Проф. Кадурина получи обвинение за злоупотреби във ВМА

Военноокръжна прокуратура повдигна обвинение за престъпление по служба на проф. Мирослава Кадурина - ръководител на Катедрата по дерматология във ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кадурина получи обвинение за злоупотреби във ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лоената топка се е самозабравила от власт и пари! Освен това кифлата КАДРУВАШЕ в болницата под "благия" поглед на генерала! Какво да кажеш - родна мила картинка....Боклууук

Ако се разровят журналистите от всички клиники и не само ще окаже, че има припокриване частен бизнес /фирмички/ със средства на държавната материална база. Генералът и проф. го /ще го/ отнесоха /-сат/, но дали само? за назидание на останалите?!

сега най-лесно е да станеш професор, особено от смешно многобройните уиверситети. Но и преди беше същото - ако си комунист - иначе не можеше. За да станеш професор, въпреки защитата, рецензенти и пр. трябваше да има и съгласието на ЦК.

"....Кадурина получи обвинение..." Как го получи, като дерматичен обрив след контакт със заразоносител? Явно си носите езиковата и стилистична култура отдалече, заедно с цървулите и галошите.

всички професори са за охулване. Особено /не защитавам генерала/ медиците. Навремето във ВМА имаше професори - светила напр. ген.проф.Викторов. проф.Савов и мн.други. ВМА беше болница с най-добри лекари, а Правителствена - най-добрата аптека.

Филма "Столичани в повече" е показателен,създаден е по действителен случай. Гледайте го.. така изглеждаме острани.. прости ,жалки,смешни хорица... до такава низост сме изпаднали,че всичко което ни направят считаме за нормално...Власт-имащите забравиха,че сме смъртни и не е необходимо свръх богатство на фона на бедни,гладни и умиращи хора.От моралното падение по-страшно няма. Госпожо, върнете парите ,за да си отидете един ден от този свят с чиста съвест.

;)))))))))))))))))

Не е луд,похапващия баничката!На друг специалист от генералския състав стои подписа под договорите.Безстопанственост е хубаво като за начало-да върнат кинтите и двамата-морал нямат а крайния продукт от тяхната дейност е забогатяване за сметка на държавата!

Това е елитна, образована к..ва. Николета пасти да яде пред нея. Така се изкарват милиони.

Не си позволявой подобни скапани игрички.Това не е достойно поведение.

Ние не искаме повече затворници, искаме просто ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ.

2 млн. приходи за Дерма и 12 млн. разходи за ВМА. Значи тези 12 млн. са щетите които държавата е понесла.

Нещо не наред сметката... печалба - раход /загуби за ВМА/ би трябвало да са равни или +/- 10 % разлика? Или апаратурата често се разваля или консумативите са много скъпи или има и други фирми към които тече от печалбата.

Така се строи и хотел в банско

Сега професор се става много по - лесно! Няма вече ВАК! Най- лесния начин е когато застанеш много" близо" до шефа си ! Така направи и Мъдурина! Стоянчо и беше научен ръководител на дисертацията! Изобщо тази е избрала най - древния начин за правене на кариера, но пък много сигурен!

Професор е мръсна дума в тази страна. Всички "професори" са специална категория мошеници, произведени от ВАК, които години наред се оглавяваше от офицер на ДС. Така че помислете КОЙ е професор тука. Така и тази кадурина и всички други измислени величия в медицината и в науката.

Името е показателно...

Ех, тази година няма да има лятна академия на наш гръб... пфу

и ще се проведе в Маринела хотел (бившия Кемпински)

абе какво стана с филмчетата продуцирани от кражбите на мама и играни от турлашката снаха

Спокойно всички коментари са излишни!!! Ще си излезе на свобода и със здраве ще си харчи препечеленото балъците сме ние НАРОДА!!!

Като погледнем годините през ,които се е изучила за доктор и веднага се сещаме за тодоровото време. Та нали оттогава тръгна модата нашите хора да използуват държавното за свое! Така и закрихме цоциализмъ,и отворихме новите страници на демо-крадцията. Все същото.Онея гепиха парите и казаха -ще видим! Наказани? -?Глупости! Наши хора са.Няма да се излагаме!

Не се съмнявам,че подобни и по-големи обвинения ще получи и министър Москов,но след 3г.Въпросът е защо търпим първо да ни крадат,а след това да гоним михаля.

Поредния крадлив боклук от ВМА. Генерал крадец, професорката доктор и тя крадец. В тая болница само санитарите и мед. сестрите не крадат. Москов веднага да затваря тоя червен кенеф.

Tолкова ми е гадно, че ми се повръща! Eгати жената на годината, егати алчността и крадливостта!!!

царица-парица, можеше и жена на хилядолетието да е

Скоро прочетох, че един испански готвач го осъдили, защото слагал отрова в храната на колегите си, но не че от това умирали, а само се замайвали и не си вършели добре работата, та ги уволнявали. И за тия му деяния тоя готвач го осъждат на 48 год. затвор. Да, 48 год. Къде у нас има такава присъда???? За човешки живот -6-8 год. А тая кифла, на колко ще я осъдят????

Делото ще се проточи чрез разни процедурни врътки, докато обществото го забрави... Най-вероятно след n брой години на кифлата ще ѝ се размине с условна присъда

Тук отново е познатата схема на разпределение. Само, че не знаем всички получатели на благата от операцията. Тези незнайни люде ще спасят накрая професорката от възмездие. Позната и многократно изпитана практика през последните 25 години. Ние болните сме само маша в ръцете на "хуманните" доктори. Търпението се изчерпва!!!

Тази алчна пазарджишка брантия заслужава поне 10 години в Сливенския.

алчност и крадливост присъща черта на балканците а за тая дрyгарка да не говорим

Нормалният човешки мозък не може да проумее откъде се пръкнаха тези многобройни индивиди от малкия ни народ, с такава нечовешка алчност и самозабрава при източване на бедната ни държавица! То не бяха банкери, кметове, лекари, пишман бизнесмени, строители, спортни шефове! Кой колкото може и докъдето му стига ръчицата крадлива! Виновни били депутатите-ако са само те, с мед да ги намажеш!Боже, колко ненаситна алчност има в тази България, Боже!

Mного е страшно явлението вече. Kражбата е станала национален спорт!

Жалко за момчето ти , много ти е добро детето !

Знаете ли от къде се влизаше за стола на ВМА, докато Кадурина беше на "власт" - през прозорците или иначе казано, излизаш навън, независимо дали вали дъжд или сняг, дали духа вятър или е жега, минаваш през прозорците , за да ядеш болумачите, които се приготвяха от приближена на тях фирма. Не я съжалявам изобщо. Тази жена е безкруполна кариеристка, нищо човешко няма в нея. Една ли ще бъде наказана, но поне тук хората ще си напишат това което мислят за нея. Пожелавам и да бъде здрава и дано се промени.

Това беше КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО да се СЛУЧИ!!!! Наглостта и самозабравата и бяха минали всякакви човешки граници!! БРАВО!!!

На фона на откраднатото, какво са 10 000 лева? Това си е официална покана на държавата за източване. Трябва да върне всичко до стотинка, да и конфискуват имуществото-нейно, на баджанака и на сина и, на учинайка и, и чак след това да отиде на топло. И пак ще е на далавера, защото ще стои на топло безплатно, а хората с чисто съдебно минало, ще са длъжници на топлофикация. Тия инспектори или са кьорави или яко взимат "под масата"-кое е вярното?Докога куцо, кьораво и сакато ще краде безнаказано? Тази пък е и професор.

Познавам много добре семейството и мога да кажа, че атаките срещу Мира са изцяло по политически причини!

Айде, бе? Смяташ, че като я познаваш, ще ти разкрие всичките си спатии?

Какво общо има един лекар и то професор с политиката? Може би аз не схващам, ако има то автоматически означава, че уличаването и в злоупотреби е съвършено вярно.

Айде моля,знаем си я колежката какви и на кого го е въртяла...Политически били причините...Ха-ха,не на нас тия!

Дааам, преди време бях чела в интервю с професорката как си пазарувала маркови дрешки по време на конференциите в чужбина. Освен това синчето й се изявява като режисьор - трябва да се наливат пари в продукциите му. И после - обвиненията били политически...

политическо е , защото не е пожелала да си плати "членския внос"( 50% от далаверата) ! сега е в положение , където трябва да се "споразумеят" със шефовете от мафията , ако професорката си плати дълговете към "герб", ще й се размине всичко ,и хайде на нови , още по-добри далавери . после ще дойде тиквата да ни уведоми , че прокурори и съдии вършат много проверки ,но за жалост попадат само на невинни душици, а материала е наистина лош и завистлив !сигурен съм ,че думата "наглост" е от български произход !

Сигурно ти е правила безплатни и мнооого скъпи разкрасителни процедури във ВМА, затова за теб са политически причините, я питай нас простолюдието, които вероятно сме ти ги платили....

Хайде данъчните на ход.Какви данъци е плащала въпросната ,,докторка,,? Запор на имущество и сметки също!

А кога ще и сравнят имуществото с доходите?

Какви са тия смешни присъди - 1 до 8, направо покана за корупция. Ами направете ги от 1 до 2, от 3 до 5, от 6 до 9 и т.н, за да не могат съдиите да преценяват според дебелината на пачката...

Навсякъде в държаните учреждения, институти и академии апаратурата се използва за частни нужди също. това е "световно известна" тайна.

Стига сте блели като овце. Действайте!Не чакайте на прокуратура! Граждански арест за тоя престъпник, храчки в лицето и бой. Докато се научи.

Туко-що чух от екперт по нац.Радио, че от сметките за ток на софиянци са надписани 2 млр. лева!Не разбрах за какъв период, но цифрата е шокираща!И то от 300-400 човека, ако мога да ги нарека така тези крадци! Хора, какво чакаме, вече нищо нямаме освен домовете и живота си? И тях ли ще позволим да ни вземат?

humfry

Това не е важно. Важно е да се дискутират кокошкарски работи или теми, които не засягат пряко България, като отношенията Русия - САЩ. А в случая БПЦ и царя. Предпочитам да имам цар, ама да живея като във Великобритания, а ти?

заминавай при пакистанските катили там, кво висиш тук?! България не е монархия и този крадлив мадридски паразит би трябвало да е в затвора!

В БУРГАС Е СЪЩАТА РАБОТА, В ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА ДЕЙСТВАТ ЧАСТНИ ФИРМИ / ЛАБОРАТОРИИ / И ИЗТОЧВАТ БОЛНИЦАТА, НО НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА. ЗАЩО ЛИ ?

Пролет е, Калинките излязоха на светло...

Няма значение нито деянието, нито обвинението. Ще се вдигне малко шум и ще я оправдаят. У нас каквото и да се случи, виновни никога няма. Да си спи спокойно женицата.

Кудрина си го е заработила от Тонев със секс. Огледайте още. Де шо има поръчка, все ще замирише. На лекарите даваха кисело мляко от 30 стотинки. Познайте колко мляко има в това кисело мляко. Столовата им бе тотална извратеност - да повърнеш. А колко ли дотации са минали оттам? На много кьорави трябва да се направят ревизорите, ако не изхващат поне още 20-30 далавери на Тонев.

Я разследвайте строителните работи из ВМА! Там ако знаете какво е... Чгнешки чревца са. Оставете ГЕРБ, ами вижте с коя партия играе Тонев наистина. Това БСП от Шумен, това БСП от други места... ;-)

"Оставете ГЕРБ"....че как да ги оставим, той народен избранник от листата им....

Майко мила! Като чета тези прекрасни новини за тази наша прекрасна страна пълна с лекари, за които Хипократовата клетва е нищо; идиоти, оставящи стълбове насред пътя; убийци за пет лева; крадци; измамници; бизнесмени - мутри; политици - и те крадци, измамници и убийци; полицаи - които пазят крадците и убийците, а не народа; съдии, които съдят невинните и оневиняват виновните; прокурори, които не могат да повдигнат едно обвинение, а и не искат ако могат вместо това да си приберат подкупа; военни и не знам още какви и като ги събера с личния ми опит и се оформя една толкова "розова" картинка, че просто не мога и не искам да повярвам, че това е истина! Не претендирам аз да съм много добър човек, но искам и се опитвам да бъда! Иначе съм убеден съм, че в Ада не е много по-лошо, отколкото тук - вероятно там поне ще знаеш, че е Ад и няма се учудваш толкова на гадните неща, които ти се случват! Къде е страната, в която грижа и внимание има за всеки човек, където няма висока престъпност, където има добро здравеопазване, където са честните, добри, почтени хора, където са истинските приятели? Тъжно е ...

Наистина.За жалост.

Хипократ е дало хипокрит на латински . А хипокрит значи лъжовен. Но защо е така? Реално от 15 години лекарите успешно ползват хипократова тактика. Ако спечля аз ще спечели и болницата. Но ако губи, губи само тя ...

Когато полата ти се увие около главата, винаги се печели нещо- я пари, я нещо друго! Някои бедняци са такива не затова, че не са могли да крадат, а че не са искали!

+++++++++ по 50 лв. за 5 минути преглед .........

80 лв.

Кратка нсй-нова истороя на България: Крадеш 10 милиона.Отварят ти дело и те пускат под гаранция срещу 10 хиляди.После си плащаш 1-2 милиона по веригата-следсвие,прокуратура, съд.Оправдават те на 3-инстанции.Парите са изпрани.По същото обвинение повече дела не могат да се водят.Харчиш си парите на воля.През това време народа блее като овци,че няма пари за хляб.Какво ти пука. Нали ти си си добре.Един ден България изчезва от картата на света като държава.Какво ти пука ти никога не си бил патриот.Харчиш си парите и си си добре.А народа? Е той нали е стадо овци.Това си го е заслужил отдавна.

На професор Крадослава тоз път ще и го накадурят.... Щото не си плаща където трябва, а си цап-царапва самосиндикално. Не е чела прказката за Али Баба явно.

На Кадурина бръчките и са добре опънати. Като мине през кауша малко ще и се поотпуснат.