17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне да бяха свършили работата си докрай и да запалят къщата. Циганска работа.

Предупреждение за Турски поток от колегите..

Една добра новина :)

Разбра ли, Симеонов, какво се случва на много, много българи ежедневно?! И обирите са по-малкото лошо.

нито е кражба ,нито е грабеж , просто са търсели първоначалното седем годишно образование на индивида симеонов /балевски/ , да ама като няма такова ? как да го намерят , дете с промит мозък , и нагло държание като възрастен явно е основен критерии за избор на политици , те и олигарсите затова редят изборните листи по тоя модел

Нали престъпноста беше намаляла? Ами нека господа управляващите да видят, че освен да крадат и да наглеят никаква друга не са я свършили. Сега ако можеха да поживеят няколко месеца със дохода на един "обикновен" българин!

Преди 10 ноември тоя не се ли е казвал Валери Балевски, а след идването на "демокрацията" да е станал Симеонов? Но май не е, защото "През 80-те години на XX век Валери Симеонов подава молба за членство в БКП[6], която е отхвърлена."

Само като чета коментарите ми е ясно защо сме на това дередже... "Тъп народ - слаба държава".

Нека ЦИРКЪТ почне сега!!!!

"... Селото се оказа точно в града, белото им показа тъмнаа страна." И е така кажи речи по всяка новина...

Валери Симеонов защо не е Валери Балевски? Не, че не е Симеонов, питам за фамилиятя, с която обикновено човек, който не се срамува от нея, се представя.

Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков

Дежурният трол моментално ти лепна минус. Честито!

По същата причина, поради която оная екс-комисарка и (политическа!) мурва избягв да се подписва като Пръмова.

За стареца -жалко! Циганската престъпност е нагла, безконтролна ,ненаказуема и се разраства. Отговорността е на Бибитко с неговите "видими резултати"!

Нека му е. Трябваше д анаправи нещо по темата, а той само глупости прави.

Селяндур, дебил, селяндур, дебил... Е това са хората по върховете на държавната машина и не само. Дошли от село с една торба, прегазили всичко и топнали ръце до лакти в общия мед. Ама докато има лумпенизирани идиоти да им веят байраците по изборите ще е така..

Заб рави и меките китки. Но то за това таква ни е и "държавата".

Цялото му излъчване буди отвръщение.Само като си помисля аз гласувах за този индивит.Затвори няма,затова пък къщите от родителите ни заприличаха на такива с решетки.Пари за камери кой има,освен такива кото този.

ИндивиД! И камери имат вече много хора. А ти сигурно вече ще гласуваш за герб.

Фюри

Такива неграмотници, като тебе, които пишат индивиТ, могат да гласуват,за уроди.

Друго си е Делянчо, Фидосова, Цачева, Борисов, Цвъкьо, Черепа - всичките образовани, висшисти и такива читави хора, а! Да не говорим, че като те гледам как произволно употребяваш запетаята където ти дойде, според твоя собствен критерий, ти също не умееш да гласуваш много по-добре.

Заради такива лумпени като теб страда маса народ. Ходи гласувай пак за друг Бунак и чакай светлото бъдеще.

Само за сведение на т.н. автори на мат"риялчето-Бащата на Валери Симеонов живее в поповското село Зараево. Целогодишно. От....Валери, щот много зает, идва да го види по един път в годината, когато идва да си прибира парсата от местната централа на СКАТ!

Да се поставят камери във всички къщи по селата.Видяхте ли Симеонов как е решил проблема с кражбите.Камери и аларми.Биг брадър навсякъде.Е...хти и държавата.

Да, ама колко 89-годишни пенсионери могат да си позволят да го направят? И ако заснемат някого с тая камера, селският полицай за тях колко ще си мръдне залоения гъз да го "разпознае" и да не вика "нищо не мога да направя", а? Пенсионерите, които нямат връзки с типове като Винкела ги убиват в къщите им за по кутия цигари.

Кой е той - "селския полицай"?! Такива няма от много години. Старците по селата са оставени на терора на циган.ите.

Точно натам бия. Използвах ирония.

Взели му цървулите и били спипани по терлички! Ама апашите успели да му продадат вече гумените галоши и сега се налага валерко да ходи с лачените патъци! Да вземе да направи ремонт на къщичката, че скоро ще се връща на село далече от софийските плюмки!

Nikos

Е,защо да прави ремонт в онази къщичка,като той никога няма да се върне там! Следващият му дом, за 20 години ще е в ЦСЗ, пък след това, я камилата, я камиларя! Затворът няма да му се размине ,както в Дебелт преди години с винкелите! Този дебил ще си плати за всичките гяволъци в най скоро време!

В Управлението на България в момента са 99% Селяни крадливи и някой му го върна на Опушения Далаверко ! Този не го съжалявам защото е Лъжлив Изрод !

Валери Симеонов е роден 14 март 1955 г. в град Долни чифлик, област Варна в семейство на Симеон Балевски, военен (запасен полковник от армията) и учителка. По бащина линия произхожда от стар охридски род, едни и същ с този на Васил Балевски, революционер, и Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков. Израства в с. Зараево. Политическа кариера: През 80-те години на XX век Валери Симеонов подава молба за членство в БКП[6], която е отхвърлена. В последствие става синдикалист и е един от основателите на СДС-Бургас. /от уикипедия/

Е, и?!

Не разбрах защо се срамува от фамилията на баща си Балевски и откъде е дошла фамилията му Симеонов /Валери Симеонов Симеонов/.

хаха, и тоя бил с вра4ански корени... нема лабаво - тия са си крадци генети4но...

"Патриотите" обещаваха да се справят с циганската престъпност! Справиха се толкоз, колкото вдигнаха минималната пенсия на 300 лева!

И как да стане , малцинство са, а и с Бойко наглава излиза ли се?

Е ,това вече не е съвпадение

Аууу голямото събитие на деня за вожда, а за тези на които ежедневно отнемат имущество нито ред.

Ако се занимаваше с това, което беше обещал на избрателите си вместо ден нощ да мисли как да обслужи Цеко и Домусчиев или да как крадне от някоя безполезна ограда, можеше и да не се стигне до тук.

Валери Симеонов в това врачанско село ли е израстнал ?

Валери Симеонов защо се срамува от фамилията си Балевски ?

Тойне се срамува, тя му пречи на кариерното израстване.

Аман бе!! До кога на кражбата ще казвате обир/грабеж/?!? Неграмотници!!! Тези думи НЕ са синоиними. НЕ СА СИНОНИМИ!!!!!

Врачанско село!!! Това обяснява всичко! Вече не ми е чудно защо е такъв скапаняк!

Сигур безмозъчните стада груби едри селски брантий, които му подляха вода са виновни.

възмездието от което всички имаме нужда но не е достатъчно....

Защо всичките политици са със селски произход ? Затова ли сме на дъното в Европа ?

Защото си ги избираме. На следващитеизбори никакво доближаване до урните, само тогава ще се осъзнаят.

Най-после и Валери да се почувства човек от народа.

Я вижте по-внимателно записите на камерите, да не би случайно това да е бил Тимур и неговата команда. Които са известни с това, че помагат на старите хора да преживеят зимата.

Мила северо-западнала картинка. Не ми е мъчно. Добре,че старецът не е бил вътре. Колко хиляди българи,извън "богопомазаният "Валери биват обирани годишно!?

Аман от колеги.

В Бутан няма цигани.

Хубавите неща се случват, когато се случват в къщите на управляващите - и те да видят хубаво ли е, ежедневието на останалите!

ли са крадците не разбрах

Тоя е гол като пушка , препитава се с събиране на винкел , верно на цели вагони , ама все пак. Кво ще му обират ?

Екс WC-то предизборно беше обещал униформени в малките населени места. Вместо това обаче повече от месец стотици полицаи го пазеха от шепа майки. Има как, но електората ни е важен...

Ако е обран от "добрите роми", ще му върнат всичко, та дори ще поработят безплатно в градината на пролет.

ГАВРИ

моята къща на село я обраха, извадиха врати прозорци и всичко взеха - но никой сайт не се сети да пише че мангалите са навсякъде

млъкни бе, тъпук, не може за всеки цървул да пишат - само за ВИП цървули