Борисов заповяда всяко дете да излиза образовано от училище

Всяко едно дете в България не само да посещава, но да излиза и образовано от училище, каза премиерът Бойко Борисов в Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов заповяда всяко дете да излиза образовано от училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То ако ставаше само със заповеди...

ВЪЙЙЙ, бащицата заповядва

Слушаме бащице ! Очакваме с нетърпение как и това ще почнеш да вършиш ти, ако трябва ще те клонираме! Докато ти не почнеш лично да образоваш децата, няма да я бъде тая образователна система!

Слушаме другарю Борисов. На всички които се водят в класа ни, ще им пишем голеееми шестици. Няма нужда дори да идват на училище. Ние ще ги пишем че да образовани, вие им давайте помощи за това че се водят ученици. А българчетата кучета ги яли. Да се оправят. Никакви помощи за тях. Така де, това да не е българска държава.

Леле, ако ще е образовано колко е и Борисов- тежко ни. Явно този тъпак не е наясно, че тъпите циганета няма да учат и ходят на училище без принуда, така че не слушайте Европа, а да си направим мерките както ние си знаем.... с тояга и споране на детските... да видите тогава как набързо ще се интегрират!

ChatGPT

С всяка новина за Боко се убеждавам все повече, че този човек е претърпял психологичен срив и има нужда от почивка в старчески дом. Изказванията му все повече наподобяват тези на Бай Тошо

Не само делегираните бюджети пречат. Трябва освен тях да се въведе отново оставането в един и същи клас след първи клас. Така, който е неграмотен ще повтаря .... и в 5-ти клас ще дойде грамотен. С това тестово изпитване ... на тото изкарват 4- ки и достигат до 12-ти клас.

Г-н премиер вместо да издавате смешни и безполезни заповеди, вземете и примахнете делегираните бюджети, че заради тях само и само да имат работа и ДТВ-та учителите не си вършат на сто процента работата

Най-меко казано-"Мечтания" от Шуман.Не със заповеди,а със спиране на помощите,финансова секира може да поправи нещо в навиците на циганите.Лошото е,че тогава повече ще крадат.Изпуснат им е краят на тези ....

Като няма бомба-има хекатомба ! Грабвайте телата-Той се изкряска... и т.н. То с казване ли става ? Боже,божке............ Само вижте погледа. Има ли хора с подходящо образование да анализират по теорията на д-р Чезаре Ломброзо. !??

Не ,не мога да повярвам ,че е толкова прост ! Това е все едно да накараш циганин да седне пред пиано и да му заповядаш : " Свири ! " Интелекта на тази раса е на ниво шимпанзе ! Който изкара до 8-ми клас едва срича !

Кажи нещо и за интелекта на Борисов. Чудя се как на тоя тоя индивид са му дали Диплома за Висше образование и не само това. Пълна пародия на Държава, държавност, Бизнес и Управление.

Сега ако заповяда и всеки влязъл в болница да излиза от нея здрав и ще учуди тотално света.

И задължително да са прочели поне един том на "Винету"!!!

все се чудех до този момент защо от училищата излизат все такива неграмотни тъпанарчета... а то било, защото не е имало заповед?!

не заповяда на градушката да се излее над Русия, ами я остави да е.е мамата на благоденстващия под мъдрото му ръководство български народ. Възможни отговори 1. Дреме му за народа 2. Въздух под налягане 3. Виж 1 и 2

И господ е казал за двете ризи, но е пропуснал да каже за депутатските кюфтета. Светиня Му боко е казал за децата но е пропуснал да спомене и сурикатите.

Да ,правилно , а не като него неграмотно ! Но това не му пречи да е Премиер на България!

Комедията е ТОТАЛНА.Ако перефразираме от едно време Тато това означава .....Тая година полуидиоти догодина цели идиоти.Ама сегашния Тато не се шегува.

И това го казва човекът, който се гордее, че е прочел само една книга през живота си.... Мъъкоооо, мъъкооооо....

Gal

Щом вождът заповядва...м'тряла се подчинява

Пхахахаах, ако всички са умни кой ще гласува за ВАС бе тиквии

вижте какво, тази година има 55 000 абитуриенти, една шепа хора, всяка година ще намалят с поне 5 000 - не знам борисов за какви магистрали говори - самите ученици постепенно изчезват.

И ДА ГОВОРИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ КАТО МУТРЬО :))

Образованието да беше хюй, щех да ти го навра и на тебе между дебелите бутове и ти щеше да станеш образован! Ама за съжаление не е хюй!

Не може да сме образовани пред бюрото по труда и прости пред урните. Все пак трябва да се избере едно от двете. Все още има образовани деца които да излизат от училищата, но то е заради родителите които ги натискат да учат и ги пращат на частни уроци.

ББ заповяд всяко дете да излиза образовано... Това го разбрах, че вс, деца трябва да завършват училище по документи

Мерките, които предвижда тази "магистрала на образованието" са изключително повърхностни и не решават същността на проблема. Манталитетът и примитивното мислене няма да изчезнат по този начин. Ако искат наистина се случи нещо положително, а и с много по-малко средства, биха могли да прибегнат до задължително пребиваване на циганските деца в интернати, където да се образоват, да спортуват, да говорят на български, да се научат на труд и на практика да нямат никакъв досег със средата, от която излизат. По този начин ще стане излишно плащането на детски на родителите, които не могат и без това да възпитат дацата си като полезни членове на обществото. Циганите са доста сериозен процент от населението и са нужни радикални мерки, които са гаранция за по-добро бъдеще и за нас, и за тях.

Докато идеята за "Университет на бъдещето" отлежава в забвение, цензура и неглижиране, проблемът с образованието ще е на това дередже. Дередже при което се ЗАДРЪСТВА паметта с МАНИПУЛИРАНИ факти, които "GOOGLE" предоставя при конкретен интерес. Обаче знанията които съществуват, са под ключ. Примерно, патентите на Никола Тесла са в сейфовете на J.P.Morgan Chase & Co. Тези патенти Човечеството няма да ги види, докато THE MATRIX (социално статично торсионно фотонно поле) не бъде "разглобена" от Господ българина. И времето Му дойде. Тази година 2017 ще е последната, в историята на робовладелския строй. /робовладелство, феодализъм, капитализъм, социализъм=фашизъм=националсоциализъм, пазарен банков либерализъм/

По заповед на щуката, да стане на минутата.

С пръдня боя не става.

Ако тая му заповед я изпълнят, направо ще превърна тиквата в каляска...

Еднокнижният заповядва. .....Тъй де, ама то,в царството на простотията и еднокнижният е цар.

...човек да се смее ли ?!?..да плаче ли ?!?...истината е ,че не ни е до смях !!!...как бе крилатата фраза " аз сам прост! вие сте прости ! затова се разбираме "!

Пак гледа като кълван фит. Пак ръси бисери. То имаше едит виц за Нане и Вете, който завършваше: ... у гъзо ще влезе по-лесно отколкото у главата.

Даже Тодор Живков не е издавал подобни заповеди

Знаете че и аз като бай Тошо съм универсален специалист по всичко - като се почне от селското стопанство и се стигне до авицията и Космоса.А докато завърши манадатът ми,основният девиз на образователното министерство ще е: "Всеки циганин- висшист!".

Нещо като "всеки българин - Леонардо Давинчи". И с подобен лаф ни зарибяваха преди извество време...

дано,да доживеем да видим тази мутра в затвора,ще е наистина светла дата за БГ,дано обаче не е късно!

Ще ме видиш в затвора,когато вземеш на босия цървулите.Ако аз издам команда,изгревът ще е от запад!

ПЕДЕР.С.....

Ние в Пресцентъра на Партията за българия за пореден път сме силно възмутени от тона на г-н Борисов. Не го ли е срам? Като дойдем на власт, обещаваме първо да дадем личен пример - да образоваме себе си и Нашите деца и чак след това ще говорим за останалите.

Не е ли това ,,ирония на съдбата,,....?

Това са тезисите на Вожда и Учителя на българския народ.

:-) :-) :-) егати и заглавието

КАФЯВА КАЛИНКА.

Папончо отново извиси своята вождовска мисъл над всички :)))))

Борисов заповяда всяко дете да излиза образовано от училище....Само простите, сервилни на ГЕРБ дираджийски подлоги, не журналисти, могат да родят това заглавие!!Що за дебил и олигофрен трябва да си, за да го напишеш!?Със същият успех могат да напишат, че Борисов е заповядал да няма престърност след учениците, да не се употребяват наркотици, да уважават учителите си...И какво от това, като е заповядал,бе, шибани дръжки на микрофони!? O sancta simplicitas!

Заповед??? Това е гигантска задача, която изисква поне 6-7 години, толкова, 2-3 години, за които да повярват младите, че има ХЛЯБ в преподавателската професия и още 4 години, за да се подготвят кадри. Ако приемем, че от утре държавата България направи минималните заплати на учителите 1500-2000 лева. След това лекарите също трябва да последват пътя на учителите. После следва МВР, съд, прокуратура и след това всичко останало. Това е стратегия не за развитие ами за оцеляване на БГ. И това трябваше винаги да е на първо място, а не да го проспивате 28 години!!!

Не всички видове двукраки на нашата планета подлежат на обучение, понеже не подлежат на еволюция. Но за дресировка стават.

Един много подходящ филм за това, какво я чака България, с това изтичане на мозъци. "Idiocracy / Власт на Идиотите (2006)"

Къде са парите за образование, за здравеопазване, за култура и за други такива "екстри", които определят облика на една държава?! По думите на БайХ България харчи 3 милиарда лева годишно, за да държи циганите да не плъзнат из Европа. Чии са тези пари? Това са парите от НАШЕТО ДДС, от НАШИЯ акциз, от НАШИЯ данък печалба и от НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ. Ако трябва, БайХ, Шишко и другите мангали ще вържат и последния неграмотен и свиреп циганин, само да има кой да гласува за тях.. Това е бъдещето на тази страна. Има и други вариант, ама що ли да си тропам по клавиатурата...

-А,забравих да уточня:основната задача на Министерството на образованието през третия ми мандат ще бъде:всеки циганин - с висше образование!

Браво Бойко!Не забравяй обаче че циганите трябва да научат много добре и английския - така,както го владея аз.Зироу,уан,ту.Вече мога да броя от 0 до 2,така че филологът Бареков ряпа да яде!

Аз казах, хау!

Явно началниците са поискали увеличение на квотите от мозъци. Проблема е, че вече е късно. На мода са чалгопитеците.