Обраха бижутериен магазин в един от най-луксозните хотели в Лос Анджелис (видео)

Четирима нахлуват в магазина, разбиват с чук витрините, използват и лютив спрей, после бягат със сребрист "Лексус"

Обратно в новината

Коментари - Обраха бижутериен магазин в един от най-луксозните хотели в Лос Анджелис (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да отсядам вече там то страшшно,,,,,

дали не си бил в Лос Анджелис с твой близки приятели ??

В Дубай, ако тръгнеш по златарската улица и от всяко магазинче си дръпнеш по синджирче, по две, в края на улицата ще си милионер, без никой да се е усетил или да си го ощетил особено (понеже златните синджири висят на метални пръчки по хиляди, а цената на всеки един от тях е резултат от е'ати пазарлъка, та никога не се знае нито колко точно злато има, нито каква точно му е цената...) :)

"...в такова престижно място ще станат свидетели на кървава сцена." - и в какво се състои "кървавостта" на сцената? Може би в цвета на лютивия спрей... Джурналя, излагате се! "От десет години съм тук, досега не сме имали такъв инцидент", каза директорът на охраната' - ами то охраната не е само кибичене и взимане на парички, а постоянна готовност да се осуетят именно такива инциденти!

Те това му се вика ювелирен удар. Имаше преди 15на години в Германия една банда. Крадяха стари Аудита, че били здрави и ги блъскаха във витрините на магазини за бижута и часовници. Дърпат колата напред обират каквото могат за около минута и изчезват с друга кола. Мисля, че накрая ги хванаха обаче.