17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моята къща на село я обраха, извадиха врати прозорци и всичко взеха - но никой сайт не се сети да пише че мангалите са навсякъде

ГАВРИ

Ако е обран от "добрите роми", ще му върнат всичко, та дори ще поработят безплатно в градината на пролет.

Екс WC-то предизборно беше обещал униформени в малките населени места. Вместо това обаче повече от месец стотици полицаи го пазеха от шепа майки. Има как, но електората ни е важен...

Тоя е гол като пушка , препитава се с събиране на винкел , верно на цели вагони , ама все пак. Кво ще му обират ?

ли са крадците не разбрах

Хубавите неща се случват, когато се случват в къщите на управляващите - и те да видят хубаво ли е, ежедневието на останалите!

В Бутан няма цигани.

Аман от колеги.

Мила северо-западнала картинка. Не ми е мъчно. Добре,че старецът не е бил вътре. Колко хиляди българи,извън "богопомазаният "Валери биват обирани годишно!?

Я вижте по-внимателно записите на камерите, да не би случайно това да е бил Тимур и неговата команда. Които са известни с това, че помагат на старите хора да преживеят зимата.

млъкни бе, тъпук, не може за всеки цървул да пишат - само за ВИП цървули

Най-после и Валери да се почувства човек от народа.

Защо всичките политици са със селски произход ? Затова ли сме на дъното в Европа ?

възмездието от което всички имаме нужда но не е достатъчно....

Сигур безмозъчните стада груби едри селски брантий, които му подляха вода са виновни.

Врачанско село!!! Това обяснява всичко! Вече не ми е чудно защо е такъв скапаняк!

Аман бе!! До кога на кражбата ще казвате обир/грабеж/?!? Неграмотници!!! Тези думи НЕ са синоиними. НЕ СА СИНОНИМИ!!!!!

Валери Симеонов защо се срамува от фамилията си Балевски ?

Валери Симеонов в това врачанско село ли е израстнал ?

Ако се занимаваше с това, което беше обещал на избрателите си вместо ден нощ да мисли как да обслужи Цеко и Домусчиев или да как крадне от някоя безполезна ограда, можеше и да не се стигне до тук.

Аууу голямото събитие на деня за вожда, а за тези на които ежедневно отнемат имущество нито ред.

Е ,това вече не е съвпадение

"Патриотите" обещаваха да се справят с циганската престъпност! Справиха се толкоз, колкото вдигнаха минималната пенсия на 300 лева!

хаха, и тоя бил с вра4ански корени... нема лабаво - тия са си крадци генети4но...

Валери Симеонов е роден 14 март 1955 г. в град Долни чифлик, област Варна в семейство на Симеон Балевски, военен (запасен полковник от армията) и учителка. По бащина линия произхожда от стар охридски род, едни и същ с този на Васил Балевски, революционер, и Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков. Израства в с. Зараево. Политическа кариера: През 80-те години на XX век Валери Симеонов подава молба за членство в БКП[6], която е отхвърлена. В последствие става синдикалист и е един от основателите на СДС-Бургас. /от уикипедия/

В Управлението на България в момента са 99% Селяни крадливи и някой му го върна на Опушения Далаверко ! Този не го съжалявам защото е Лъжлив Изрод !

Взели му цървулите и били спипани по терлички! Ама апашите успели да му продадат вече гумените галоши и сега се налага валерко да ходи с лачените патъци! Да вземе да направи ремонт на къщичката, че скоро ще се връща на село далече от софийските плюмки!

Тойне се срамува, тя му пречи на кариерното израстване.

Да се поставят камери във всички къщи по селата.Видяхте ли Симеонов как е решил проблема с кражбите.Камери и аларми.Биг брадър навсякъде.Е...хти и държавата.

Е, и?!

Само за сведение на т.н. автори на мат"риялчето-Бащата на Валери Симеонов живее в поповското село Зараево. Целогодишно. От....Валери, щот много зает, идва да го види по един път в годината, когато идва да си прибира парсата от местната централа на СКАТ!

Да, ама колко 89-годишни пенсионери могат да си позволят да го направят? И ако заснемат някого с тая камера, селският полицай за тях колко ще си мръдне залоения гъз да го "разпознае" и да не вика "нищо не мога да направя", а? Пенсионерите, които нямат връзки с типове като Винкела ги убиват в къщите им за по кутия цигари.

Цялото му излъчване буди отвръщение.Само като си помисля аз гласувах за този индивит.Затвори няма,затова пък къщите от родителите ни заприличаха на такива с решетки.Пари за камери кой има,освен такива кото този.

Селяндур, дебил, селяндур, дебил... Е това са хората по върховете на държавната машина и не само. Дошли от село с една торба, прегазили всичко и топнали ръце до лакти в общия мед. Ама докато има лумпенизирани идиоти да им веят байраците по изборите ще е така..

ИндивиД! И камери имат вече много хора. А ти сигурно вече ще гласуваш за герб.

И как да стане , малцинство са, а и с Бойко наглава излиза ли се?

Фюри

Такива неграмотници, като тебе, които пишат индивиТ, могат да гласуват,за уроди.

Нека му е. Трябваше д анаправи нещо по темата, а той само глупости прави.

Заб рави и меките китки. Но то за това таква ни е и "държавата".

Защото си ги избираме. На следващитеизбори никакво доближаване до урните, само тогава ще се осъзнаят.

Заради такива лумпени като теб страда маса народ. Ходи гласувай пак за друг Бунак и чакай светлото бъдеще.

Nikos

Е,защо да прави ремонт в онази къщичка,като той никога няма да се върне там! Следващият му дом, за 20 години ще е в ЦСЗ, пък след това, я камилата, я камиларя! Затворът няма да му се размине ,както в Дебелт преди години с винкелите! Този дебил ще си плати за всичките гяволъци в най скоро време!

Не разбрах защо се срамува от фамилията на баща си Балевски и откъде е дошла фамилията му Симеонов /Валери Симеонов Симеонов/.

Друго си е Делянчо, Фидосова, Цачева, Борисов, Цвъкьо, Черепа - всичките образовани, висшисти и такива читави хора, а! Да не говорим, че като те гледам как произволно употребяваш запетаята където ти дойде, според твоя собствен критерий, ти също не умееш да гласуваш много по-добре.

За стареца -жалко! Циганската престъпност е нагла, безконтролна ,ненаказуема и се разраства. Отговорността е на Бибитко с неговите "видими резултати"!

Валери Симеонов защо не е Валери Балевски? Не, че не е Симеонов, питам за фамилиятя, с която обикновено човек, който не се срамува от нея, се представя.

Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков

Дежурният трол моментално ти лепна минус. Честито!

"... Селото се оказа точно в града, белото им показа тъмнаа страна." И е така кажи речи по всяка новина...