България изготви инструкции за маймунската шарка, сред тях – и 21-дневна карантина

Ако вирусът се разпространи масово у нас е възможно да се прибегне до имунизация срещу вариола на рисковите групи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази болест се разпространява между гейове. Защо да ми пука.Четох ,че е с леки симптоми и смъртността е едва 1%. Тъкмо поутихне някое плашило, аре ,наново ги подхващат хората.

Тук няма толкова пееаси,за да се разпространи,най опасно е в парламента и Съдебната система,там такива,колкото искаш...

Съгласен съм, с изключение на начукването - да не се лепне некой маймунски грип, че ходи само по специални :) :)

Всичко съм карал - едра, дребна шарка, пневмония, туберкулоза, хепатит а,б,с , хив вирус, спин. Просто съм бетон.

Вчера имаше случай на заразена 29 годишна жена. Това с гейовете го използват да жигосат разболелите се в бъдеще. Очаквам да изкарат всички неваксинирани хомосексуални, Гьобелс ще завиди на пропагандата тази зима.

Сега чакаме да обявят че се предава въздушно (да се чете модифициран вирус) и да започнат с локдауните. След това чакаме ваксината спасител и да забранят на всеки, който отказва да се спаси - да не може да си купи хляб и да не може да посещава всякакви обществени места.

не разбирам. Как така разни болести които ги има откакто ги има хората внезапно се оказаха най-страшното нещо на планетата? Изведнъж затвор,изолация,маски,каски,водолазни костюми се оказаха лечение за всяка болест. Тук нещо не е наред.

заради едните педер@си пак ще почне тормоза. И после защо ги мразели.

Айде пак се почва с психозата

Бил Гея нали ви разправяше преди около 6 месеца как е възможно да се появи някоя епидемия, като например .... шарка. И ето- хоп, имаме шарка. Тоя изрод се оказа и медиум. И сега, като подпишем със психопатичната му частна организация-СЗО ще видите кон боб яде ли. Като ви кажат ваксина- ще биете. Като ви кажат- л@йна- ще ядете, като ви кажат еб@е- ще сваляте гащите. И във връзка с това- вие подписахте ли петицията против психопатите?? Във всеки голям град има места за подписване. Поне това можем да направим ( не знам дали ще помогне но поне сме опитали), защото утре ще сме обречени от шепа луди да играем по техните смахнати правила

Най-добрата превантивна мярка за ограничаване на мънкипокса е суспендирането на гей парада и водене на учет на всички педеруги - оправдано е защото са рискова група. Ех, че не съм аз министър на здровеопазнатето, ама. Щяхте да видите всички педеруги кво ви чака.

че вече никаква ваксина не бих си сложил доброволно. Защото вече си имам едно наум. А използването на здравето като терористичен инструмент с който да плашите и изнудвате хората е просто едно престъпление за което ще ви бъде потърсено сметка.

Всъщност като се замисля всички педали бяха много за карантината при ковид. Щото нали - било от полза за общественото здраве. Сега дали ще са ок да ги карантинират по 21 дена? Хм? И то с причина при това!

Приключи ковида и сега маймунска шарка. После какво следва крокодилска треска или епидемия от лунатизъм? Стига сте плашили хората. Все едно вчера сте разбрали че има вируси и болести на този свят.

21 цирея на задника ви да излязат

Какво очаквате след като напълнихте Европа с маймуни

Гоня 50-така... дали са ме ваксинирали навремето? В смисъл тази ваксина не е ли част от имунизационния календар на НРБ?

Доколкото знам след набор 1977г. спира ваксинацията, ама може и да греша.

Карантина няма да има, защото има война. Измислиха поредната глупост, но педерасите да му мислят.

Е най-после конспирациите стават действителност.Просто не е за вярване,хора ли са това?

Войната стана безинтересна, Путин не им играе по свирката и започнаха пак с бацилите. Аман, сега да чакаме познатата схема - само вкъщи, никакви паркове и градинки, КПП-та, ако не се ваксинираш, си терорист и искаш да умориш бабите. Повръща ми се от всичко това, в което се превърна съвременния свят и то съвсем умишлено.

Обаче става много тъпо... ако един хетеросексуален мъж се зарази от някъде, трябва дълго да обяснява, че няма сестра. Щото народа го раздава леко първосигнално...

ОНИЯ ТЪПУНГЕРИ ДЕТО НЕ ВАКСИНИРАХА ДЕЦАТА СИ ПРОТИВ ШАРКА, ДА СЕ НАРЕДЯТ ПЪРВИ СЕГА ДА ГИ ДУПЧАТ.

В България ваксинацията срещу вариола е прекратена в края на 70-те. В момента задължителни са морбили и рубеола, а варицелата е опционна. В случая говорят за сходство с вируса на вариола, а не дребните шарки.

Овцете свикнаха на терора, има няма всека година ще ни затварят устата, за щяло и нещяло. Би трябвало чоп от за де не се пренася с пръдня. Маска евентуално ако правиш каналингус и така предадеш на партньора, но те са партньори и при тези бахиналии ще си махне маската... Моля се това зло да загуби, попътен вятър на Путин и Си, като се срути тази империя на злото, сами ще денацифицираме при нас, който участвал, без значение политик, доктор, ще получи каквото му се полага. ;)

Заболелите от маймунска шарка с коя от ваксините срещу Ковид 19 (на кой производител) са ваксинирани?

Явно войната я загубиха....време е за следващата манипулация....и оФцете готови да се боцкат....

Дирници, а на вас дадоха ли ви вече инструкции, как да манипулирате за Маймунската шарка? Гледам сте си подбрали снимка за темата.

Народът обедня ударно след пландемията и гей кабинетите на Мунчо шпакловчика. Още едно затваряне и не знам за запада, но в България ще има гражданска война, а може и това да е замисаъла на шефовете на Мунчо от козяк.

За тези, които се интересуват: 1. Маймунска шарка съществува от векове, но в Африка. Новото е, че за първи път се появява в Европа под формата на епидемия. Също така за пръв път сега се проявява по-често при педалите. Така започна и СПИН, но малко по-късно бисексуалните идиоти го препесоха на жените. 2. Корона вирусът съществува може би от милиони години, но беше предимно зооноза, по прилепите и други малки животинчета. До преди 2003 г. само малко случаи на пневмония у човека бяха известни. През 2003 г. започна първата епидемия, с дихателни пораженея. Поради някаква причина епидемеята спря някъде в Азия. Няколко години по-късно имаше епидемия в близкия изток, която се самоограничи.

Който прави маймунски работи, той ще хване маймунска шарка. В Брюксел са притеснени много, те си знаят що ;)

А, здравният министър, кога смята да пусне заповед за забрана на гей парадите ?

Между хомосексуалните мъже се разпространява, когато си бърникат по дупките. За това са се толкова притеснили евро гейовете.

Като възрастен имам ваксина от последните правени, но да съдят СЗО, защото масовото преселение и изобщо глобализацияна, е нещо което трябваше да се предвиди, не съм против тях, но факт е че индианците са измрели от шарка, а европейците от чума и не защото не са се къпали, а защото нямат имунитет, срещу хора които не са от техния геном.

всички в еврогейският парламент и киро бодежа трябва да ги карантинираме и бой и еб...е

Всеки носи в гените си педал....

Изтрит коментар: Стига се маимунисвате по западните държави с подобни наредби. Ако те скочат в кладенеца и ния ли ще скочим.... Всъщност ния вече скочихме с тях...

Путин ли ти се иска, или Карадайъ, или Боко Тиквата?!

Нека позная - тестването ще става със същите PCR тестове като за ковид, нали?

Казаха оня ден набор 1980

не се притеснявам. Ама гледам, Асен се е изцъклил нещо, с Киро са пребледнели...

Аз само да попитам с COVID-а какво стана? Няма ли да ме пуснете пак По новините? Имам важни неща да кажа!

Те нека си бледнеят, ама само не разбрах каква е връзката с пи си ар тестовете и маймунската шарка?

Разбира се! А аз ще правя математически модели колко "пъпки може да има една черна маймуна на дирника, след като е изял банана на другарчето по клон"

Докато не се обесят самозабравили те се милиардери този цирк няма да свърши. Конспирация или не те го казаха, няма да оставят хората на мира. Лайте тука колкото искате това е. А относно цирка с маймуните, по принцип и с обикновена шарка се стои под карантина, просто медиите са инструктирани да плашат с Всички средства.

Сега ще споделя моят сложен математически модел: В западните либерални общества, вероятноста да хванеш маймунски грип е 1х4. Всеки 4-ти е черен гей! Бързо на тичайте за кожените ваксини. Все още са безплатни хахахахахах

Тоя път номера няма да мине. Гарантирам!

Канадецът и Кокорчо да взимат мерки, да се пазят. Пълнолетни са, нека подходят отговорно. Моля.

Аааа забравих да попитам......ваксините на файзер и модерна ли са?

А марсианска шарка кога?