Обрат: Румен Томов остава кмет на Благоевград

Общинската избирателна комисия реши да не обжалва определението на Административния съд в града

Обратно в новината

Коментари - Обрат: Румен Томов остава кмет на Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен цирк! Премахнат като кмет заради "техническата грешка" наречена нарушаване на закона. Върнат като заместник от предният заместник, която била назначена от него!?! После пак уволнен и сега върнат защото ... защото така решили.

Питат благоевградчанин: -Кой ви е кмет? Отговр: Ебали му мамата.

Комунделска.....

Уважаеми Дами и Господа, знаете ли защо голяма част от хората с образувание заминават за чужбина, а не развиват бизнес или да дадат тласък на нашата икономика. Заради ето такива случай те напускат страната си. Закон има, съд има (доколко е безпристрастен е друг въпрос), но спазване на закона няма и няма кой да защити правата на гражданите. Ролята на държавата е да създава условия за работа в нея при ясни правила и да съблюдава за тяхното спазване. На така нареченият запад това е постигнато, и хората плаща по големи данъци, но са сигурни че ще бъдат защитени и ще работят при равни права. И там има корупция, но ако само се появи съмнение за такава, се започват доста подробни разследвания и отказ няма на държавните институции. За да се оправим според мен е нужен ефективен и ефикасен контрол за спазването на закона и ако някой го наруши (без значение от положението в обществото) да понесе отговорността за действията си. Тогава ще се върне доверието в хората и бизнеса ще заработи на други обороти. Лек и успешен ден на всички Ви.

Отхвърлените фирми в Благоевград от Румен Томов, много злобеят и неможе да се помирят с това, че им "секна кранчето" и не може да обират и малко останали пари на Общината. Намери се кмет който да им се "опре" и те започнаха с обиди и "детрониране", за да го остранят от кметското място

Народът си е казал думата на изборите! След като е избран човекът нито е убил нито е откраднал за някакво си маловажно нещо ще дестабилизираме управлението на града и ще харчим пари за нови избори. Що за глупости!

Опитаха да си назначат кмет по служебен път, специалистите от герП. Жалко за града, един беден и изтрадал град. След като затвориха цогарената фабрика, този град има само минало. ГерП вече няма какво да крадът там.

да замете някои неща ,нали?!

В тоя град е пълно с ПРОКЛЕТНИЦИ, СТИГА МОРИТЕ ЧОВЕКА .... ЕЙЙЙЙ

25-та статия, с която дирът замимава читателите с този гурлив кирливец. Аман бе, джа!

Това е България дами и господа.

ГЪРБАВИТЕ пак се О'сраха.

Хаха! Тулупа се уплаши. Не е Забравил, че първото МУ свличане от властта започна от града на макетата :) Eвала, макета!

цялата крадлива шайка иска да го запази тоя джамбазин. ако могат да окрадат града, а нас да ни оберат до шушка. пак да се развилнеят престъпниците. спомняте ли си???

к.р за Боко, оле! всъщност щеше да се изложи много повече, ако продължаваха да се мъчат да го касират през съда. Е ясно, че тоя град ще види пари през крив макарон от шайката, но все пак е едно добро начало.

Появи се един честен човек и мафията в града иска да го смаже. И Радо и Албина и Рашко знаят,че няма да им се върже на мафиотските номера. Време е, честните хора да станат на мода, а не корумпираните и в червата гадове! Дерзай, Румене!

Честен човек? Seriously?? Няма такова нещо като честен политик. Явно и ти си на щат при него..

А,стига бе!

А честен гербер! Няма такова нещо!