Коментари - Обраха дома на говорителката на Софийски градски съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата държава се тормози от бандити, които съдиите пускат пак на свобода... и каква е тази детска касичка с 1000лв бе? То като порасне явно ще е събрало пари за цяла банка.... това е са работиш в съда ей...

То горкото много бедно само 1000лв. Спестило от банички щото е от СГС Тези от СРС под 1'000'000лв. в Касичка не падат, як рекет на гражданите до посиняване. Съдия не можеш да видиш но рекетьорските подставени пипала нахално подмолно те изсмукват и хоп мильонче касичка детенце.

Защо само говорителката? Има толкова богаташи в съда. в дома на който и съдия да влезнат и да разтръскат дюшеци и килими ще изкарат стотици хиляди. А ако влезнат в дома на някой частен съдебен изпълнител може и милион да съберат, от тези, които е подхвърлял докато се забавлява. В крайна сметка това са хората за обиране - съдии, прокурори, следователи, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители, кметове, председатели на общински съвети... На тези места има пари. Безмислено е да обират компотите на бабичките в селата. С един единствен обир в някои от гореизброените може да си оправят положението за цял живот!

Ужасена? А обикновените хора как са? Тези които ги обират по два-три пъти годишно. Веднъж колата, веднъж жилището, веднъж джебчия ... А на полиция и съд не им пука, понеже обикновения човек е никой - няма нито власт, нито пари за подкупи.

На моето дете в касичката има 400 монети x 2 ст. И им се радва наистина като дете / 8 ми клас/. Работя в частният сектор. От държавната статистика съм в 60% от фирмите без наети служители./ опъвам като вол от зори до здрач/. Как става този номер при държавните служители не знам-/1000 детски/ ей така да си има детето и да си харчи.

Приготвям отсега сурвачката, какъв ви е адресът? Добре се сурвака у вас :)

Сега заболя ли я, както ни боли и нас от десетилетия безхаберие и равнодушие? Нека си помислят още веднъж скъпоплатените ни некадърници, дали и техните деца не са затрашени от един паразитиращ вид, който вече наближава един милион.

ОТГЛЕЖДАТ ГИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО-ЦЕЛТА Е НОВА РАСА ЛЕНТЯИ.ПОСЛЕ "АДОЛФ 2"ЩЕ ЕК

на съдебната система в борбата с престъпността.

Ами съдебната система си е отгледала такива бандюги, да се благодарят, че засега само на дребно са ги ошмулили. Но, няма да мине много време, пари у робите, произвеждащи продукт в страната не останаха, и роби не останаха, тепърва крадци ще обират крадци, разбойници ще убиват разбойници , мангали с купени книжки ще газят и бият избраните и така до края на света (държавата).

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ИМ КРИЯТ ЛИЦАТА НА БАНДЮГИТЕ

пак има добри попадения!: личния лаптоп със служебна информация и " ключ майка" добре че не е бил ключ баща, или дядото на всички ключове!

Щом детето е с 1000 лв в касичката, майката с колко ли разполага в нейната касичка!? Тези в съда да си евали ...

Защо тези наричате крадци,а циганите дето окрадоха имота на човека в Монтана берачи?!?!? Циганите си били брали дърва,някой застрелял единия,ами и тези са си брали лаптоп и пари,просто не е имало кой да ги посрещне и да ги разстреля... Това медиите сте много манипулативни,циганите ги изкарахте берачи и невинни,а са си чисти крадци,както и тези...

Поради липса на ефективни присъди срещу корумпирани индивиди от съдебната система, чумата на неуловимият държавен служител плъзна яко. Народа гладува, а по-равни от другите, имат по 1000лв в касичката на детето ... Нямам идея въпросната дали вече е станала на корумпирано лайно, но във Варна съдебната система е на принципа дай еди колко си хиляди на онзи конкретен адвокат и ще спечелиш делото. Т.е. думата справедливост не присъства често а схемата с адвоката си върви от повече от 20 години.

Да ви крадат уроди нещастни. Вие доведохте държавата до това дереже. Ако раздавахте правосъдие, тея боклуци нямаше да са на свобода.

Това дете трябва мнооого години да е суровакало или по вероятно е суровакало колегите на майка си - съдиите. Те взимат рушвети и са богати.

Да са взели тефтерО с адреЗите и имената!

Айдукатите и останалата самодоволна сган!

Бре, бре. 1000 лева от сурвакане... Ово е стандарт дет се вика. Те болшинството не могат да купят сурвачка на детето, а тука едни скромни лева от касичката на дИтето... Ша са разплача!

Явно нямаш нито деца, още по-малко пък внуци! Дано хванат крадците!

Интересно ми еколко незнаичтелна е служебната информация.

Дали са и пожелали „пиятен купон” от полицаите, посетили мястото и какво ще се случи, ако са се заели сериозно от полицията, да ги търсят и заловят? Ще ги задържат за 24 часа. В най-добрия случай, някой прокурор ще реши, че „деянието няма обществена значимост” и после, какво? Остава притеснението и проблема за потърпевшите. За нас, още една информация, която бързо ще отмине.

Да оберат всички свързани със съдебната ни система и законотворците ѝ ! Анархията в България е тяхно дело !

Около 17:30 се е прибрала. Да се чете "Към 17 часа". Страхотно работно време. Дете на 10 години е събрало 1к лева от сурвакане. Доста роднини е сурвакало за последните години. "Незначителна" служебна инфо на личен лаптоп...Браво!

Неприятна работа,но едва ли щеше да разберем за случката,ако се беше случила с обикновен човечец.Нищо лично...

И защо това е новина? Малък обир, мен са ме обирали и взеха повече неща... полицията се смя като ги викнахме.

Всеки съд, съдче, прокуратурка и меверенце си има "говорителка", която ние храним. И за чий?

ми за да ни говори! нали е говорителка трябва да назначат и гледателка, щото темида нали е сляпа!

Не е за НАШИЯ брат.

Как за чий? Да ни обяснява защо съответната институция не си е свършило работата, затова!

Откъдето дошло ...

Хората от с. Коиловци, дето ги дават вече всяка вечер по Господарите, почти всеки ден им влизат в дома крадци и те плачат, ама кво, та какво иска говорителката в случая. - родната полиция да й даде протокола "неизвестен извършител" и на нея.....все повече хора остават без работа, нямат кво да ядат и ще крадат, особено оттук нататък с това и следващите скокове в цените на всичко

И, като я оберат за трети път, полюцаите да попитат: -Не ти ли омръзна да ни викаш? Тези от 1-во РПУ така правят.

Понякога суровачката е и за недотам нашите хора. :)) Аз пък искам да суровакам Дедо :)

Докато ги пускат така ще е. Трябва закон за частната собственост, когато започнем да ги стреляме, едно е че ще намалеят и друго ще намалеят още.

неприятна история, никой не е застахован от подобни посегателства. А детето е трябвало да внесе паричките в КТБ, там щяха да са на по-сигурно място. хахах :-)

хубава новина. тез, средновластимащите, требва да почустват какво блато са сътворили. пак да я оберът.

а защо ли са обрали точно нейния дом? ми то всяко 10 годишно дете в дианабат си има касичка с поне хилядарка вътре!

Браво.Открали от крадец,така трябва,дано всеки ден по 10такива случая да има.

Хранилки за наши хора и любовници ! Говрителката на СГС ! Дано след този случай , Полицията заработи както трябва !

Работят само за наши хора. Убиецът на свекървата на Куцкова го хванаха и осъдиха както трябва. За останалите - неизвестен извършител, или символичен пандиз и предсрочно освобождаване. Вече бяхме забравили за кражбата от колата и след има няма десетина години "изненадаааа" - неизвестен извършител. Явно някой е прочиствал архива и се е сетил.

ДОБРЕ ЧЕ НЕЙНИТЕ СА В ОФШОРКА :)) СЛЕДИЛИ ДОМА И ?? А КАК СЕ ЧУВСТВАТ ХОРАТА, ИЗВЪН СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, КОИТО БРУТАЛНО СЕ ОГРАБВАТ, БЕЗ ПРАВОСЪДИЕ ???!

Почвайте съдиите,там има повече кешовицаа!Алчните и без това не давата присъди,шушкайте ги като шпинки!

НЕКА ГОВОРИ СЕГА ,ЧЕ СПРАВЕДЛИВО СЪДЯТ !!!!!

Говорителка на СГС ? Каква е тази длъжност?Кой ги измисля и прибутва такива?Чисто и просто крадла на пари от тънкия бюджет на държавицата, приближена на някой.

Илядо лева от касичката на детето (10 г.). Това само от закуски ли са? Къде е агенцията за закрила на детето?

Ами и то, милото, корумпирано като всички в съдебната система. Само че на леличките и чичковците "спестяванията" са по трезорите на банките.

Добре де, защо са скрити лицата на снимката? За какво изобщо е качена такава снимка. Стига с това толериране на престъпниците. Щом те нарушават правата на жертвите, значи нямат права за опазване на личните им данни. Тук има нещо дълбоко сбъркано. Да не може да се разпространят снимки и описание на ИЗДИРВАНИ престъпници е недомислие и трябва да се коригира веднага.

Тези дето са на хранилката може да ги обират многократно. Те имат пари, получават огромни заплати, така, че обира на такива е вид социална справедливост.

КАКВА НОВИНА Е ТОВА КРАЖБАТА Е МАЛОМЕРНА.

Много добре! Властимащите все повече са жертва на престъпността, наистина се радвам.

Никой да не го обират,НО ПРИ ТАКИВА ПО ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ,ДАНО ВЗЕМАТ МЕРКИ,А НЕ ДА ГИ ПУСКАТ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН.ОБИРАТ НИ,ИЗНАСИЛВАТ НИ,БИЯТ ДОКТОРИ И НИКАКВИ АДЕКВАТНИ МЕРКИ ДОСЕГА.ЗАЩО ЦИГАНИТЕ СА ТОЛКОВА ЗАЩИТЕН И ПАЗЕН ВИД ,а българите са подложени на този геноцид