Обвиненията на Русия срещу САЩ за намеса в изборите - заради мобилното приложение на Навални

"Умно гласуване" е свързано по един или друг начин с Пентагона", каза Мария Захарова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навални не е способен да напише приложение. Навални само са го използвали като франкиция за приложението. Е трябва да се види дали случайно някой не прибира стотинки от приложението. Между другото изнасянето на лични данни за трета страна в Русия си е престъпление. Та ще има доста опарили се от тази акция на някой в САЩ на Бай Дън.

Това'ищи, идите ....подальше! Приложението не е на Навални(Навълни е от почти година в затвора), а приложението позволява руснаците да гласуват за РЕГИСТРИРАН В РУСИЯ КАНДИДАТ ДЕПУТАТ. Не в САЩ а в Русия, за регистриран от руската изберателна комисия кандидат-депутат. Връх на Путинския дебелизъм стана РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА ДНИ на търговската марка "УМНОЕ ГОЛОСОВАНИЕ" от фирма в Краснодар....за стрижене на овце. Отново откъдето стърчат ушите на Путя и ФСБ. Путя дотам е стигнал с маразма, че дори депутата от Петербург от "Яблоко" Борис Вишневски е СМЪРТНА ОПАСТНОСТ. Затова Путя направи невиждан в световните избори цирк - намериха двама идиоти, смениха им имената в паспортите на Борис Вишневски, пуснаха си бради а единия си обратна темето и се....кандидатираха за депутати като Борис Вишневски, двама, в избирателния район ва Борис Вишневски от "Яблоко". Това се нарича НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ от Путя.

българите признаваме за президент на Русия- г-н Навални. Путин е нищо за нас.. припадък-джудже..ха.ха

Каква наглост. Това не е намеса в изборите а защита на Демокрацията. На изборите не е важно кой ще победи а е важно да победи Демокрацията. Следователно това не е намеса в изборите. Демокрацията е непобедима защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни.

че кога в Русия и при крепостните ватенки имало демокрация..ха.ха Ти са майтапиш..ха.ха

Демократе, да не би Демокрацията да тине щерка? Щото като гледам в Булгаристан се пръска от демокрация. Черити пет палячовци допуснати от Козяк и Меркелостан си пишат списък на съратници и после гласуваме за някой от тези 4-5. Та не е съвсем демокрация а четирипетокрация. Е в Русия е едно и половина крация. Но не се различава кой знае колко.

Е Светна ли ви лампата кой плаща на Дневални !!!! А Кой Са тия Дето Разсипаха БГ -то И Кой им Плати ????

които ги е страх от Навални.

Само не ми е ясно защо булгаристанските тъпоръбести тролякопитеци квичат на гладно и на умрело а не си гледат ебаните слугинажни пърдаци. С усран потурнак и гюбрясал цървулак с дисаниие на гурбет тур из безкраните калеи ниви.. мбуууухахах

Абе не че се крия, ама от известно време задника ми е като кофа, който и да ме види ме подпира на масата. И ти искаш да ме ебеш. А мирнете малко, сфинктера ми страда.

Това си си избрал и сега ще си го търпиш.

Крайно време е Навални да стане президент и да вкара Русия в семейството на нормалните, демократични европейски народи, в ЕС и НАТО!

Не думай! Тогава аз, тате и бате ще трябва да се върнем към старото си занимание - групов ганг банг на мама на магистралата срещу евтини билети от зрителите.

Байдън си беше прав като каза , че Путин е един обикновен крадец и убиец. Правят му мили очи единствено заради това че има ядрено оръжие и е психопат жаден за власт!

Не бих казал. Този руски екземпляр е най-големият жив крадец, живял някога. Заплатите на нещастните руснаци го доказват.

Това е антибългарски сайт под чадъра на ококорената мустафа и ЦРУ с патени герп тролове.

Наскоро разглеждах сайт, аналог на jobs bg, но в Русия. Заплата на учител за деца със специални нужди: 270лв. Цени в магазините, като тези в България. Ей така живеят в Русия, особенно в малките градове. В Москва и Питер все се намира някой да изкарва пари, по малките градчета, кучета ги яли. Тавана на пенсията е 560лв.

щом се спомене името на предателя Навални е ясно и че САЩ са замесени, това вече и малките деца го разбраха

Че и ти, и жалкия ти баща сте руски педерасти - предатели, които се шибат за пари. Малко пари, щото освен това сте и бедни като прошляци.

На 80 евро минимална заплата. Не ви трябва навални, руски роби, дръжте си Путин, докато ви умори от глад!

Парадоксалното е че вместо да живеят богато и в разкош в най-богатата държава в света, руснаците мизерстват. Смятайте колко се краде от Кремълската Путинова клика и олигарсите около нея. Проблема е че искат да прехвърлят техния олигархичен модел на управление и в България. Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Кьовеши те подкрепя , и Народа също!

По един или друг, по трети или пети, от сто кладенеца вода

Този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Радев е автор на 3-те морета , ако се сещаш какво са, а и глупаците са тъкмо като теб.

Мунчо е руска подметка, която иска да ни изкара от ЕС и НАТО

Дано ни изкара от ЕС и НАТО, до кога ще издържаме тия западнали хрантутници.

Радев е автор единствено на неуспешния си пуч и опит за преврат над законно избраното правителство от българския народ. Автор е и на думите, че Крим вече е руски и нищо не може да се направи. А по повод “трите морета” автори са ЕС и САЩ нашите освободители от руско робство!

Путинската клика първо отрови и се опита да убие Навални, после го вкара невинен в затвора, а сега седнала да се жалва че и се месят във вътрешните работи. Няма такава наглост и цинизъм!

Хахаха, американците са номер едно по наглост и цинизъм.

Плохому танцеру яйца мешают

На лошия танцьор му пречат ташаците

Тъпо и Мързеливо Създание с Клептомални наклонности и понеже е покровителстван от САЩ , бих го Опреличил като Бойко Борисов , крадец и Лъжец , но прикриван от Прокурора и посланичката на САЩ в България ! Ако за тези престъпления , при НОВ Национално Отговорен Прокурор , вкарат на топло Бойко Борисов САЩ ще викнат че незаконно вкаран, че е по политически причини , а Чекмеджето е икономия от Закуските , златото е купено на женския Пазар за златни зъби !

До Селянина с колелото, нарекъл се софиянец. Вдигни малко нивото на тролене, че изгладих няколко мозъчни гънки, докато ти прочета опорките.

Този не е Софиянец, а е Иванчева! От сутрин довечер пише от ареста срещу Бойко. Га краде не рива, а сега риве. Не разбра ли, че и с Бойко и без него пак ще търка наровете на Сливенския затвор!

Няма такава смешна държава, населена от роби, които позволяват доживотно управление на един шарлатанин и крадец, какъвто е Владимир Владимирович. Минимална заплата 80 евро след 20 години управление на Путин и пак го избират! Да спрем дотук!

А на България гледаш с радост възхищение. Може би защото американците използват българска космическа станция в околоземна орбита.

Тия роби защо не приемат в конституцията си, че тоя Путин ще бъде президент докато е жив и да приключат с този фарс. НАЙ-СМЕШНОТО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ БЕШЕ РАЗМЯНАТА НА ПОСТОВЕТЕ С ДРУГОТО ДЖУДЖЕ - МЕДВЕДЕВ. ТОЗИ ХОД НА ДИКТАТОРА ИЗБИ РИБАТА. В историята има такъв прецедент - навремето Тито беше обявен в конституцията на Югославия за пожизнен президент.

Изборите са за парламент, не за президент!

Какво значение имат изборите в РФ? Пародия, като почти всичко руско.