Обществен съвет ще следи въвеждането на тол системата

Досега са продадени 1 368 433 електронни винетки за 104 293 616 лева, отчете министър Петя Аврамова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото Фандъка следи ремонта на графа и нейните съветници ... нищо не се прави като хората в тая държава щото всеки очаква от другиго да свърши нещо и всичко това защото всички знаят , че НАЙ-МНОГО ще бъдат уволнени или нахокани от някое шефче.

Умело прехвърляне на отговорности! Ха ха

А дано ама от туй крадливо племе......надали

Да внимават тази "тежка електронна система" да не падне на някого на крака, че може да го прикуци за винаги. Героичните доклади, колко са одрали от нас, не ме интересуват, искам да знам колко реално отиват за пътища и колко ще потънат в джобовете на посредници, създатели, двигатели и инциатори на световната тол система. Имам силни съмнения, че и това е гербаджийска хранилка.

Точно така се прави. Обществен съвет, комисия, работна група, група експерти. Размиване на отговорност му се казва това. Накрая изброените се закриват, съкращават, уволняват, а министър или зам.министър са на бял кон, света вода ненапита. Най-много двамата да си разменят местата за малко. Има нещо гнило в това министерство, но не мога да се сетя какво е

Печалната леля, която и за говорител не става, а трябва да го управлява.

Нямате си на идея каква бъркотия е там. От вътрешен човек знам, че до този момент има над 90000 хиляди жалби за сбъркани номера, надвзету плащания и какво ли не. Проста сметка. 90000 по 97 лв е 8,7 милиона. Тези 8 милиона от сбъркани номера ще отидат за бонуси на края на годината.

И кво сега, миналата година пищяха хато луди около тая прословута тол система, а сега ще се занимава цял обществен съвет с нея и "ще следи въвеждането". Ама тя системата въведена ли е или тепърва ще се въвежда, щото не е ясно? От друга страна се говори, че имало работеща система, ама тя милата била аварирала. Изобщо има ли нещо което наисти работи или няма?

Samo v Mangalistan grupa mizerni kradci mogat da se narekat " Obshtestven savet " !!!

Какви ТОЛ такси ма како, не виждаш ли какви гробници са всичките ни пътища, в това число и т.нар. магистрали.

Има - крадците работят денонощно.

България - страна на абсурдите. Най-висока разрешена скорост в ЕС (140 км) по магистралите , по-точно техния български вариант с подсещащи надписи 'неравности по пътя' и безкрайни ремонти при които скоростта е намалена до 50 км. За сравнение случайно пътувах преди години по магистрала в Германия и гледам максимална скорост 100 км, а се оказа,че ремонтират магистралата , като така и не разбрах къде ставаше това . Поредната система за събиране на пари, използвайки най-слабото място на българина - АВТОМОБИЛА, няма значение как ще я наречем - тол, електронна винетка и т.н. И за да бъда цирка пълен създава, се съвет ( а защо не комисия или звено към съществуващи структури, които се занимават с инфраструктура на пътища) за да се покаже че топлата вода винаги тече от топлата тръба ... Кошмар....

Ало ! Какъв обществен съвет , какви пет лева. Вижте как е уреден въпроса в Гърция,Хърватска,Сърбия,Турция. Там няма винетки . Платени са само магистралите и това важи за ВСИЧКИ МПС-та .И толкова.

Алабализми. Ще се издържа. Ами то 1 млд. лева много бързо се крадат.

ТОВА ДОБРЕ, АМА НЕ РАЗБРАХ ВИЕ ЗА КАКВО СТЕ!?!?!?