая ГАД! Всички квартали от този тип трябва да се рециклират изцяло.

бабата има ли 40?!

Ходжигенчо вече е свободен да поеме защитата в на бабето. Ще пледира, че тома им културна особеност на етноса и такива им били традициите ..

Нали ревеше за големи помощи за тези. То и парите за 3-то дете познайте за кой са.

Бабата е решила, че ще е по лесно да направят друго чаве, от което да вземат детски, отколкото да гледат болно дете..

Да се вземе пример от САЩ. Там местните индианци, които искат да си живеят по техните си закони са надлежно настанени в резервати, като им се дава правото да развиват и собствен бизнес - предимно комарджийски. Но когато индианец влезе в град, който не е от резервата за него важат законите на съответния град. Така че - да се отдели едно място в Странджа Сакар и любезно да се предложи на всички сигани да отидат и там да си направят каквото си общество искат, да живеят както си искат - в землянки, в кочини, ако искат и по 20 деца да си правят, да се съдят от мешерето, да си продават семки, захарни памуци и т.н то и без това всяка циганска махала си има собствени магазини и пазари. Ако им трябва електричество - моля, ще получат стига да си плащат - ако не, кръц на жицата. Спокойно могат да развиват горско земеделие, да берат горски плодове, да ги преработват да ги продават, да търгуват с дървен материал, но законно. Ама стъпят ли веднъж в останалат част от държавата - закона да бъде прилаган без изключения. Ето това ще бъде една успешна интеграция. Думата интеграция не означава непременно и единствено че трява да живеят сред нас. Но означава, че трябва да живеят по начин, по който не пречат на останалите, плащат си данъците като останалите, имат същите права и забележете ОТГОВОРНОСТИ като останалите. А това че ще живеят на отделно място - ми то и сега си е така. Живеят в анклави.

Бабата е с бизнес нюх казваш.

Ама живеещите в резерват индианци имат право на доживотна субсидия от държавата, нещо като минималия жизнен доход докато живеят в резервата. Ти ли ще го плащаш тоя доход на мънгите?

Бабата е взела нещата в свои ръце като му е помогнала да не се мъчи.. евтаназия във Факултето.. евала,,, аз съм за

Баба, баба, колко да е баба-най-много на 35, айде максимум на 40 години.Тя е родила на 13, дъщеря й на 13 и внучето е на 13.

Там някъде ще да е

Но, явно твоята баба се е провалила в начинанието.

Малоумно предложение! Индианците са си живял и в Америка, преди белите да ги избият и ограбят. Сегашната ситуация е смешен опит за изкупуване на грехове. Мангалите НЕ са живели тук, дошли са с турците! За тази земя дедите ни са пролива ли кръв! Нито педя земя не заслужават мангустите! Ако не живеят по законите, има си съд и затвор! Ако не стигат затворите, да построи още!

бабата да не е на 39 години

Най-после разбрах защо е имало федерална програма за кастариця на индианките... има-няма до 1972-а година.

Детето е било с телк 100% и е внасяло нелоша сума в коптора. Не знам какво си е мислила бабата, но родата сигурно са бесни, че това си е чиста загуба.

И убийството ли е част от традициите им? Явно момичето на 13г няма как да ражда заради заболяването и са решили да се отърват от нея.

Боже, каква баба

Вчера беше чичото виновен.... А някой може ли да обясни как живее самотен човек без доход с церебрална парализа в България....... Не ме интересува ром ли е или българин. Как се отоплява, как се храни ....как протича живота на беден гражданин на републиката с церебрална парализа

за смъртта от ток на онова мургаво момченце? там обвиниха ли някого????