Обсъждат кои да са "чистите" болници за пациенти без Covid-19

4 600 000 лева са събрани в откритата сметка на Министерство на здравеопазването за борба с коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Обсъждат кои да са "чистите" болници за пациенти без Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това трабваше да е първата ви мярка... а сега освен умрели от короната нароихте и хора които си умряха мърцина защото нямаше кой и къде да ги лекува;)

Бай Киро дъртия изкукал ГРОБАР отново ни занимава с безумията. Пишете ОСТАВКИ и се махайте загубени изроди ГРОБАРСКИ, писна ни от вас не го ли разбирате ненормални психари! До кога да търпим лъжеца и крадеца главната мутра Боко шефа на хунтата ГЕРБ да ни води към дъното. Онзи с униформата откаченяк Мутафчийски няма ли да го дадете, лудата ГРОБАРКА Севда Арнаудова тв няма ли да спретне някой брифинг ма мършите от ГЕРБ!

Хайде стига, 'щото ще разсърдите Всевишния! Няма шега... Пускайте по радиоточките 9- симфония на Бетовен и не се плашете!...

Как ще са чисти катоможе да дойде безсимптомен приносител на корона, който може да заразява и да изпозарази всички, лекарите също може да са приносители, или всике ден ще тествате мед персонал и новопостъпили пациенти, но теста излиза след 2 дни, освен това не мислим,че ще го направите, пълна бъркотия

А ти какво предлагаш, винаги има риск навсякъде, влизаш на късмет и се молиш

Чистите болници ще са най-опасни. Когато има заразени пациенти, всички внимават, пазят се, дезинфекцират. Когато една болница бъде обявена за "чиста", никой от никакви предпазни мерки няма да се интересува.

точно така е тръгнал вирусът в неврологията във Видин

Е как кои болници? Тези, които НАТО са посочили в писмото. Отделен въпрос е за какво са им на НАТО болници на наша територия.

на и диотес им е простено да пишат подобни глупости. Ти, въобще, наясно ли си с това, което си написал? Разбираш ли нещо от организацията на военните лечебни заведения в мирно и военно време?