Новата директорка на СМГ върнала уволнената учителка

Учителката по математика, която беше уволнена от бившия директор на Софийската математическа гимназия Антони Стоянов, е върната на работа в гимназията.

Обратно в новината

Коментари - Новата директорка на СМГ върнала уволнената учителка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Само това е повече от достатъчно - ... а той, като директор, е "сезирал институции, че парите отиват в училищното настоятелство". Въпроса е какво е последвало от сезирането и защо няма развитие по въпроса. Тука направо става дума за чадър на корупционна схема. Ало, прокуратурата?

В настоятелството се въртят мръсни пари,а вторият човек е тази Тодорова. Всички конкурси за директори са предрешени-само от ГЕРБ.

Повтарят сценария, по който беше съсипана НПМГ.

Журналистите май са последните, които научават новините, или просто трудно схващат за какво пишат. Въпросната учителка е възстановена на работа още на 26.08.17г., а Антони Стоянов е уволнен на 4.09.17г.. Новата директорка не участва в това възстановяване..

Добре, махнат е лошият чичко. Но и тези които го сменят за да "оправят" тая работа, започват мръсничко. Надявам се да новата директорка да е най-добрият избор на министерството, но конкурса който спечели, начина по който иска да се раздели с новоназначените (с конкурс) учители, говори за нечисти схеми.

Браво! Да се премахнат своеволията на дерибея.

Женска солидарност- сега ще започне едно съскане на змии и реваншизъм, ум да ти зайде!