Обвинените в изнасилване мигранти обявиха, че са си платили на 17-годишното момиче

Съдът върна в ареста двамата задържани афганистанци въпреки твърденията им за доброволен акт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива трябва да ги кастрират по най-безболезнения и хуманен метод-с две тухли.

Следователно, ПОДБУДИТЕЛИТЕ на "сделката" трябва да бъдат издирени и жестоко наказани, защото това явно не е единичен случай. А двамата афганистански келеши да бъдат осъдени да платят солидна глоба за престъпление спрямо малолетна в неравностойно положение (то се вижда, че имат пари, щом са си платили за "удоволствието") и един голям шут чак до родните им земи. Със забрана кракът им да стъпва не само в България, а и в Европа.

Афганиcтанците не ca мигранти, а нелегални имигранти! 95% от т.нар. "мигранти", предcтавяни за бягащи от войната в Cирия жени и деца, ca млади мъже от Aфганиcтан и Африка. Оплодителите на европейcките жени, които трябва да колонизират Европа и да я иcлямизират.

Тея гниди нямат място в България!

Чета и повечето сте прави ма няма ли някой доброволно да ги оправи в ареста ? А и ако ги осъдат това е едно голямо ако вътре дали няма да ги понатиснат малко а?Иначе коршуми и тн мно бърза смърт бе даите малко да се мъчат не мислите ли? Какот о при тяхните закони убийство с камани и тн.

Прочетох коментарите по долу и съм възмутен. От тези коментари личи, че ние все още не сме до расли до оказаната ни висока чест да сме част от елита на света, че ние все още не сме приели истински като свои евроатлантическите ценности. Какво неразбиране към тези деца на природата принудени о волята на съдбата да се скитат по чужди краища далече от роднини и приятели. Наместо да им помогнем да се асоциират към нашето хуманно общество , наместо да им подадаем ръка, ние не им даваме никакъв шанс. Такова поведение е непростимо .

Deus Vult

Ко казá, ко?

че с к..р в устата не се приказва?

И ние ще им се отплатим- на тия Ислямски змии- афганистанци- с КУРШУМИ. Трябва Банкя-лията боклук Борисов да ги осъди за 1-2 месеца и да ги разстрелят. Да знаят другите араби какво става с башибозуци, барали българки... А, ако Б. Б откаже да утрепе башибозуците, тогава трябва първо някой да отиде и да намери Банкя-лията Боклук Борисов в София или Банкя и да го утрепят, а после да утрепем и тия афганистански ислямски змии.

А после България да излезе от Конвенцията за бягащи и скачащи араби( за бежанци). И да изгоним всички араби, които са в лагери и ядат парите на България, вместо да ядат Българите.

Афганците не ca aраби бе, умник!! Те cа пущуни. И заклети мюcюлмани.

плюс и на двамцата, писали по-горе, въпреки че в Афганистан живеят какви ли не "дандабури", ама араПЕ май няма.Но и тия са ислямофашисти като повечето арабели...

Какви грозни мангасари!

То не че има хубави мангасари де ...

Ама моля ви се, пуснете ги във Външно министерство, в отдела, дето се занимава с тях Да изнасилват там. Защото луд изяжда и 2 баници, по луд е този, дето им отвори границите, да си вкарат племенното поведение тук. И онази дементна бабка в Германия, дето си мисли, че тези ще подобрят европейския генофонд. А, данъкоплатците, ама моля ви се, те нямат думата, освен да ги издържат финансово.

Елементарен детектор на лъжата ще покаже коя версия е истинска...

Мале, още има тъпаци, които не са наясно как точно работи полиграфът, дето те му викат "детектор на лъжата".

Deus Vult

А има ли значение чия версия е вярна? В единия случай трябва да ги съдят за изнасилване, а в другия за склоняване на непълнолетно лице към проституция

от толерантност към "бедните" "деца" от афганистан, дира чак сега ни съобщава тази новина. аз не се съмнявам, че жертвата ще бъде обвинена и дори осъдена. все пак това е традиция при съда на цк на бхк. традиция, която се основава на стълбовете на истанбулската конвенция. надявам се бхк да обяви насилните за "човеци на годината" и под натиска на протести в афганистан, група от афганистански депутати да дойдат на "територията" и да си ги вземат тия в афганистан,

За двамата юнаци-химическа кастрация. Естествено, че адвокатът ги е научил какво да говорят.

Изнасилвачите са гнусна сган, да им изсъхнат камбанките дано, а и тях да ги оправят педерасти.

Вероятно не са платили на сутеньора...(циганин )...Малко са платили ;))

Работил съм в арабска държава 3 години и съм видял някои подробности във взаимоотношениата им. По-долу прочетох коментар "такива не ги ли убиват с камъни" там ?! Не, мъжете не ги убиват с камъни, а те убиват жените, решили да прелюбодействат. В техния свят жените са без каквито и да е права, лишени са от цивилизован живот (не говоря само за секса), продават ги като дойни крави, а когато мъжете им господари желаят да се разделят с тях им казват устно до 3 пъти да напуснат жилището им само с личния си багаж. Виждал съм в една от къщите им (работейки там от фирмата) една от жените на арабина беше сръбкиня от Пирот и след забрана да разговаря с мен беше изгонена навън в двора и стоя там докато не си свърших моята работа. Шибани са законите им и за това се отнасят като зверове в Европа към жените !! Тия никога няма да бъдат приобщени към нашето общество, всичко е генетика...

Но в Пирот живеят само българи. От българка станала сръбкиня а после кадъра. Къде е новината?

Ако се обърнем назад в историята то българи живеят и в Белград и в Дубровник и къде ли не, тя ми каза че е от Пирот, не съм й изучавал родословното дърво, защо се впрягаш ? Мисълта ми беше, че е християнка, но техните жени са без правата да избират за свои мъже християни, предполагам,че това го знаете...Грозно звучи, но при тях най-щастливи са вдовиците...

Трябва да го докажат

Презумпцията за невинност твърди обратното.

Споко, никой няма да им повярва. Всички изнасилвачи така твърдят и казват, че акта бил доброволен и че срещата е уговорена предварително или че платили.. С какви пари са платили питам аз. С нашите пари от помощите ли, несндерталци.Да не ги екстрадиран, а да ги пратят в затвора нашия и там добре ще се справят с тях

И от къде пари за секс а иначе на наша издръжка???? Нали са без родителите си????? И кой ще си признае от тях че не е доброволен?????

Абе в Афганистан за прелюбодейство, без значение дали е изнасилване или не, наказанието не е ли пребиване с камъни?

Тука не ти е Афганистан.

Тоя с минуса сигурно е някоя чалма, който съжалява, че България не е Афганистан, хахаха!

tonk11

Да де. Ама пребиват жената. Мъжете ги тупат по рамото.

По лошо е, за изнасилване изнасилват или теб или член на семейство ти прдз тебе-сестра, майка или дъщеря.

И аз така обичам да плащам по магазините - с ножове и пистолети...

Платили? Да представят касови бележки с платен ДДС! Като нямат, кастрация и репатриране.

Сега искам да чуя коментара на този розовобузест чинистър на правосъдието както го чухме да плещи глупости след решението на първоинстанционният съд.

в затвора и принудителна кастрация

Кастрация да, но да си лежат присъдите в Афганистан!

Красная армия През 44 г. И до ден днешен се състои не от млади поети, а от рафинирани крадци и простаци. Изнасилвачите също са значителна прослойка. Прочетете какво са правили червените мародери, когато са завземали Германия. В България е било същото. Вярно е, че са ги разстрелвали, но това не е могло да ги спре

Аман от лупенизирани кретени!

0

И какво не е истина, фаши?

tonk11

Може и да е. Тук ли му е мястото?

Да, бе, черьно!!! Баба ти била в берлинското метро, когато са я сайдисали маймуните в американската армия!!!

Ти си тотален идиот. При това - недоучен. 1. Масовите, вкл. груповите изнасилвания на окупационните сили в Германия - руски, американски, британски, е приблиително равен, съотнесено към броя на разположените в Германия войски (брой изнасилвания на 10 000 души от войските). Факт е, че таива е имало дори и във Франция - след десанта в Нормандия. 2. Това е и много по-важното - варварството извършено от някого преди много време по никакъв начин не оневинява варварството и диващината сега - при това от лица, твърдящи, че търсят закрила от насилие. Подобни оправдания са признак за изключителни големи патологични умствени отклонения.

Прочетете "Сол при солта" от Рута Сепетис.Написаната е по разказите на нейна роднина,бягала от Червената армия.

Прочетете и записките на затворниците от "Абу Граиб" пък да видите американците какви ги вършат в наши дни в мирно време!

и какво общо има това с афганистанските мародери и изнасилвачи?

че и тебе те е огряло...

Да не са те минали и теб, че си така наясно?

много научна литература четеш. Слез на земята, да не те срещнат тия мургавите...

Да представят касов бон и фактура, ако са си платили.

То с тези Истанбулски Конвенции, MeToo и всякакви подобни либерастии ако решиш да целунеш или да правиш секс с жена ще ни докарат до там да подписват първо договор, после заверка при нотариус и после ако още ти стиска може да се пристъпи към някакво действие. Не знам къде е истината в случая, но емигрантите също могат да претендират, че са били изнасилени от момето. Пък и те са непълнолетни. Полицията да вземе да си свърши работата и да се разбере дали е имало изнасилване изобщо.

Ама те какво са виновни, че тая не носи касов апарат ?! Освен че изкарва доходи с неморално поведение, на всичко отгоре ги и укрива !

На какъв език са се уговорили с момичето?

По всяка вероятност на финикийски. Този го разбират и в махлата.

Не приказки, а доказателства

Да се установи дали момичето проституира редовно. Ако това е така и наистина са натопени не е справедливо да ги обвиняват в изнасилване освен ако не са избягали за да не платят. Тогава пак е изнасилване.

Не е точно така. Дори да проституира редовно, дори и да им е взела прате предварително пак може да каже не в последния момент и се води изнасилване. Защото на практика е такова. Ама били си платили, ама тя била се съгласила - няма значение. Веднъж да каже не и е вече е изнасилване. Законът си е закон. Жената като каже - НЕ и точка. Иначе я изнаеилваш. Може да е проститутка, държанка, любовница, съпруга, гадже - все тая е. И така и трябва да бъда.

tonk11

Я иди го докажи. Как ще докаже, че е казала НЕ?

Лесно - подлага се на медицинск преглед. И данните от него плюс нейното твърдение, както и самият факт, че се е оплакала незабавно след станалото са достатъчни.

Достатъчни са за установяване дали е имало сношение, а не дали се е съгласила или не. Аре стига сте пробутвали тия феминистки похвати женската като ѝ скимне чак след това, че не била такова момиче (или че е поискала прекалено малко пари), и да се разписка как била изнасилена.

Дрън-дрън ярина. 1. Тия езибщи не са на 16 и на 17 години - да гиподложат на медицински изследвания за възраст и това ще се докаже. 2. Това с плащането и доброволния секс е най-разпространеното оправдание използвано при изнасилвания. И си е лъжа. Ако са й предложили пари за секс и тя се е съгласила нямаше да бягат, а и тя нямаше да се оплаква. Някой да е чул проститутка да се е оплакала? Кастрация (не химическа, а оперативна) и обратно при талибаните.

А масовите изнасилвания 44 г. От съветските разбойници?! Защо не пишете за тях Дирници надупени

tonk11

Абе ти си болен, знаеш ли?

Мога да те изчукам така, че да ти се изпотят очилцата Искаш ли? :)

tonk11

Много се съмнявам. Тя тая работа не става като пред компютър.

Бате, ти малоумен ли си?

Циганче крдадливо

Е и теб ли са те изнасилвали масово, съветските палави разбойници!? :)

Ама ти верно си болен бе! Кви съветски разбойници, кви 5 лева? Ако някои са били чукани у нас, то това бяха младите рускини по морето. Както и германките, чехкините и полякините. И аз имам хубави спомени в това отношение.

През 44 г. И до ден днешен се състои не от млади поети, а от рафинирани крадци и простаци. Изнасилвачите също са значителна прослойка. Прочетете какво са правили червените мародери, когато са завземали Германия. В България е било същото. Вярно е, че са ги разстрелвали, но това не е могло да ги спре.

Е.ати и Стратегията за детето! Е.ати и социалните служби! Е.ати тъпата скапана държава! Значи, по анонимен сигнал ще може разтеглииииииво да се преценява дали дете със здрави, прави и нормални родители е в риск и съответно да бъде отнемано от родителите му. А това момиче-сираче и останалите споменати в по-долен коментар, които просят и се самопредлагат, не са интересни за скапаната държава, а? Те може да просят, може да проституират, може да се сблъскват със житейските гадости от ранна възраст, може да оскотяват преждевременно и хич не са в риск, м? И на НПО-нцата май не им пука за тях, нали?! И онези от вас, дето допускат, че най-вероятно е вярно - давате ли си сметка какъв ад е бил краткия живот на това момиче? Давате ли си сметка, че нищо хубаво не е видяла в живота си досега? А ако беше ВАШАТА дъщеря, останала без родители, които да я закрилят и възпитат?! Кой знае колко е било злоупотребявано с това момиче досега, ама нейсе - важното е да хрантутим нашественици и да се отнемат от родителите им деца ''в риск''!

tonk11

За огромно съжаление си 100% прав.

Момчетата от Афганистан твърдят, че са си платили и актът e бил доброволен. и така да е....... те са подсъдими, че са примамили НЕПЪЛНОЛЕТНО момиче. Я в кауша бързо, за да видят как там по бързата процедура ще ги оправят

tonk11

Да де ама ако верно са си платили това значи, че наистина е доброволен. Тя е на 17 и при доброволен акт не могат да ги барнат.

няма, ако , тук си има закон тя е непълнолента и може да се счита, че е подмамена чрез пари.

tonk11

Глупости. Има закон. Ако се докаже, че са и платили се води склоняване и е подсъдимо при всички положения. Пълнолетна, непълнолетна, няма значение. В същото време обаче ако се докаже, че тя редовно взема пари за секс, това също е подсъдимо и може да я осъдят.

ти си голям разбирач? проблем щеше да е ако беше под 14 над 14 ако е доброволно всичко си е ок айде у лево иначе за тия - гъз глава затрива. рискът да се ходи на проститутка - винаги може да завиеш към "изнасилване" - там договори не се подписват предварително хахаха

За пръв път чувам точно афганистанец, където жените са безправни същества и ги убиват с камъни за най-малкото провинение, да плаща за нещо, за което смята, че му се полага щом го поиска. Дори германците, които направиха всичко по силите си да омаловажат събитията от Кьолнската гара на Нова година не си позволиха да кажат, че някои от жените доброволно са били в компанията на мигрантите или срещу заплащане. Елементарна адвокатска позиция, която по никакъв начин не може да се докаже. Особено ако се окаже, че тезата се е появила на по-късен етап и не е заявено това при първите разпити.

tonk11

Всъщност ще се докаже много лесно. Докрват 2-3 свидетели, че момичето е проститутка и готово.

Всъщност най-лесно е да пробият през самото момиче. В който и да е момент на по-късен етап, когато вече никой не я наблюдава, могат да я подкупят да каже че е било срещу заплащане, но от срам не си е признала. Има много такива случаи, даже някои се женят.

Ами не , това че е проституира не означава, че не може да я изнасилят

имам два въпроса, свързани със случката: 1. какво правят подобни екземпляри в страната ни, кой ги пуска и кой ги настанява да живеят и вършат престъпления и то в столицата!? (то не че другаде е редно). 2. какво прави "непълнолетно сираче от дом", само, след полунощ по улиците на града!?

Ми същото каквото правите вие провинциалистите в София. Ако мрънкаш против тези, написни и ти селска пръчко

платили?????? мирише ми на Хелзински комитет..... Да покажат касова бележка

Не мирише си на на вмро.Тези предатели сега ще платят на когато трябва да лъже за да раздухат случая и да печелят политически дивиденти.

за това българите не сме единни, защото не се слушаме - казах хелзински комитет, защото веднага са ги поучили какво да говорят. Не вземай отошение без да си допрочел нещата, моля те БЪЛГАРИНО

Ооо ма те са си баш цигани, заеби, имаме си достатъчно

ма ти сериозно ли очакваше някакви от тоя контингент които да приличат на норвежци или датчани?

Винаги е готов да ти забие нож в гърба ,щом ства въпрос за пари.Така са били подучени от адвокатите си срещу солидно заплащане.Жалко за момичето ,съсипан живот.

Ставаме каго Германия и Швеция... всеки ден изнасилвания и престъпления от мюсюлмани.

Чакай, правителството е получило 300 млн за настаняване, а лагерите са по турската граница, по 10 хиляди на човек, 30 хиляди, цяла армия, войната в Сирия започна от бежанските лагери в Турция, в които почти няма сирийци - пакистанци, алжирци, мароканци, най-много от Тунис.

Да сключим споразумение с талибаните или с официалните власти на Афганистан и да им ги връщаме. Те ще им се зарадват много на тези младежи - от тук и направо в редовете на Афганската Армия.

Е те може и да са имали уговорка за плащане, но накрая само я ошамарили

tonk11

Лошото е, че съм почти сигурен, че казват истината. Предполагам, че момичето е от дома в Надежда. Ако ви се наложи да минете от там по тъмно и да спрете ще видите какво става. Направо те напад с предложения за секс, просене на пари, цигари и всички екстри.

Сещам се за кой дом говориш. За съжаление си брутално прав, мен чак ме е срам да минавам от там, а хем не съм някое срамежливо студентче.

Визможно е , но защо и е да "топи " клиенти ?

tonk11

Нямам представа. Не знам дали съм прав или не съм но за съжаление съм склонен да им вярвам.

Защото накрая не са ѝ платили. "Госпожо, тези 50 лева са фалшиви! Божичко, изнасилили са ме..."

Ами ако не са и платили си е чисто изнасилване :)

а къде да си платя и колко за да ги гръмна ? с ддс разбира се

Щом са мургави, значи са красиви.

Хайде БХК, вие сте на ход! Какво казвате? Ааа, още никой не ви е платил да защитавате тия гадове?

Много хора вече заобичват Адолф Хитлер!!! Ясно защо!!! Политиците в брюкселския ЕГС са им съучастници!!! И за тях СМЪРТ!!!

МНОГО КЪСНО СИ СЕ ОСЪЗНАЛ ПРИЯТЕЛЮ!Аз го заобичах още от детските си години когато напитки се опитваха да ни ограбят стотинките за закуска!!!

Говоря за "Много хора вече", що се отнася до мен нагледах се 30 години геноцид на българите! от страна на наши и чужди евроПедали!!

Чак да съм го "заобичал" ...надали ,но на "стари" години стана така ,че си промених постепенно мирогледа с ,който израснах и бях възпитаван ... "Нещата в живота" ми в последните "демократични" години се оказаха по-силни !

И това трябва да смекчаващо вината обстоятелство? Склоняване на непълнолетна към проституция... От доста време се сдържам на тази тема, но в случая тези са затънали до ушите. Вина обаче трябва да се търси и в двете институции отговорни за участниците в деянието... Както от едната страна, така и от другата има сериозни пропуски

tonk11

Всъщност е много различно. И не е склоняване.

Да бе, склоняване. Разходи се покрай въпросния дом да видиш как седят нещата.

как бедните мигранти имат средства за секс, за фризури, защото са с боядисани глави? как всеки мигрант е екипиран със смартфон? Бат' Динко, моля ти се, проверявай ги по-щателно

… и са големи фенове на марката дизел

че мингранбтите са бедни?!? По закон за тях и затворниците се отделят над 1000 лв месечно не като за бг ученик, който нищо не струва на държавата и често му осигурпват развалена закуска! не знам кое е бъдещето на тези територии съдейки по тази "грижа"

Руските мародери изнасилиха и ограбиха България. А ние след това им вдигнахме паметници. Да увековечат разбойничеството на руските разбойници.

ЧИЧО БЪРЗО ПИИ ЖЪЛТИТЕ ХАПЧЕТА ...... ЩОТО САНИТАРИТЕ ИДВАТ

ха-ха-ха! И накрая съвсем без култи...

С чии пари? С моите ли? Доколкото зная нямат заплата !

каквото и както да го извъртат тези ислямски скакалци, и каквото и както да манипулира техния адвокат, това е отвратително престъпление и те трябва да понесат най-строго закона. Разбира се, ако има справедлив и наистина независим съд и прокуратупа у нас. Защото, както и известно, нашите "честни" съдии и прокурори са подлвастни на финикийските знаци, а за адвокатите да не говорим въобще, защото ще стигнем до цинизми срещу тях!!! Въпрос: от къде тези ислямски термити имат пари да плащат на адвокат, както и да си позволяват лукс пребиваване у нас, докато чакат да ги приеме Европа? И още един въпрос: как така, тези ислямски орди нахлуват и в България, а и в Европа, просто ей-така, като на екскурзия? Къде са нашите достойни граничари, къде са граничните патрули на Европа? Помним как до преди години границите бяха като непревзeмаема крепост, там просто се стреляше, а сега - welcome, dear migrants and refugees??? Ако Европа не се опомни, до десетина години тези ислямски скакалци ще опоскат всичко и ще ислямизират Стария континент!