17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за смъртта от ток на онова мургаво момченце? там обвиниха ли някого????

Вчера беше чичото виновен.... А някой може ли да обясни как живее самотен човек без доход с церебрална парализа в България....... Не ме интересува ром ли е или българин. Как се отоплява, как се храни ....как протича живота на беден гражданин на републиката с церебрална парализа

Боже, каква баба

И убийството ли е част от традициите им? Явно момичето на 13г няма как да ражда заради заболяването и са решили да се отърват от нея.

бабата да не е на 39 години

Баба, баба, колко да е баба-най-много на 35, айде максимум на 40 години.Тя е родила на 13, дъщеря й на 13 и внучето е на 13.

Бабата е взела нещата в свои ръце като му е помогнала да не се мъчи.. евтаназия във Факултето.. евала,,, аз съм за

Но, явно твоята баба се е провалила в начинанието.

Да се вземе пример от САЩ. Там местните индианци, които искат да си живеят по техните си закони са надлежно настанени в резервати, като им се дава правото да развиват и собствен бизнес - предимно комарджийски. Но когато индианец влезе в град, който не е от резервата за него важат законите на съответния град. Така че - да се отдели едно място в Странджа Сакар и любезно да се предложи на всички сигани да отидат и там да си направят каквото си общество искат, да живеят както си искат - в землянки, в кочини, ако искат и по 20 деца да си правят, да се съдят от мешерето, да си продават семки, захарни памуци и т.н то и без това всяка циганска махала си има собствени магазини и пазари. Ако им трябва електричество - моля, ще получат стига да си плащат - ако не, кръц на жицата. Спокойно могат да развиват горско земеделие, да берат горски плодове, да ги преработват да ги продават, да търгуват с дървен материал, но законно. Ама стъпят ли веднъж в останалат част от държавата - закона да бъде прилаган без изключения. Ето това ще бъде една успешна интеграция. Думата интеграция не означава непременно и единствено че трява да живеят сред нас. Но означава, че трябва да живеят по начин, по който не пречат на останалите, плащат си данъците като останалите, имат същите права и забележете ОТГОВОРНОСТИ като останалите. А това че ще живеят на отделно място - ми то и сега си е така. Живеят в анклави.

Ама живеещите в резерват индианци имат право на доживотна субсидия от държавата, нещо като минималия жизнен доход докато живеят в резервата. Ти ли ще го плащаш тоя доход на мънгите?

Най-после разбрах защо е имало федерална програма за кастариця на индианките... има-няма до 1972-а година.

Малоумно предложение! Индианците са си живял и в Америка, преди белите да ги избият и ограбят. Сегашната ситуация е смешен опит за изкупуване на грехове. Мангалите НЕ са живели тук, дошли са с турците! За тази земя дедите ни са пролива ли кръв! Нито педя земя не заслужават мангустите! Ако не живеят по законите, има си съд и затвор! Ако не стигат затворите, да построи още!

Бабата е решила, че ще е по лесно да направят друго чаве, от което да вземат детски, отколкото да гледат болно дете..

Бабата е с бизнес нюх казваш.

Детето е било с телк 100% и е внасяло нелоша сума в коптора. Не знам какво си е мислила бабата, но родата сигурно са бесни, че това си е чиста загуба.

Ходжигенчо вече е свободен да поеме защитата в на бабето. Ще пледира, че тома им културна особеност на етноса и такива им били традициите ..

бабата има ли 40?!

Там някъде ще да е

Треа да се трепе тая ГАД! Всички квартали от този тип трябва да се рециклират изцяло.

Примати ! Щом не може да изкарва с просия за тях е тежест !

Изродиии прибирали са пенсията за инвалидност а детето са убили, социалните служби също са виновни

Нали ревеше за големи помощи за тези. То и парите за 3-то дете познайте за кой са.

Заща ли не съм изненадан,че е някой от близкото обкръжение на момичето