17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникално решение! Предлагам да се вдигнат цените за синя зоня! Един час паркиране - 10 евро. 2 часа - 50 евро. 4 часа - 500 евро. Скоба - 1000 евро. Паяк - 5000 евро. София ще стане зелена като градината на Адам и Ева :)))) Разбира се, имам предложение и за зелена зона, но то е смешно в сравнение с тази сладост на синкавото :)))) Ще го подготвя официално и ще го изпратя като предложение на гражданин до СО. Напомням! Мярката не е дискриминационна! Тя е просто зелена ;)))) Да живее живота без въглерод!!!

Хитра работа! Разширяваме зоната по желание на живущите. Добре! Нуждата от разширяването на зоната "по желание на живущите" е признание, че квартала е презастроен, липсват места за паркиране и инфраструктура. Някак си много естествено и логично ми се вижда решението да върви с мораториум върху строителството в зелената и синя зони. Да видим тогава накъде ще расте и няма да старее София.

ЛЪЖА ТОВА Е НОВ ДАНЪК ЗА ЖИВЕЩИТЕ.

А, ако живущите настояват за по-ниски данъци, това ще го приемете ли? Мекере такова.

Обществена тайна е това, че паяците са на зетя на шефката. Разбира се, че ще има синя и зелена зони! То ще се окаже, че цяла София е център. След 5 години и в Младост ще стане синя зона. Пак ли пазите центъра? Позволявате да се строи малоумно, само и само да си приберете комисионната, а после народа Ви бил виновен, че ползвал колата си, за да отиде на работа, да си прибере детето, да закара болната си майка на доктор, да Ви плати башибозушките кражби - на енергото, на топлофилация, на мобилните оператори и т.н. Кой е виновен? Този който позволява баницата!

Повишаването на данъците и таксите също е винаги по желание на гражданите :) Ама защо няма Белене за тия дебили? Доказано е че тъпата система със зоните НЕ работи! Места за паркиране в центъра няма и хората обикалят като малоумни по 30мин и хем задръстват трафика хем замърсяват въздуха. Променте тази неработеща система,ама не просто да вдигнете тарифата на час (така и баба знае че ви изнася). Иначе в момента в синя зона положението е същото като преди да въведат зоните, само че ни взимат и пари! А паркоместа НЯМА.

Когато селяните завладеят столицата, гражданите отиват да живеят на село. По-малко селяндури, по-качествена храна от тази в немските вериги за пробутване на залежала стока от ЕС, по-тихо и в пъти по-чист въздух. Тишината лекува, мацки и пичое. Нямате си идея колко е добре:) Ма стойте си в "градо" и дишайте гуми и химични отпадъци.

То пък един център, май някой го беше оприличил на тоалетна. Живущите да си го ползват и да си плащат.

Живушите настояват и за други работи като улици без дупки, тротоари, чистота и мн. други ама кой да ги чуе. Явно, че от зоните "капе" и на общинските съветници.

Аз съм един от тези които искат зелената зона между Левски и Канала да стане синя. В момента всеки паркира на Каравелов ( където живея), защото е по-евтино и влиза в зелената зона. Съответно през делничен ден обикалям половин час докато намеря място. В същия момент на Левски има места, защото е синя зона и е съседна улица. Това не се издържаше. Готов съм да дам 50 или 100 лева повече на година, но да имам къде да паркирам.

Само не разбрах улицата твоя ли е или си нещо по-специален от другите?

Направете безплатен градския транспорт.Както и който иска да е общински съветник,да работи безплатно,а не да се чудят общинарите като тоя, от къде да си вдигнат заплатите.

Що за утопични идеи и призиви! От градската мобилност - с горещата подкрепа на столичните общинари, се канят да вдигнат цената на билетите за градския транспорт и сигурно ще удължат интервалите време през които не минава транспортът от дадена линия на трамвай, автобус, тролейбус.

Гнусна паплач! Никой не познавам, който да иска да плаща повече за паркиране пред дома си! Ако толкова мислехте за гражданите, щяхте да оставите цената на винетката на цената за зелена зона и да вдигнете таксата за почасово паркиране, както и да удължите прозореца за платено паркиране в денонощието!

Гражданите поискали това?Кои граждани бе,тия с дебелите портфейли утре,ще поискат и в центъра да не живеят голтаци,които нямат на влог поне по един милион.Ами,че то и крайните квартали,където има построен някой офис или мол,живущите немат място,от многото служителите в тези офиси.По тая логика, дайте да направим цяла София синя зона,та някой да си напълни яко джоба,за сметка на обеднелия народ.Ама то хората са казали ,че в мътна вода ,риба се лови.Така покрай високите цени на парно и ток,дайте да помогнем на гражданите,като им вземем и пари за паркинг.

Приказки под шипковия храст от т.нар. общински съветник. Улици няма, маркировка няма, инфраструктура няма, но синя и зелена ИМА. Във Виена в почивните дни (събота и неделя) паркирането НАВСЯКЪДЕ е безплатно.

Не познавам нито един живущ в синя или зелена зона, поискал такава.Но то и аз исках денонощна синя зона в центъра....Защо не ме огря?

И при комунизма беше така. Винаги се оправдаваха с народа. Нещастници.

живущите искат да плащат повече, доста сте гнусни

При спретнат, удобен, бърз и покриващ градски транспорт човек няма и да си помисли с ходи в центъра с кола.